reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

paulinko witaj ponownie:-) co u ciebie kochana?

co do wyprawki to ja juz sama nie wiem co mam a czego nie.Wlasnie zasiadam do segregacji ukladania prasowania...mam jeszcze troche czasu wisc wrazie czego nadrobie braki

reklama
Noelle u Nas ok. Mikuś usiłuje mi właśnie ściąsnąć serwetkę z lapkiem ze stołu, ubrania już rozrzucił:) Śmiga w chodziku jak rajdowiec:) Na kocu też nie usiedzi tylko wędruje po całym salonie. Kochany szkrab coraz bardziej rozumny się robi- już nawet pyskuje po swojemu:)

Oj to masz zajęcie- ja przy każdej segregacji dochodziłam do wniosku, że jednak czegoś mi brakuje:) Skutkiem czego 8 kartonów ciuszków czeka na kolejne maleństwo...

Hejka :-) U mnie za oknem piękne słoneczko. Mój N śpi , bo wróciła z 24-godzinnej służby...Ale później wyskoczymy na miasto na jakąś kawusię ;-)

Ja w pracy jeszcze 3h i 14 min a tak mi się nie chce siedzieć że szok, tym bardziej, że mój mąż w domku jest bo maja wolne bo pracy brak :-(

hej kobietki ja jestem w trakcie robienia obiadu, i zrobiłam blok czekoladowy dla mężusia i to był chyba straszny błąd bo moje myśli wciąż koło niego krążą a ja przecież nie mogę :-(

Ciekawe jak tam nasza Domi ? czy jeszcze w dwupaku

Mi jeszcze zostały kosmetyki pampersy, chusteczki nawilżające i kilka pieluszek tetrowych muszę dokupić i chyba będzie wszystko, a i jeszcze butelki

hej kochane:*
u mnie @ nadal nie ma ale brzuch to mnie tak boli że czuję że zaraz dostanę. dzisiaj mój mężulek wraca z delegacji więc muszę coś upichcić :D
wczoraj zrobiłam jego ulubioną zupę cebulową :d
Domik trzymaj się tam Kochana:*
Asitko a jak Ty się trzymasz?
rożniczko trzymam kciukaski by była to fasolka.

witajcie
co tam u was dziewczynki?

Domik jeszcze w dwupaku?
Różniczka trzymam kciuki za fasolkę
Agacynda co u ciebie?

Noelle jak dzidziuś? jak sie czujesz? wypoczywasz?

ja jakoś mam mało czasu, ostatnio wpadłam w szał porządków

pochwalę się co kupiłam:

Fisher Price Huśtawka Precious Planet Blue Sky T5223 cena 345.87 PLN
wcześniej myslałam o takim leżaczku do 18kilo, ale to samo buja i ma melodyjki a jest do 13 kilo, wiec potem się sprzeda i kupi inne, a odkupiłam od dziewczyny za 130zł hihih

no i zestaw ten : AVENT ZESTAW STARTOWY Butelki Smoczki,PROMOCJA!!! (3042278090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w aptece ten sam zestaw 150zł więc też się udało,
teraz czekam na dostawę ;-)

Mgiełko fajna ta huśtawka ja mam taki leżaczek
FISHER PRICE Leżaczek Cudowna Planeta T4145 TV (3018847709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a butelki będę zamawiać też z Aventu ale te natural
NOWOŚĆ ZESTAW STARTOWY AVENT NATURAL BUTELKA 260ML (3028107136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przy córci miałam te które Ty zamówiłaś i byłam bardzo zadowolona, odradzam butelki Tome tippe czy jakoś tak się piszę one ciekną z pod wieczek

a ja skusiłam sie na ten blok czekoladowy i niestety to nie dla mnie cukier po tym zdecydowanie za wysoki bo z1 40 do 120 norma, ale czego ja się spodziewałam

reklama
agnieszka ja myślałam o tym leżaczku, ale mimo wszystko sam nie buja, wiem że jest na dłuzej, ale ta huśtawka jest do 12 kilo wiec też nieźle, potem pomyslę o bujaczku, myślę że nie będe miała problemu ze sprzedażą tego, wkońcu to fisher price, one są w cenie,
a widziałam taką huśtawkę na żywo, wiem że jej huśtanie jest takie fajniejsze bo równe, no i melodyjki,
myśle że będzie ok

Do góry