reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domik ja pamiętam, że Grzankę tak wszystko bolało... :) a kilka dni później urodziła Julkę :)

a ja dzisiaj będę jadła hmmm... albo krewetki z makaronem, albo ryż z kalafiorem i bułką tartą albo steka :) nie mogę się zdecydować. Chyba kalafior wygra. :p
w ogóle to mnie brzuch boli... Chyba mój mały chłop się rozpycha jak może. przepraszam Agnieszko ale też Antek :D hehehe
a w ogóle to Aguś masz boski brzuszek :)

Noelle majowe????????????

Agacynda Antos!!:-) pieknie!! nooooo...majowo-lutowe ze tak powiem.Troche sie pospieszyly na swiat.Az czlowiek zacYna bardziej o siebie dbac:-/

Heheh no tak, bo inaczej się wyklują... ale to bliźniaki? Bo one też się rządzą swoimi prawami :) heheh

No Antek to moje marzenie od baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawna... Od kiedy wiedziałam, że kiedyś zostanę mamą. Podoba mi się też Franciszek, ale mój A ma za długie nazwisko. A poza tym A ma na drugie Antonii :) A latem 2011 roku mialam sen, w ktorym mój synek ubrany w beżowe spodenki i białą koszulkę w niebieskie paski, biegł do mojego A salonu, żeby się przywitać z tatusiem :) i miał w tym śnie takie jasne blond włoski dłuższe. i od tego momentu wiem, że Antek będzie na trylion % :D

Agacyndo kochana ja się nie gniewam Antek to śliczne imię jest :))) a już wiesz ze będzie chłopiec czy to przeczucie, bo teraz nie pamiętam

a ja dziewczyny obżarłam się słodkiego :-( tzn zjadłam dwie czekoladki i kawałek śmietanowca no ale już nie mogłam wytrzymać
A moją niunie złapał jakiś wirus i z nosa leci jej jak z kranu., mam nadzieje ze na lekkim przeziębieniu się skończy

Ostatnia edycja:
Agnieszko póki co to tylko przeczucie :) Ale mam nadzieję, że na tym się skończy.
A Noelle jak będzie dziewuszka to będzie Jagódka, po mojej babci. Tzn moja babcia Jadwiga, ale wszyscy Jagoda na nią wołali.

Witajcie kochane:) ale się stęskniłam:)
Na szczęście już jestem i zanim Was doczytam co pewnie nie będzie łatwe pokrótce co u mnie:
1. urlop rozpoczął się u moich rodziców dwudniowym zatruciem, stanem podgorączkowym, heftaniem jak kot wszystkim co zjadłam/wypiłam. Nawet łyżeczka ryżu nie potrafiła się uchować. Ale po dwóch dniach matczynej opieki (posiłki robione pode mnie) przeszło.
2. od poniedziałku bawiliśmy w krynicy z różnym zaangażowaniem i ekscytacją gdyż moje samopoczucie zmienia się ostatnio częściej i bardziej niż w kalejdoskopie - teraz czuję się jak młody bóg a za godzinę potrafię się słaniac na nogach przez mdłości, senność, ogólne osłabienie po czym w kolejnej godzinie znów jest ok.
3. mam za sobą pierwszą ciążową zmianę garderoby:] moje (.)(.) niestety nijak się już nie mieściły w żadnym staniku, więc zorganizowałam sobie wypad do brafiterki i zakupiłam stosowne rozmiary - z d przeszłam na f:D to się nazywa przyrost naturalny, haha.
ps. Bzibzioczku jeśli nie byłaś jeszcze w sklepie Brafitka na ul.wyzwolenia to serdecznie polecam:)
4. w pracy od pierwszego marca podpisuję nową umowę o pracę więc jakaś kaska będzie na szczęście, bo teraz byłam na zastępstwo i w zasadzie mogli mi dać kopa bez żadnych skrupułów, bo to jedyny przypadek, w którym nad ciężarną nie ma "ochrony".
5.dziś zostaliśmy właścicielami większego mieszkania:) od jutra zaczynamy przeprowadzkę:)
6. Fasolinka wydaje się miewać dobrze, objawy ciążowe są, brzuszek jakby zaczyna się pokazywać, 27.02. wizyta u gin i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze:)

Telegraficzny skrót to może nie był, ale bardzo się starałam:) teraz równie sumiennie postaram się Was doczytać:)
Buziaki dla Wszystkich i fluidki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Domik rety Ty już na terminie porodówki!! wow!! to trzymam kciuki żeby się Lenka nie ociągała:)
Asita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzen gratuluję zaręczyn:)
Die perle cudowna wiadomość:) spokojnej ciąży życzę:)
Myniu..... :) horoskpo piękny, S. przy boku...nic tylko trzymam kciuki kochana!!
Noelle ja podobnie jak Agacynda taki brzusio to mam wieczorem po jedzonku!
Agacynda ja też nie przechodziłam toxo także witam w klubie ale zakładam, że wystarczy wszystko ładnie myć, nie jeść tatara itp i będzie dobrze:)
Agnieszko piękny Antosiowy domek:)
Poza tym wszystkim ciężarówkom zazdroszczę tych zachcianek jedzeniowych, ja to nadal mam jadłowstręt i wpycham w siebie na siłę a i tak nic mi nie smakuje:(
Nie wszystkim pewnie odpisałam ale ogarnąć przeszło tydzień naprawdę nie jest łatwo:) niemniej serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Do góry