reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
dzisiaj jest troszke mniejszy niz na tym zdjeciu, bo na zdj jestem po sniadaniu a dzisiaj tylko polowka arbuza i troszke rosolu :))

zdjęcie-20.jpg

Oj tak, puchy się zrobiły straszne... Mam nadzieje, że wątek nie zaniknie, bo gdzie się podziejemy? :/

Agacyndo, jak piękniutki masz brzuszek :) Pewnie jak zakładasz swetry, to jeszcze nikt nie zauważył, udaje Ci się tak ?

Agnieszko, leci czas, leci... Jak dla mnie coraz szybciej!

Czarnooczko, nie wiem, co Ci doradzić, bo sama mam zagwózdkę, ale sprawdzić można. Co innego, gdyby nie było owulacji, a tak....

Idę spać pomału - dobrych snów Dziewczyny (o wakacjach, fasolkach, podróżach...)

Witam :-)

Agacynda malutki fajniutki brzusio ;-)

Jillka u mnie @ ma się pojawić 26 lutego... Cycochy bolą wczoraj brzuszek dość bolał.

A teraz idę do pracy... Miłego Dzionka :-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane :*
wczoraj już nie miałam jak kupić testu ciążowego :/
dałam se czas jeszcze bo i tak wiem co jest . ból brzucha typowy na @ ciągły niby czuję że za chwilkę dostanę i tak mija kolejny dzień.
poczekam jeszcze dzisiaj 33 dc w pazdzierniku mialam cykl 34 dni.

reklama
Czarnooka trzymam kciuki :)

Znalazłam wykres Rózniczki temp pięknie pnie się do góry :-) Kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jillka ja też mam nadzieje ze wątek nie zginie bo smutno będzie bez was, już się tak przyzwyczaiłam ze ciężko by było

Antosiowy domek 33tydzień
P1120798.jpgP1120805.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry