reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczynki :) Witajcie :)

Ale mi szybko te 2 dni wolne zleciały, jakby mi się film urwał przynajmniej na jeden dzień :)

Ja też zaglądam do lutówek, by się czegoś o Domiku dowiedzieć, ale myślę sobie, że skoro Kwasia nam coś pisała na forum, to pewnie Domik nie ma dostępu do forum ...
Agnieszko nie czytaj ........................ zjadłam pół pudełka litrowego lodów, maskara! Chyba zwariowałam!

Przepis na życie wraca !

Pozdrówka dla wszystkich

Cześć dziewczyny :)

U mnie powoli wszystko wraca do normy. Odpuściłam sobie ten cykl, przez zabieg K, prawie nie było serduszkowań więc musiałby się zdażyć cud ;)

różniczko, Czarnooka trzymam za Was mocno kciuki &&&&&&&&&&&&& :blink:
Jilka mi niestety czas wolny leci kilka razy szybciej niz tren spędzony w pracy :dry:
Ciekawe co u naszego Domika?

Wczoraj wzięliśmy ze schroniska 7-miesięczną suczkę, dzisiaj w nocy mój K wstawał do niej kilka razy na siusiu - zupełnie jak z dzidziusiem :-p

Dzień Dobry! :-) Jak tam humorki??? U mnie pochmurno za oknem... dziś do pracy na popołudniu :-( Jutro termin @... wczoraj bolał brzuszek :-( jutro zrobię rano test... śniło mi się, że ktoś mi powiedział, że jestem w ciąży...wiem, że głupie ale naprawdę mi się tak śniło... i tak pewnie nie jestem więc jutrzejszy test będzie tylko potwierdzeniem.

witam sie i ja z rana.
Wmuszam w moj chory organizm sniadanie.Najchetniej nic bym nie jadla,nic nie pila tylko spała. Ale tak nie podtucze małej.Więc jem:baffled: W dodatku dzisiaj sama w domu,mąż ma dyżur:wściekła/y: a ja ledwo nogami przebieram.

lalus u mnie humor jak powyżej opisałam .Sny sa prorocze:-) więc wiesz:-D Ja ja myslałam ze bedzie synek to ciągle mi sie dziewczynka snila!! no i masz :-D bedzie dziewuszka:-) kciuki zacisniete zeby @ nie przylazla.

marzen witaj!! fajnie ,ze sie odzywasz!!

czarnooka jak dzisiaj??mam nadzieje ze @ brak!!
różniczko jak temperatura???i tu licze na brak @!
Jillka no hej.Szkoda ze mi czas tak szybko nie leci.Szczegolnie teraz w chorobie:baffled:
pianko
jak u ciebie???zdrowa juz??Eeeee juz nie wiem co mialam jeszcze napisac:no:

edit .
od Domi wczoraj na lutówkah wiesci,ze poki co bez zmian
:baffled: ale sie biedna naczeka:no: cały weekend w szpitalu,a w weekendy decyzji nie podejmuja jak nie musza

witajcie kochane
nie pisałam bo płakać mi sie chce
mam problem z zębem
ósemka mi wyszła tylko kawałek ( dolna) i juz jakis czas temu mówili mi ze będzie chirurgiczne usunięcie ale juz jak urodzę, a wczoraj dramat, ona wyszła juz ciemna ( pewnie zepsuta) ból taki ze plakałam, wziełam dwa apapy, jakos noc przespałam, dzis jakos nie boli, ale Oliwia ma wizyte u dentystki to wyprosze zeby zajrzała co z tym robic, moze da sie cos smarowac albo cos zeby do porodu dotrzymac

Witajcie:)
Ja dziś na urlopie na żądanie, od soboty coś mnie rozkłada - katar mam, gardło boli.. więc zostałam dziś w domu żeby wyleżeć i wygrzać się.
Wczoraj jeszcze czułam się źle ciążowo - oczywiście porcelanka zaliczona, więc dziś odpoczywam.

Jillka już po urlopie jestem, tydfzień pracy już za mną a ten przede mną. Dopiero od przyszłego najprawdopodobniej idę już na stałe L4.
A u Ciebie tempka piękna &&&&&&&&
Czarnooka nie chcę Cię nakręcać czy coś ale ja takie silne bóle brzucha właśnie miałam, nawet w nocy z bólu się budziłam... &&&&&&&&&

O zniknięciu wątku nawet nie mówcie! tfu tfu:) ja nawet we wrześniówkach się jeszcze nie pojawiłam bo tak mi tu dobrze z Wami, a przez to tam jakoś tak nie po drodze;)
Agnieszka,Agacynda piękne brzusie:)
Rożniczka ja też dołączam kciuki i fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mgiełko współczuję tej ósemki, ja mam wszystkie 4 do połowy wyrośnięte i wszystkie będą do chirurgicznego usunięcia, co kilka miesięcy któraś boli, a potem znów się wycisza i tak na zmianę. Mam nadzieję, że chociaż w ciąży mnie nie będą mocno męczyć bo naprawdę idzie zwariować z tym bólem...

Hej dziewczyny.

Czarnooka, Laluś i Różniczka trzymam kciuki żeby @ nie przyszła tylko fasolka była :tak:
Agacynda jaki śliczny mały brzusio :-)
Agnieszko Antosiowy domek już dość duży :-)
Mgiełko i Agnieszko cudeńka śliczne co kupiłyście dla dzidziusiów, ja jakoś nie mam głowy do myślenia o dziecku :-(

U mnie niestety nadal ciężko, @ jakaś mniej obfita była ale za to przeciągła się i trwała prawie tydzień, w piątek idę do nowego gin. i zobaczymy. mi ostatnio się śniło, że urodziłam dziewczynkę. nadal nie mogę się pozbierać po śmierci Chanelki, tak strasznie mi ciężko, dzisiaj mija tydzień odkąd nie ma jej z nami... ja wychodziłam w zeszłym tygodniu wcześniej z pracy o tej porze to jeszcze Chanelka mnie przywitała machaniem ogonka, a dziś jak wrócę jej nie będzie, tak strasznie za nią tęsknie i boli mnie to, że jej nie zobaczę i nie przytulę, już nie będzie machała ogonkiem i ciągła mnie za płaszcz... dlaczego to musi być takie trudne...

sihaya łącze sie w bólu. Oby cie tak nie rozłozyło jak mnie:baffled:
mgiełko współczuje. Dobrze ,ze masz okazje zeby ci dentysta zerknął na ta 8. Oby dało sie zastosowac jakąs masc czy cos.
Asita wierze,ze ci ciężko. Ja tez sie długo zbierałam jak moj piesek odszedł:/

reklama
nie mam nadal @ niewiem co się dzieje.
Sihaya te bóle to są tak mocne że tak jakmówisz w nocy wstaje po kilka razy z bólu. o dziwo do kibla biegam siusiu nawet 5 razy w nocy. a w dzień to już nie zliczę.ale to może być działanie niepożądane po CLO.
dzisiaj robiłam test i negatyw .
sutki strasznie bolą nie mogę się dotknąć.

Do góry