reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam sie weekendowo:-)
Po koszmarnej nocy:no: Wymiotowałam własciwie całą noc:dry: Jedną noga wybierałam sie juz na SOR bo i brzuch bolał. Przeszło,żyje,nawet troche pospalam. Udałomi sie przyswoic śniadanie bez sensacji.Więc chyba wychodze na prostą:cool:

Czarnooka kciuki zacisniete,fluidki &&&!! Temperatura piekna!!
różniczko równiez kciuki!!!&&&!!! podejrzałam wykres,ciekawie sie zapowiada.Jak temperatura dzisiaj?? Niech sie @ z dala trzyma:-)

Agnieszko
leci ten czas.Czasami mi sie dłuzy ale z perspektywy czasu zleciało.Czasami mam wrażenie ,ze jeszcze na dobre nie zaczelam byc w ciązya tu juz koniec widac:eek:

Reszte sciskam i buziaki przesyłam. Postaram sie doczytac jak dojde po tej nocy do siebie.

Ciekawe co u Domik? -nic nowego na lutowkach w sprawie naszych dziewczyn nie dojrzałam:dry:

Noelle ja mam wizytę 13 marca i mam nadzieje ze to będzie juz ostatnia wizyta bo 12 kwietnia prawdopodobnie jadę już do szpitala i zostaje tam do porodu jak mały oczywiście się nie pośpieszy :) ja chcę wytrzymać tylko do świąt a potem niech już Antoś pcha się na świat

Ja też co chwilę zerkam czy nasza Domi juz się rozpakowała ale tam nic nie piszą

jejjjj...Agnieszko jakie ty masz fajne perspektyqy.Jedna wizyta.Wizja porodu.a ja????kupe czasu jeszcze i strach czy mala rosnie

kurcze meczą mnie takie bole jak na miesiączkę tylko że lżejsze, chyba dzisiaj za dużo latania po schodach. wyczytałam w jednym artykule że takie bóle pojawiają się na 3-4 tygodnie przed porodem. Kurcze nie pamiętam jak to było przy małej

Dziękuję dziewczynki za wszystkie kciuki :* Mam nadzieję, że nie pójdą na marne:tak:
Na razie @ nie ma :-) Brzuch mnie trochę boli czasami, ale tak jakoś inaczej
Nie mam testu, więc jutro nie zatestuję- zresztą nie wiem czy się nie wstrzymać parę dni, bo w sumie to już nie wiem jaki powinien być długi ten cykl. Bo patrząc na wykres, to jeśli te spadki to było zagnieżdżenie, to chyba może jeszcze nie wyjść?
Jeju jak ja się boję, że będzie I krecha :-(
No i mam nadzieję, że wątek nie zniknie! Bo gdzie ja się podzieję!

reklama
rożniczka w takim razie trzymam kciuki za II kreseczki :D
Noelle Kochana napewno rośnie niunia ;)
Asitko,Sailor co u Was?
Myniutku gdzie jesteś????

Do góry