reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko a ja bym chciała zeby mi w koncu jakis konkretny brzuch wyskoczyl!! W pasie mam 77/78 a na wadze 5,5kg wiecej wiec troche sie nazbieralo:-) No a Nataszka zawsze wieksza na usg wychodzi niz by to z OM wynikalo.

reklama
Noelle więc życzę Ci żeby Cię wybrzuszyło i my ciążowe wielorybki też od razu się lepiej poczujemy :-D:-D:-D tyle w pasie to ja przed ciążą miałam co Ty w 7 m-cu :-D a teraz już na wysokości pępka 104-105 cm w zależności jak mały się ułoży:szok:więc możesz sobie wyobrazić co czuję przy depilacji lub zakładając buty:-Djeszcze z 60parę cm i kwadratowa będę - szeroka jak wysoka:-D:-D no ale klocek też ładną masę ma więc nie ma co się dziwić :baffled:

Pianko Ja wszystkim powtarzam ze ich jeszcze zaskocze!! Jak mnie wybrzuszy to na całego!!A co!! No a twoj mały to nie taki mały,wiec wiesz:-D miejsce tez musi miec.Ja we wtorek mam wizyte i licze na pomiar Nataszki.Bo juz patrzac na ten moj brzuch zaczynam sie stresowac ze nie rosnie....

dziewczyny weszłam na Interii w horoskop walentynkowy i czytam "To również dobry czas na rozpoczęcie czegoś, co do tej pory było tylko pobożnym życzeniem. Baranki starające się o potomstwo mogą być miło zaskoczone niebawem."

Noelle
jaki malutki ten Twój brzusio, ale pod koniec ciąży na pewno będzie większy i jeszcze będziesz narzekać że taki duży :tak:
Domikcw jeszcze troszkę i będziesz mieć Lenke przy sobie :tak:
Czarnooka życzę Ci duuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka kochana :***
Różniczko na pewno sie udało :tak:

My z mężem dzisiaj jedziemy z Chanelka do wet. żeby dał jej zastrzyki bo po tych zastrzykach lepiej się czuła, trochę dzisiaj szperałam w necie i to ni koniecznie musi być rak, tylko jakaś tam choroba na m ale nie do wyleczenia, ewentualnie do zatrzymania i jest ona spotykana przede wszystkim u shar peiów z uwagi na ich fałdki skórne

NOELLE :szok: szok! a ja tu się martwiłam że brzusio mały. pięknie wyglądasz. bedziesz miała mniej do pracy po porodzie:tak: a Nataszka to Ci się chyba do kręgosłupa przykleiła:-D
PIANKA ja tak tylko się śmieje z tych jajeczek, ale zawału bym chyba dostała:-D

najważniejsze, żeby dzieciaki były całe i zdowe. a moja mi zaraz bokiem wyjdzie:szok:

asita no z takim horoskopem to masz dwie kreski w kieszeni!!:-)&&&!!!
domik ja tez bym na zawal padla jakby sie okazalo ze to jednak chlopiec:-)

alw.mam lenia dziewczyny...
sniegu tyle ze szok w dodatku u mnie spadl ten najbardziej irytujacy...nie moge juz na niego patrzec...

Noelle ale brzunio matko ja mam większy od ciebie już teraz.... u mnie 2,5 kilo do przodu fujjjj:szok:

Dominik trzymam kciuku za szybkie rozpakowanie i szcześliwe utulenie malucha,

Asitka to czekam na twoje dwie kreseczki, bo coś chwilowy przestój chyba nam się przytrafił

Agacyndko dziękuje że nie odebrałaś mojej informacji odnośnie tokso jako wymądrzanie czy straszenie ciebie, poprostu musisz uważać i tyle... ale właściwie w ciąży i tak trzeba uważać na wszystko ehhh

ja nadal żadnych kopnięć nic .... płakać mi się chce tym bardziej że zobaczcie co jest na suwaczki napisane pod tym tygodniem w którym ja jestem....
no ale wiem ze to sprawa indywidualna, a dzisiaj mi bardzo brzuch twardniał, jak robiłam pierogi co to moze być?

reklama
Mgielko spokojnie, przyjdzie pora na kopanie:-) a z Oliwka kiedy czulas ruchy pierwsze?
Bron boze nie odebralam tego jako wymadrzanie. Lepiej wiedziec wiecej :-)

A ja dzisiaj weszlam na wage i waga sie zmienila!! :D mam 0,5 wiecej niz wczoraj. A wiec zamiast 3,5 na minusie to jestem 3 :) rosnieeeemyyyyy :)

Do góry