reklama
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
hej oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz
ja juz wszystko mam gotowe pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh
ja juz wszystko mam gotowe pościel zostala do prasowania i jutro zakupu do szpitala i w aptece i bede lezec, co by przed 17 marca nie urodzic, durne państwo
aa Pianka widze ze napisalas o ustawie, to Ci skroce zakaz wychodzenia, bo od 17 marca sie lapiesz heheheh
domikcw
Fanka BB :)
PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy
czop śluzowy mi nie odzedł więc pewnie daleko w lesie jestem
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
PIANKA o depilacji się nie wypowiadam... nogi przy innych częściach ciała to pikuś śmiejemy się z dziewczynami, że lepiej na rumcajsa jest niż esy floresy i pominięcia, o ktorych my biedne pojęcia nie mamy
Domiku niekoniecznie daleko w lesie mi wcale nie odszedł czop ani wody mi nie odeszły przy Mai nie mów hop
domikcw
hej oo widze ze Domik juz na dniach rodzisz
dzięki. ja plany porodu mam, ale moje dziecko chyba nie a Ty jak się czujesz??
jak ja Wam zazdroszczę tego rocznego urlopu macierzyńskiego!!! to jest takie niesprawiedliwe
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
jeszcze nie masz czego zazdrościc, ja to jestem na pograniczu moge sie załapac a moge sie nie załapac ;/ ehh co za durnie to ustalily ;/ beznadzieja ;/
ja sobie jakos zyje ;p juz sie ledwo ruszam ;p
ja sobie jakos zyje ;p juz sie ledwo ruszam ;p
domikcw
to jest paranoja i dyskryminacja!!! czym się bedzie różnic dzieciątko z 23lutego od tego z 18 marca? no niczym... najbardziej chyba załamujace musiałoby byc urodzenie dziecinki 16 marca... zabic ich tam za to mam chec...
u Ciebie też jeszcze chwileczka i mała będzie po tej stronie. Imię wybrane?? będziesz miec cc czy sn??
u Ciebie też jeszcze chwileczka i mała będzie po tej stronie. Imię wybrane?? będziesz miec cc czy sn??
No to je się wtrącam w pogawędkę między ciężarne,a może mi tez sie udało, oj chciałabym chciała
Agnieszka szczuplizna jesteś i tyle, domek Antosia cudny
Gosiak na pewno wyniki się poprawią
Królewna i Pianko trzymam kciuki żeby udało Wam się załapać na roczny macierzyński
Domikcw kciuki zaciśnięte, żebyś szybko miała Lenkę przy sobie
Agnieszka szczuplizna jesteś i tyle, domek Antosia cudny
Gosiak na pewno wyniki się poprawią
Królewna i Pianko trzymam kciuki żeby udało Wam się załapać na roczny macierzyński
Domikcw kciuki zaciśnięte, żebyś szybko miała Lenkę przy sobie
domikcw
ASITKO planujesz testowanko?? ile jeszcze do @ masz?? trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki&&&&
reklama
Domikcw @ powinnam dostać 20 lutego o ile przyjdzie planowo, ale nie będę robić testu bo nie chce zobaczyć I krechy, tym bardziej, że ten mój cykl nieraz trwał nawet 38 dni, to nie chce się nakręcać niepotrzebnie i łudzić, znając życie po niedzieli dostane już plamienia, które mam przeważnie przed @ :-(