reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Gosiak pomógł? Bo u mnie ze śluzem to nieciekawie...

Agacyndo o ile dobrze pamiętam to jesteś z okolic Wro:) Zajrzyj może do Ascota na Zakrzowską tam są i fajne wózki i fajne łóżeczka. Wybór naprawdę duży:)

reklama
napisalam sie ...i wcielo mi moja tworczosc:no:
Z lekarzem czekam do jutra.Obym nie musiala :dry:

Lalus widze cos tam.Zrob test o czulosci 10,mi tylko te na poczatku wychodzily.Kupowalam w tesco,te pepino.
różniczko @ nie ma jest nadzieja:-)
czarnooka &&&!!niech juz bedzie ta 16!!!!
sihaya łącze sie w bólu.Moi lekarze rodzinni to by mi pewie kazali kupic witamine c i tyl.Dlatego jeszcze do nich nie polazłam.Ile masz l4?

Eh...ja juz nie wiem co pisac chcialam...

Laluś ja widze drugą kreskę, kurcze ale fajnie powtarzaj test ale kup bobo test niebieski ten strumieniowy ;-)

co do wózka mam takie samo zdanie jak Królewna, to że wózek wygląda na super nowoczesny i wypasiony to nie znaczy ze taki jest, wózek się dobiera głównie do tego gdzie będzie używany, ja z Oliwią miałam pięknego x-landera ponad 2500 tysiąca zapłaciłam, gondola malutka ze 4 miesięczna dziecko ledwo sie mieściło, kółko odpadło po paru miesiącach, oczywiscie reklamowalismy, mielismy tez spacerówke chicco też fajnie wygląda... system blokowania kół oj nie dziala juz długo,
wiec teraz jako ze mieszkam na osiedlu wojskowym w samym srodku lasu kupiłam wózek idealny do otoczenia, duze koła, pompowane i największa na rynku gondola bo az 85cm w srodku !!! co było dla mnie ważne bo chce wozić dziecko jak najdłużej...

a ten co pokazała Królewna też był naszym typem, ale mąż uparł się że nie chce tych 14 calowych kół, choć gondola wygląda prawie tak samo tylko jednak jest krótsza od tej w ballerinie więc wygrała ballerina

Paulinko ja też brałam kilka cykli Oeparol, śluz rzeczywiście był w większych ilościach ale z czasem jakoś go odstawiłam i obyło się bez niego już. A co Twój gin mówi o Twoim sluzie?? bo wiesz u mnie było tak, że ja zawsze twierdziłam, że go mało, że nie ma białka itp. A tu raz drugi przy owulce byłam u gin i ta mówi mnóstwo płodnego śluzu jest - tylko był przy szyjce głównie i mi się nie ujawniał na zewnątrz, że się tak wyraże;).
Margotko ja mam Zinoxx - o duomox powiedziała "że nie będziemy się w niego bawić"
Noelle L4 mam na tydzień na razie i potem mam przyjść koniecznie do kontroli.

Paulinko była poprawa po tym wiesiołku :) Bo wcześniej też nie miałam śluzu prawie w ogóle.
Sihaya no to mam nadzieję, że Ci pomoże :) Ja mam złe wyniki z moczu, dużo białych krwinek więc stąd ten Duomox.

mnie tak bolą żebra,że grypa przy tym to pikuś.Zwariuje.Nie wiem juz czy to zasluga Nataszki czy to cos innego:confused2: Co za tydzień: mała podejrzana o hipotrofie, ja anemia jak stad do Chin,sobotnie sensacje zołądkowe,grypa i teraz te żebra....... Jakis cięzki tydzień:dry:

Różniczko o niebo lepiej bez tego kolchozu. Mój małż jest spokojniejszy gdy i ja jestem spokojniejsza. Dorabiam sobie na 1/2 etatu u teścia więc tragedii nie ma. Mój m mówi,że tak szybko ten stres z człowieka nie wychodzi więc puki co mam nakaz spokoju i on właśnie liczy,że to w końcu sprawi iż pojawi się fasolka. A ja nie wiem co o tym myśleć. Czuję,że czas ucieka...nie robię się coraz młodsza.:no:

Laluś widzę II !!! mocno 3mam kciukasy żeby to było to!!!:tak:

Poprawiłam kontrast w programie i zobacz jak ładnie ją widać ;-)
P26-02-13_09.46.jpg

Ostatnia edycja:
Noelle strasznie ci współczuje tych dolegliwości, ehh zdrówka ci życzę
kurcze a mnie dopadła biegunka masakra z bólami brzucha, az czuje przelewanie się w jelitach i zaczął już mnie od tego brzuch w dole boleć po bokach

No ja właśnie śluzu ostatnio praktycznie nie obserwuję. Przed porodem zawsze miałam dużo i odpowiedni do dni. A teraz sucho...
Noelle mój Mikołaj też miał hipotrofię. A potem jak zaczął gonić to lekarz się nie mógł nadziwić... Dzisiaj pierwszy raz stanął sam w łóżeczku:)

reklama
paulinko dziekuje:* ja tak własnie czytam i czytam i w sumie wrazie czego powinno byc dobrze.Ale strach ma wielkie oczy a ja sie nakręcam:sorry: Z jaka waga Mikołaj sie urodził?? Ale Ci zazdroszcze takiej pociechy:D Ja musze odczekac jeszcze dwa miesiace:-)

a swoja drogaciekawe jak tam u domik?? Z tego co na lutówkach pisza to dzielnie siedzi w szpitalu i nic...

Do góry