reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Idź kochana będziesz wiedziała :-) na czym stoisz
Noelle1986
Fanka BB :)
lalus zrobisz bedzie wiadomo co i jak.A tak bedziesz myslec.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Powiem Ci tak moja droga. Jak mi też wychodził test fałszywie dodatni to też się nakręcałam. Nie da się nie nakręcać w takim momencie. Myślę,że lepiej iść zatestować i tyle bo im więcej czasu mija tym bardziej się nakręcasz i smutek większy...
Mi jeszcze stało 45 min. pracy
ile bym dała żeby być w ciąży :-( wczoraj sobie nawet myślałam, że jestem i mówię do męża, ale fajnie by było jakbyśmy w piątek od gin. usłyszeli, że w brzuchu mam fasolkę, ale dzisiaj zmierzona tempka rozwiała moje wątpliwości
trzymajcie się kochana postaram się zajrzeć wieczorkiem :* i mam nadzieje, ze "usłyszę", że dwie dziewczynki są w ciąży
ile bym dała żeby być w ciąży :-( wczoraj sobie nawet myślałam, że jestem i mówię do męża, ale fajnie by było jakbyśmy w piątek od gin. usłyszeli, że w brzuchu mam fasolkę, ale dzisiaj zmierzona tempka rozwiała moje wątpliwości
trzymajcie się kochana postaram się zajrzeć wieczorkiem :* i mam nadzieje, ze "usłyszę", że dwie dziewczynki są w ciąży
Noelle1986
Fanka BB :)
czarnooka sprawdzisz,bedziesz wiedziec.A tak zapewne myslisz i sie zastanawiasz.
Za to ja moge trzymac kciuki i fluidki przesylac&&&&&&&!!!!!!!!!!
Za to ja moge trzymac kciuki i fluidki przesylac&&&&&&&!!!!!!!!!!
A
agacynda
Gość
Lalus pink test jest o czulosci 25... Widzisz, ja robilam po poludniu i mi powychodzily...
reklama