reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczynki. Śliczne te Wasze brzuszka chociaż Agacynda Ty masz praktycznie plaski, podobnież w drugiej ciąży szybciej jest widać niż w pierwszej. U mnie rodzina się śmiała, że my tylko mówimy że w ciąży jestem bo nic nie widać było baaardzo długo.Domikcw ja miałam robione w szpitalu te badania, to fakt, że do przyjemnych nie należy ale nie ma się czego bać uwierz.

reklama
Dzięki u mnie dobrze :*
Wiesz co u mnie badali te wody płodowe bo jak miałam termin porodu na 27.01 to poszłam do szpitala i juz leżałam do porodu. Oni nakłuwali taki urządzenie mieli i jakoś poprzez te urządzenie pobierali te wody. Był lekarz i pielęgniarka albo położna już nie pamiętam. Sorki za takie wyjaśnienie ale nie mam pojęcia jak medycznie to nazwać. Ale z tego co pamiętam to było bardzo szybko i nie ma się czego bać.

Domi kochana ja miałam takie skurcze jak rodziłam córcie właśnie z krzyża i przy tym brzucho mi twardniał aż robił się taki kwadratowy. Trzymam kciuki żeby maleńka się dzisiaj urodziła

Noelle kiedy masz wizytę ?

Oliwka dobrze w sobotę zrobilismy jej urodzinki, ale tyle ludzi przyszło, że myślałam, że nie wystarczy krzeseł ale jakoś wszyscy się zmieścili. Ale moje dziecko jak ostatni goście wyszli to powiedziała: Mamusiu ale imprezka się udała :). Fajnie było. Balony do tej pory jeszcze wiszą.

Hej laseczki :*
Myniutku udanych dni z S i oby ten horoskop się sprawdził ;) Pierścionek już masz więc teraz czas na to drugie ;)
Agacynda śliczny brzusio! Już co nieco tam widać ;)
Asitko trzymam kciuki za Chanelkę! No i oczywiście za II kreseczki i żeby Tobie też horoskop się sprawdził :)
Noelle śliczny masz brzusio! Powiem Ci, że taki mały jest lepszy bo nie musisz się męczyć no i szybciej Ci skóra wróci do normy po porodzie :) Znam kilka kobietek, które miały w 9 mcu bardzo małe brzuszki a z dzidziami było wszystko ok więc się kochana nie martw tym, że nie masz brzusia :) Pochwalisz się zdjęciami pokoiku?? :)
Pianko może u Ciebie będzie mały wielkanocny króliczek Bartuś :)) Trzymam za to kciuki!
Domik kochana, szkoda że Ty musisz się tak męczyć, pocieszające jest to że już lada chwila Twoje męki będą ukrócone i będziesz się tylko cieszyć swoim maleństwem :)
Laluś trzymam kciuki za owocny cykl!!!
Die_Perle gratuluję II kreseczek! Spokojnej ciąży kochana! :)

Wgl dla wszystkich staraczek przesyłamy fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i brać się do roboty bo jakiś przestój się tutaj zrobił w II kreseczkach więc teraz musicie hurtowo nadrobić wszystko :)))

Z malutką wszystko w porządku. Ciągle daje o sobie znać kopniaczkami :) Mi wyniki wyszły złe z moczu - mam białko i jestem w trakcie leczenia, za 10 dni powtórka badania i jak nie będzie poprawy to antybiotyk wtedy. Pokoik dla małej już praktycznie gotowy :) Aaa i co najważniejsze to wózek mi wczoraj przyszedł ten co chciałam z Anglii więc już też sobie czeka na malutką :)

Buziaki dla ciężarówek :*

a oto Antosiowy domek w 32 tc :)
P1120779 (Kopiowanie).jpg

Gosiak a Ty kochana jak się czujesz?

Agniesiu śliczny brzusio!!! Ty to taka szczupkutka jesteś, laska jak nie wiem :)
Kurczaki ja mam taki sam jak Ty a jestem 7 tc za Tobą:szok: A czuję się podobnie tak Ty :) Też mi już ciężko strasznie, mam problemy żeby się z łóżka podnieść, nie mówiąc już o zakładaniu skarpetek czy kozaków :) Wgl to mam już 10kg na plusie, tylko że nie wiem gdzie to poszło wszystko bo w sumie tylko brzuszek mi urósł.

reklama
Ja wcale taka szczuplutka nie jestem to tylko tak na zdjęciu wygląda ;-)

oj z Tym ubieraniem skarpetek u mnie to jest jakaś masakra maż się ze mnie śmieje że akrobacje wyprawiam. a jak tylko je już ubiorę to ciesze się jak dziecko ze mam to juz za sobą :)) to dla mnie najgorsza czynność w ciagu całego dnia

Gosiak wstaw zdjęcie Twojego brzuszka

Do góry