reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczynki :)
Ale tu puchy ostatnio !
Jak tam samopoczucie ?
Piękne te gadżety prezentujecie! Jakie teraz są dostępne piękne rzeczy dla maleństw i ich rodziców... Tylko kupować :) :)
Może nasza Domik już tuli malutką? Zaraz zajrzę na luty, może coś ktoś wie ?
Agnieszko, jak tam Dominiczka? Mgiełko i Twoja Oliwka?
Marzen, gdzieś Ty ?
Myniu, a Ty ?
Sailorku, i Ty także?

Chyba wszystkie weekendujecie?

Różniczko, piękny Twój wykresik, zbiorowo trzymamy kciuki! Fajnie byłoby, gdybyś z weekendu wróciła z teścikiem z 2 kreseczkami !
Paulinko, oczywiście, że pamiętamy! I Ciebie, I Mikołajka dzielnego chłopczyka!
Asitko, Mocno Ci współczuję, dużo siły życzę!
Noelle, co tam słychać w wielkim świecie ?
Czarnooczko, jakieś dziwności na Twoim wykresiku... Oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy !
Lalusiu, a na jakim etapie cyklu jesteś?
Pianko, niech wirus ucieka, gdzie pieprz rośnie... ewentualnie, gdzie diabeł mówi dobranoc!
Agacyndo, jak samopoczucie? Dajesz radę pracować ?
Sihaya, masz jeszcze wolne ?

U mnie w temacie staranek dziwnota jakaś, chyba mam gardło chore, bo tempka ciągle wysoka. Miałam iść w poniedziałek do gina, ale w końcu przełożyłam wizytę, bo sobie w ten czas wyliczyłam @. A tu jakieś plamienie poserduszkowe, a @ póki co nie ma. Ale w sumie ma czas jeszcze.

Ogarnęłam chatkę, pranko zrobiłam, jeszcze mnie czeka dziś prasowanko koszul :D
Co chwila podskakuję, bo z dachu spada ciężki śnieg i upada na antenę sąsiada, robiąc przy tym niesamowity hałas. Chyba roztopy w pełni.
Miłego popołudnia dziewczynki

Edit: Ale naskrobałam ! <szok>

hej kobietki :)

Jillka fajnie ze pytasz moja niunia już zdrowa w poniedziałek idzie do przedszkola, i już nie może się doczekać ten mój mały szkodnik ;-)

A u naszej Domi coś się rusza powoli czytałam na lutówkach wieści ze szpitala czy jakoś tak :)

a mi ostatnio tak strasznie dokucza ból pleców, masaże męża nie pomagają ,chyba trzeba będzie przeczekać bo innej rady nie ma

Jillka a niewiem co się dzieje u mnie :( znów @ się opóźnia a już myślałam że będzie dobrze ;:):):)(
brzuch mnie w zyciu tak nie bolał jak teraz ;( czuję jakbym miała za chwilkę dostać i dalej nic :(

Jillka u nas ok, miło że pytasz, Oliwia zdrowa już, dwa tygodnie miała wolne od przedszkola, to w poniedziałek idzie, koniec tej laby ;-)
idę podczytać na lutówkach co u Domik

Czarnooka rób test jutro rano

dziewczynki ale ja 5 dni temu robiłam BHCG i wyszło ujemne więc żadnej ciąży nie ma . dokładnie w 27 dc. więc uważam że jak coś jest na rzeczy to by wtedy wyszło.

czanooka zrob test jutro albo chociaz temperature zmierz.Moze wtedy zagniezdzenie przypadalo-niekiedy jest tak pozno.A beta tworzy sie dopiero po implantacji tak wiec wiesz-nadzieja jwst!!

czeeesc :)

czarnooka nie zaluj kasy na test :))

Jilko czuje sie bardzo dobrze, a w pracy coraz ciezej niestety...

dziewoje nie mam weny. jutro mam egzamin na 9.30 z mikro i makroekonomii... czekam teraz bo moj A robi hamburgery i ogladam X factor :D

reklama
Do góry