reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejo....
Antosiowy domek cudowny!!!!!!
ja wizyte mam we wtorek.
Zdjecia pokoju wrzuce jak juz meble przywioza i je poskladamy-byc moze dzisiaj.
ide zobaczyc co w lodowce do zjedzenia siedzi:-)
do wieczora!!

reklama
Mi może dzisiaj uda się w końcu te gofry zrobić, bo robię je już od poniedziałku i zrobić nie mogę :-p

Nie wiem kochane czy do Was zajrzę w weekend więc teraz życzę wszystkim udanego weekendu :tak::tak::tak:

Buziaki dla Was :******

królewna wiem wiem ale wolałabym żeby wcześniej nie wyściubiał nosa na zewnątrz ;-)zwłaszcza że mąż ma urlop dopiero od 1-ego maja więc do tego czasu będę miała hardcorowo sama z dwoma małymi łobuzami i psiakiem na dokładkę:szok:
domik czopem nie ma co się tak sugerować bo różnie to bywa - mi odchodził długo, dobrze ponad 2 tyg się to gówn.. ciągnęło :baffled: z rozwarciem na 2 cm chodziłam też ponad 2 tyg a wody odeszły mi w domu równo 7 godz przed narodzinami małej jak skurcze były co 4-3 min:-)
Asitko smacznego! i udanego weekendu!:-)

A miał być taki weekend przyjemny a tu ehh szkoła... dwa egzaminy... do jednego nawet nie zaczęłam się uczyć... help!

Robie spagetti bo jutro na cały dzien wybywam.Wiec niech połowica ma co do ust włozyc,i tak troche podczytuje.

W szoku jestem!!! Pierwsze majowe dzieci juz na swiecie!!!!! 800g i 900g:shocked2: Zadzialalo to na mnie jak sole trzezwiace, bede sie oszczedzac od dzisiaj:dry:

Noelle ja właśnie też zrobiłam spagetti bo mój małż wraca :D jupi nareszcie jeszcze z niego sobie pokorzystam póki @ nie ma :D

hej hej...podzielic mi się tu z ciężarówką pysznym spaghetti!!! mniam mniam. ja za to dam racuchy:)

melduje, ze ból zszedł niżej i okrutnie bola mnie biodra i uda...cały czas...eh... o co kaman to nie wiem?? ale kosci w doopce mnie bolą:-D

przydałoby się na brzuchu spac:p
AGACYNDA powodzenia na egzaminach:*
NOELLE no i tu masz racje. trzeba się oszczedzac:)
CZARNOOKA to upojnego weekendu życzę:)

domik dawaj te racuchy!!!!!
Prosze ..nic nie mow o spaniu na brzuchu...dalabym sie pokroic za godzine w takiej pozycji!! Tule w tym bolu:*

reklama
NOELLE kurier juz jedzie:-D przesyłam posypane cukrem pudrem i takie z dżemem truskawkowym i takie z powidłami sliwkowymi. smacznego!:-D P.S. jak bedziesz wysyłac spaghetti to poprosze duuużą porcję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zmykam pod prysznic. może mi coś ulży.

Do góry