reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć laseczki
Ja na chwilę, jak po ogień ! :) Przeczytałam jednym okiem ostatnie kilka stron, drugie pilnuje smażonych paluszków rybnych (wiem,wiem, że niezdrowe) :)
Bardzo dziękuję za miłe słowa, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja też miewam gorsze dni, żeby nie było !

Faktycznie Sihaya, miała mieć urlop, ale gdzieś mi się ulotniło, że wyjeżdża. To dobrze, niech se dziewczyna zbiera siły!
Myniu, tylko nie napadaj Narzeczonka przy odbiorach bagażu! Bo jeszcze na taśmę wpadniecie hahahahhaha - właśnie sobie to wyobraziłam
Agacyndo, tulę z powodu zwierzaczka, mam nadzieję, że jednak będzie dobrze!
Di Perle ! Gratulacje:)
Czarnooczku, czasem "odpuszczenie" pomoże, o ile to odpuszczenie polega na tym, że nie myślisz "muszę w tym cyklu". Nie przestawaj robić badanka, to ważne, może lekarz wpadł na dobry trop!

Ja tam wiem, że wszystkie z nas zafasolkują, ja na przykład muszę się trochę podrasować hormonami

A teraz uciekam kreację wybrać- Mąż mnie dziś zabiera na Tango Agrentino! A ja się nie mogę zdecydować, bo albo czegoś nie lubię nosić, albo za małe <sic!>
Będę chyba jutro....
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam

reklama
Die Perle jeszcze raz gratuluję!
Mynia to udanego walentynkowego weekendu Wam życzę :)

Byłam się pooglądać. Dwa pęcherzyki pękły, tylko nie wiem dokładnie kiedy, może wczoraj? W każdym razie niedawno, bo szyjka nadal rozwarta, no i tak się martwię czy plemniczki dały radę, bo ostatnie serduszkowanie było w niedzielę wieczorem! Co myślicie?
Gin powiedział, że jeszcze jest dzień płodny! i co jak M nie ma tutaj?
Najważniejsze, że pękły skubańce!
Niech finał będzie odpowiedni jak na ten 13 cykl:-D
Jej jak ja wytrzymam te najbliższe 1,5 tygodnia.

Agacynda a jakie miałaś objawy, bo będę u siebie się dopatrywać :) Przykro mi z powodu psinki

rożniczko Kochana trzymam w takim razie kciuki :*:*
plemniki żyją do 3 dni przy dogodnych warunkach więc jest duża szansa :D
mego mężulka też nie ma bo w delegacji od pon do piatkku :(:(:(

Dziękuję :*
Właśnie miałam Ci dopisać:
Cycki w górę! Będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli!
Mój wraca w czwartek, ale dość późno :)

eh...z tymi delegacjami mezusiów...powinien istniec urlop starankowy:-D byłaby rozwiązanie. CZARNOOKA, ROŻNICZKA trzymam za Was bardzo mocno kciukaski!!!

AGACYNDA tule:* biedna psinka. mój dzis przyszedł do domciu na trzech łapkach. komuś chyba bardzo przeszkadzał...
JILLKA miłego wieczorku:)
MYNIA oj sie bedzie działo:) super! a co do kregosłupa no to nie wiem:( teraz w ciąży boli no bo ma co dzwigac...a przed ciążą to też czesto daje o sobie znac. ale temu się nie dziwię. mam prace fizyczna i czasem nawet bardzo ciężka więc coś musi bolec:(

Rozniczko pierwsze co zauwazylam to, ze bylo mi strasznie zimno, wrecz sie telepalam z zimna...a drugie to straszne wzdecia.
dzieki dziewczyny za wsparcie. niestety nie da sie juz nic z Lula zrobic... biedna, tak strasznie mi jej szkoda... :((((

Myniu Ty to musisz hyc szczesliwa, juz jutro sie z S zobaczysz :) wreszcie bedzie boboseks :):):):) chociaz mysle ze w ogole seks bedzie hehehehe :D tylko sie nie poobcieraj :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale się uśmiałam Agacynda :) No postaram się nie poobcierać :p Chociaż... wszystko jedno:p
Różniczko spokojnie plemniki przetrwają, zresztą dowód będziesz miała za dwa tygodnie :p II
Domiczku jak już się rozpakujesz i dojdzieszz do siebie to zainteresuj się tym kręgosłupem. moją przyjaciółkę bolały często plecy i noga, wszyscy łącznie z lekarzami twierdzili że to rwa kulszowa i nagle zaczeła powłóczyć nogą, i zaczeła tracić w niej czucie. Operacja była w ostatnim momencie. Kręgosłup. To było jak miałą 26 lat, drugą operację maiła w wieku 28 lat i teraz jest na rencie (w moim wieku - 30 lat). Pełnego czucia w nodze nie odzyska już nigdy, nie może nawet dwóch godzin posiedzieć, najwyżej dwa piwka może przynieść ze sklepu. Nie chcę straszyć ale sprawdź to jak już znajdziesz na to czas :)

Ja już sie na bóstwo zrobiłam, ciacho upiekłam, Mr Fi chodzi zdziwiony. Jutro się dopiero zdziwi :p

Hej :)
byliśmy dzisiaj u księdza i wiecie co nie było tak źle :) zmieniłam zdanie i teraz uważam ze nie jest takim h.. jak o nim pisałam i okazał sie całkiem spoko
a więc babeczki moje kochane biorę ślub kościelny 29 kwietnia 2013 :)
to będzie tylko taki cichutki ślub bez mszy sam sakrament tylko my i świadkowie, właśnie taki ślub zawsze chcieliśmy mieć

nie wiem co miałam jeszcze napisac bo jestem tak podekscytowana

a Rożniczka, Czarnooka trzymam mocno za was kciuki no i za resztę dziewczyn też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Die Perle gratuluje :)

Pianeczko mały to prawdziwy facecik :)

a jutro wizyta u gina ciekawe jaki Antoś juz duży :)

uciekam się kompać i spać bo jestem strasznie zmęczona chociaż nie wiem czy zasnę

Ostatnia edycja:
Witam się z rana
Czarnooka zrobisz badania i okaże się, że wszystko jest OK, albo nie doczekasz się badań bo będziesz w ciąży :tak: trzymam kciuki i proszę mi się tu nie załamywać
Różniczka kciuki zaciśnięte i wierzę, że się udało :tak:
Agacynda tule z powodu pieska :*** mojej Chanelce też z łapy ten rak nie ustępuje i też boje się, że będziemy musieli ją uśpić :-(
Agnieszko gratuluje ustalenia daty ślubu :tak::-D też się zastanawiam czy nie wziąć cichego ślubu tego 1 czerwca :confused:
Ja wczoraj do mojego męża mówię, wiesz co czuje, że jestem w ciąży a on naprawdę, a ja no i się cieszy jak głupi, później mu mówię, że ja co miesiąc myślę, że jestem w ciąży i nic z tego nie wychodzi

Mam nerwa od wczoraj także raczej się nie udało, za tydzień się okaże jak @ przyjdzie :-(

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D

reklama
Asitko ja myślę że Ty jesteś w ciąży Twoje objawy wiesz kochana nie miałaś takich po drugie tyle serduszek ;) musiało się udać .
u mnie znów totalna lipa kolejny cykl stracony. powoli odchodzi mi chęć na wszystko.
do tego czuję się nadal fatalnie. ta choroba mnie wykończy ;(

Do góry