reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki :)

ja dzisiaj padam na pyszczek taka zmęczona jestem pogoda mnie dobija w nocy nie mogę spać masakra

Noelle gdzie Ty chowasz maleńką ? Jaki malutki ten Twój brzusio śliczny :))

Agacyndo Twoj domek też bardzo ładny :)

Pianeczko ja czuje się jak taki wieloryb nienawidzę ubierać skarpetek, u mnie w obwodzie 96 cm

U mnie na + 5,9 kg także nie jest źle ale to dzięki tej dieci bo pewnie jak by jej nie było to było by dużo więcej
Antoś tak wariuje ze mam wrażenie że wyskoczy mi z tego swojego domku :)
Potem wstawię zdjęcie Antosiowego domku

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny co za cisza?? Obrobilam sie i zaplanowalam podczytac coscie naskrobaly a tu niewiele sie zmienilo. oj wy!!

Zagladam do majówek moich a tam blizniaki nam sie rodza:szok: Az mi sie rece trzasc zaczely i odrazu sie grzecznie do lozka polozylam..

Sailorkku obrzydła baba ta wczorajsza recepcjonistka, jak się dziś czujesz?
Noelly Ty śliczny brzuszkku, i Agacynda też :) Piękne jesteście
Różniczko kciuki zaciśnięte mocno

Ja się natulić nie mogę, boboseks to to nie będzie bo za wczesnie ale w d... to mam:) Horoskop walentynkowy Asitkowy sobie zobaczę :)
Buziaki

No widzisz Myniu :) jednak zdzialacie cuda :-)

Moj A mi dzisiaj kupil kwiaty i luzaka w ksztalcie serduszka a oprocz tego zrobil kolacje -krewetki w sosie kokosowym :-))) mniiiaaaaaam !! Teraz wyhladam jak Noelle :-)
Noelle bedziesz dla mnie idealnym odpowiednikiem wielkosci brzuszka, przynajmniej narazie :-) bo mysle ze za kilka tygodni juz nie:p

Witam się w piątkowy poranek :-D:-D:-D
Laluś ja jestem z 7 kwietnia :-)
Myniu suuuper, czyli zdziałacie :tak:

Dziewczyny ciekawa jestem czy faktycznie mi się ten horoskop sprawdzi :tak:

Wczoraj pojechaliśmy z Chanelką do wet. i zadecydowaliśmy żeby pobrał jej wcinek do histopatologi, wyniki będą za 2 tygodnie i jeśli okaże się, że to rak złośliwy to naszą Chanelkę będzie wet. usypiał żeby nie cierpiała :-( a jeśli nie będzie złośliwy to powycina jej te guzki i przeszczepi skórę żeby mieć czym zaszyć

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-D i życzę tym pracującym zeby szybko im zleciał ten dzień :tak:

Asita to trzymam kciuki za Chanellkę, u nas były wielkie plany na wieczór a skończyło się na tym że Oliwia oglądała ze mną 9 miesiecy na polsacie ( za chiny nie chciała usnąć - twierdziła ze super film) a po 23ciej jak poszła spać to mąż juz spał... a rano się tylko śmielismy ze ale wieczór walentynkowy ... hihih
natomiast przynajmniej pojedlismy - zrobiłam tortille, ciasto naleśnikowe sama robiłam bo nie lubimy tych kupnych spodów, wiec super pojedlismy ;-)

ała, ała i jeszcze raz AŁA!!!!!!!! boli mnie okrutnie w krzyżu!!! wyc mi się chce...miejsca nie mogę sobie znaleśc... brzusio też pobolewa....

czy ja nie moge dostac kur*****normalnych skurczy, tylko musi mnie tak męczyc i to po nic!!!!!:wściekła/y: zaloże się, że przenosze, do samego porodu coś mnie bedzie męczyc. siły nie mam, ani energi. pier******nie rodzę!!!!!!!!!

domik niektore kobitki maja tylko krzyzowe bole:-) a skurczy praktycznie wcale.Malo takich ale zdazaja sie takie co tak wlasnie rodza:-) kiedy masz jakoes ktg?wizyte?? trzymam kciuki co bys sie dzisiak rozpakowala!!! Ilez mozna czekac na Lenke:-*

mgielko ale mi narobilas smaka.! ja rano bylam badania porobic co by do wizyty byly.Ciekawe jak moja hemoglobina:-/

eh...nic mi sie nie chce

reklama
NOELLE wizyty, ani ktg juz nie mam... jak nie urodzę to w czwartek szpital i tam ktg, usg, sprawdzanie wydolnosci łożyska i sprawdzanie czystosci wód płodowych... aż się boje tego badania:( ponoc nie należy do zbytnio przyjemnych...:(

Do góry