reklama
domikcw
Fanka BB :)
AGNIESZKA ślizny brzusio i dzięki za pocieszenie, ale nie czuję żeby to poród miał byc...
GOSIAK zdrówka niech się tam wyniki poprawią.
haha zobaczycie dziewczyny co to jest za akrobacja w 9 miesiącu skarpetki ubrac
GOSIAK zdrówka niech się tam wyniki poprawią.
haha zobaczycie dziewczyny co to jest za akrobacja w 9 miesiącu skarpetki ubrac
Pianka
Cześć dziewuszki
My dziś same z córą rządzimy bo K w pracy do jutra
Asitko zaciskam kciuki żeby wyniki psinki wyszły jak najlepsze
mgiełko ja też wczoraj tortille robiłam bo sobie małżonek zażyczył :-) pazerność go zgubiła bo później jęczał z przejedzenia
domik współczuję kochana bo też się długo męczyłam przed porodem, w nocy miałam kosmos i bóle z krzyża też mnie nie ominęły z resztą grzanka też swoje wycierpiała ale to znak że już tuż tuż a powiedz mi czop Ci już odszedł?
margotko no właśnie na ostatnim USG jak pomierzył klocuszka to termin porodu wyszedł na koniec marca ale liczę że mały przystopuje i urodzę normalnie w kwietniu - ostatni termin kiedy chciałabym rodzić to Wielkanoc mam nadzieję że Kubuś zrozumie i da pojeść mamie pisanek i mazurków a jak Twoje ciśnienie? wysokie przy tym białku?
Agnieszko no pokaźny brzuszek ślicznie! mój jest chyba dużo wyżej, ja się cieszę że przynajmniej kozaki mam wkładane bo z córą to mąż mi sznurówki musiał wiązać w trampkach
domik akrobacja przy skarpetkach? a depilować się próbowałaś? ja pół nogi i mam dosyć a gdzie cała reszta?chyba muszę oświadczyć mężowi że depilacja będzie wyłącznie przed wizytami
marzen kochana mam nadzieję że jest ok!
My dziś same z córą rządzimy bo K w pracy do jutra
Asitko zaciskam kciuki żeby wyniki psinki wyszły jak najlepsze
mgiełko ja też wczoraj tortille robiłam bo sobie małżonek zażyczył :-) pazerność go zgubiła bo później jęczał z przejedzenia
domik współczuję kochana bo też się długo męczyłam przed porodem, w nocy miałam kosmos i bóle z krzyża też mnie nie ominęły z resztą grzanka też swoje wycierpiała ale to znak że już tuż tuż a powiedz mi czop Ci już odszedł?
margotko no właśnie na ostatnim USG jak pomierzył klocuszka to termin porodu wyszedł na koniec marca ale liczę że mały przystopuje i urodzę normalnie w kwietniu - ostatni termin kiedy chciałabym rodzić to Wielkanoc mam nadzieję że Kubuś zrozumie i da pojeść mamie pisanek i mazurków a jak Twoje ciśnienie? wysokie przy tym białku?
Agnieszko no pokaźny brzuszek ślicznie! mój jest chyba dużo wyżej, ja się cieszę że przynajmniej kozaki mam wkładane bo z córą to mąż mi sznurówki musiał wiązać w trampkach
domik akrobacja przy skarpetkach? a depilować się próbowałaś? ja pół nogi i mam dosyć a gdzie cała reszta?chyba muszę oświadczyć mężowi że depilacja będzie wyłącznie przed wizytami
marzen kochana mam nadzieję że jest ok!
hah ja też ostatnio walczyłam z depilatorem Niezła zabawa Pianeczko na szczęście ciśnienie mam w normie więc nie jest to zatrucie ciążowe. Jak tylko odebrałam wyniki to oczywiście pierwsze co to google i się naczytałam o tym zatruciu ciążowym, zmierzyłam ciśnienie a tam 146/86 więc już całkiem panika, na szczęście później mi się unormowało więc ten skok to był przez nerwy. A nie wolałabyś, żeby Kubuś na święta już był w domku?
Ostatnia edycja:
Pianka
Gosiak u nas będzie Jakub dobrze że ciśnienie masz w normie bo z wysokim nie ma zabawy ale mierz kobito i pilnuj dla czystego sumienia ;-)szczerze wolałabym po świętach, jakoś tak smutno by mi było zostawić małą jak będę w szpitalu ona jest taka przejęta jak widzi baranki, pisanki itp nie chciałabym tego przegapić ale mały sam najlepiej będzie wiedział kiedy wyjść ;-) w ogóle nie wiem jak ja bez córy przeżyję pobyt w szpitalu- mam nadzieję że nie będzie problemów i uda się szybko wrócić do domu, poza tym z wyprawką jestem daleko w lesie...
Pianeczko przepraszam, nie wiem co mi z tym Bartusiem Ale może jeszcze by zdążył wyjść przed świętami, tak że święta byście spędzali już razem A czego Ci kochana jeszcze brakuje? I kiedy wybierasz się na zakupki?
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Pianeczko mój brzusio faktycznie nisko jest ale on tak od początku jakoś tak, z córcią miałam taką śliczną piłeczkę całkiem inny brzuch niż teraz , ale najważniejsze że jest )
reklama
Pianka
Gosiak podstawę to mam bo wszystko stoi rozłożone po córci albo w piwnicy (zalety małej różnicy wieku) ale ciuszki muszę przejrzeć, ewentualnie dokupić, poprać, poprasować, kosmetyki, smoczek, pieluchy i takie pierdoły kupić, sobie większość do szpitala kupić ech :/ a Bartuś pewnie dlatego że niedawno pisałam o synku siostry Bartku właśnie no za wcześnie to też nie chcę, niech siedzi sobie jak najdłużej a w ogóle to ma zakaz wychodzenia przed 20 marca bo jakby weszła ta ustawa to jeszcze bym się załapała na ten dłuższy macierzyński ;-)