reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś ja tez tam widzę druga krechę więc trzymam kciuki nadal :tak:
Czarnooka za Twój wynik bety oczywiście też kochana :tak:
Wiem dziewczynki, że wybieracie te najbardziej praktyczne ja po prostu wyraziłam swoja opinie i tyle nie chce nikogo namawiać do zmiany wybranego wózka :-p
Różniczko u mnie tak sobie, brakuje mi Chanelki i to bardzo :-( dlatego wolę myśleć, ze jest ona na wakacjach i niedługo wróci niż to że jej już nie ma :-(
no i znowu nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :no:

reklama
Paulinko juz decyzje zapadly odnosnie wozka i lozeczka :)) do wro moze sie wybiore po jakies gadzety:) wozek z UK a lozeczko albo to z allegro albo z Ikei.

2660 g. Ogólnie liczyli, że może 3 kg osiągnie- tak wychodziło na usg, ale jak go wyciągnęli to pierwsze co usłyszałam to- "Boże ale malutki". Nie powiem przeraziłam się, Ale całkowicie zdrowy się urodził:) 10/10 dostał. Potem tak jadł- średnio co 1-1,5 h i lekarz kazał mu kaszę dawać... A miał niecałe 2,5 miesiąca. Teraz waży jakieś 9,5 może 10 kg, a ciuszki nosi w rozmiarze 80-86:) Gaduła jest niesamowita. Ciągle tylko mama, tata, baba, dziadzia, czasmi Ania i Ewa(Ewa,Eja i Eba zamiennie), a jak chce spać to mówi kojo,kojo,kojo i wszyscy wiedzą:) Świetny teraz jest:) A Ty też już niedługo Nataszkę będziesz tulić. A potem zanim się nie obejrzysz to Ci napyskuje:)

Agacynda w Ikei łóżeczka też mi się podobają:) A mebelki jak... Taka biała szafa i komódka dla Mikusia mi się marzy...

paulinko no ja licze ,ze mała przekroczy ten magiczny pród 2,5kg.No nic,czekam na wizyte 5 marca i wtedy juz wstepnie bedziemy wiedziec na czym stoimy:-)

Asita :*

Lalus powtorz test,widac wyraznie na zdjeciu przerobionym przez sailor ,ze jest druga kreseczka.Dobrze byłoby jakby Ci sie udało dostac bardziej czuły! A tempeaturki nie mierzylas rano?

czarnooka kciuki trzymam ciagle za bete!!!

Dziewczyny Kochane ale mnie nakręcacie!!!!! Nie dobre Wy!!!!!!:-p Boje się, że nie wyjdzie teścior...kupię dziś ten Pepino. Tylko mnie zastanawia jedno, że testy są o tej samej czułości i na jednym coś jest a na drugim nie... Brzuch boli, czuje jakbym miała zaraz dostać @ :-(

Agacyndo a Pink Test to czułość 10? I on jest dobry?

reklama
lalus idz!idz!
co do testów to test testowi nie rowny.Robilam ich pare jednoczesnie i wychodzily i jednokreskowe i dwukreskowe.Mimo,ze czulosc ta sama ale firma inna.

Ostatnia edycja:
Do góry