reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczko no to jeszcze troszkę masz do załatwiania. Trzymam kciuki, żeby poszło wszystko po Twojej myśli :)

reklama
hej :) oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz :):)

ja juz wszystko mam gotowe :p pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo:baffled:
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh :D

PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś:-p śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy:-D

czop śluzowy mi nie odzedł więc pewnie daleko w lesie jestem:(

PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś:-p śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy:-D

czop śluzowy mi nie odzedł więc pewnie daleko w lesie jestem:(

Domiku niekoniecznie daleko w lesie :) mi wcale nie odszedł czop :p ani wody mi nie odeszły przy Mai :) nie mów hop :p

hej :) oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz :):)

ja juz wszystko mam gotowe :p pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo:baffled:
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh :D

dzięki. ja plany porodu mam, ale moje dziecko chyba nie:-D a Ty jak się czujesz??

jak ja Wam zazdroszczę tego rocznego urlopu macierzyńskiego!!! to jest takie niesprawiedliwe:angry::wściekła/y:

jeszcze nie masz czego zazdrościc, ja to jestem na pograniczu :p moge sie załapac a moge sie nie załapac ;/ ehh co za durnie to ustalily ;/ beznadzieja ;/
ja sobie jakos zyje ;p juz sie ledwo ruszam ;p

to jest paranoja i dyskryminacja!!! czym się bedzie różnic dzieciątko z 23lutego od tego z 18 marca? no niczym... najbardziej chyba załamujace musiałoby byc urodzenie dziecinki 16 marca... zabic ich tam za to mam chec...

u Ciebie też jeszcze chwileczka i mała będzie po tej stronie. Imię wybrane?? będziesz miec cc czy sn??

No to je się wtrącam w pogawędkę między ciężarne,a może mi tez sie udało, oj chciałabym chciała :-D:-D:-D
Agnieszka szczuplizna jesteś i tyle, domek Antosia cudny :tak:
Gosiak na pewno wyniki się poprawią :tak:
Królewna i Pianko trzymam kciuki żeby udało Wam się załapać na roczny macierzyński :tak:
Domikcw kciuki zaciśnięte, żebyś szybko miała Lenkę przy sobie :tak:

reklama
Domikcw @ powinnam dostać 20 lutego o ile przyjdzie planowo, ale nie będę robić testu bo nie chce zobaczyć I krechy, tym bardziej, że ten mój cykl nieraz trwał nawet 38 dni, to nie chce się nakręcać niepotrzebnie i łudzić, znając życie po niedzieli dostane już plamienia, które mam przeważnie przed @ :-(

Do góry