reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka dziękuje :* ale już kilka cykli wcześniej też tyle z mężem serduszkowaliśmy i nic z tego nie wyszło a objawy takie mam co miesiąc, tylko dziwi mnie ten ból brzucha, który jest prawie codziennie, tyle tylko, że nie trwa cały dzień, nie raz boli mnie tylko przez chwile i później cały dzień nic :-(
Kochana zobaczysz, że Tobie się uda ja w to wierze, że jeszcze w tym roku będziesz chwalić się brzuszkiem i USG fasolki :tak:

ja właśnie się dowiedziałam, że mój nowy gin. do którego chcę chodzić bierze 100zł za wizytę obojętnie co robi czy całe badanie czyli np. USG dopochwowe i cytologie czy tylko same jedno badanie..... podejrzewam, że przez chorobę Chanelki nie będzie mnie na niego stać :-( i znowu dupa i nici z monitoringu :angry: i znowu załamka, już mam powoli dosyć tego wszystkiego :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)

A ja zaczynam świrować...myslicie,że można zajsc w ciaże np na 3 dni przed okresem??? Tak wiem zwariowałam :rofl2:
Agnieszka gratulacje, wiem co czujesz, bo ja dzisiaj mam zaręczyny :-)
Agacynda przykro mi z powodu psiny :(
Czarnooka, rózniczka, Asita trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczynki :)
Agnieszko to czekamy na wieści z wizyty, Antoś na pewno też kawał chłopa - przy cukrzycy przeważnie są duże maluszki :tak:i gratuluję ustalenia daty!! odświeżacie obrączki czy te same będą? no i kreacje teraz zamiast wyprawki będziesz musiała szykować :-D podziwiam za odwagę że tak szybciutko po porodzie się zdecydowałaś ale w sumie jak taka skromna uroczystość bez weselicha to nie będzie żadnego problemu :tak:
marzen gratulacje kochanieńka!! koniecznie pochwal się później pierścionkiem, jakiś czas temu każda z nas swój prezentowała ;-)
agacynda ja miałam też objawy jakbym chora była, w sumie to zmotywowało mnie do zrobienia testu wcześniej niż planowałam bo chciałam Ibuprom łyknąć a tu bach :-)
die_perle serdeczne gratulacje!
Myniutku Tobie to głowy nie zawracam... ;) nawet nie chce wiedzieć co teraz robisz...:-D:-p
Czarnooka, Różniczka, Asitka bo teraz Wy chyba najbardziej podejrzane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
domik jak dziś zdrówko?
Noelle remont zakończony?
Jillka, Sailor miłego dnia ;-)
Isis, różyczka, ficaria, basik, margotka co u Was? dawno nie zaglądały do nas kobitki :-(
Dla całej reszty uściski!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny,
podczytuje regularnie z czasem na pisanie gorzej.....
teraz siedzac w poczekalni znalazlam chwile by przebrnac przez opcje pisania z komorki.
Co u mnie??.pech.Od dwoch dni chodzily za mna takie paluszki oblane czekolada,w koncu kupilam,oczywiscie juz przed sklepem paczke otworzylam i postanowilam zaspokoic potrzebe z dwoch dni no i....zlamalam jedynke!!!!!! nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac ,nozeszkurwmac!!!i oto prosto z przed sklepu wyladowalam w poczekalni u dentysty.A tak rano biadolilam ze kasy malo itd to teraz.wydam 100zl na zeba
....oczywiscie meza nastraszylam,bo zaxzelam mu wyc do sluchqwki i nic nie zrozumial,jak przyjechal i zrozumial.ze to o zeba chpdzi to sie smial w glos.Wiec ja stalam i wylam ten stal i sie smial
Cyrk.Potem sie tlumaczyl ,ze myslal ze cos sie dzieje,rodze alno cos w tym stylu

wrrrrrr......

napisze wieczorem...
trzymajcie kciuki co by mi bezbolesnie uzupelnola braki;-)

Noelle to miałaś przygodę :-( kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&& na pewno będzie bezboleśnie :tak::tak::tak:

ale tu cisza :-(
ja chcę już piątek mam dosyć tej pracy :angry:

zajrzę jutro rano :****

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
die perle gratuluje zajścia w ciąże
noelle przepraszam cię ale się usmiała, wiem że dla ciebie to nie smieszne ale mimo wszystko musiała to być niezła sytuacja ehh
marzen czekamy na zdjęcie pierscionka
agacynda pochwal się jak ci wyszedł barszczyk

u nas już lepiej, Oliwia coraz lepiej się czuje, ja zadnych objawów nadal nie mam i nadal świruje, ale zaczynam sobie wbijać w głowę, że czy tak czy tak to i tak nic nie poradzę

miłego popołudnia dziewczynki
cmook

Mgiełko jak to nie masz objawów :-) puchnięcie rąk i kostek to też objaw :tak: będzie dobrze
Agacyndo przykro mi z powodu choroby zwierzaczka :-(
DIE PERLE GRATULUJĘ i spokojnej ciąży kochana :tak:
Myniu w końcu możesz porozpieszczać S. a on Ciebie ;-)
Asitko twoje objawy są jakby ciążowe 3mam kciukasy.
Noelle i ja się uśmiałam z sytuacji zębowej(wybacz) 3mam kciuki za bezbolesne uzupełnienie :tak:
Domiku a ty coraz bliżej porodu :-) pewnie już byś chciała maleństwo przy piersi ;-)

A ja dzisiaj miałam okropny dzień. Pojechałam rano do przychodni do mojego lek specjalisty. Okazało się,że przez głupią starą prukwę w recepcji nie będzie wizyty. lekarz chciał mnie przyjąć ona nie...mimo,że mam wykupione dodatkowe ubez zdrowotne i nie idzie kasa z kasy chorych tylko z pakietu. Wprowadziła mnie w błąd. Jak byłam na 1 wizycie jakiś czas temu powiedziała,że nie muszę się rejestrować tylko przyjść i będę przyjęta. Dzwoniłam w ten poniedziałek powiedziała mi to samo. Ja idę dzisiaj a ona mówi,że to nie będzie tak,że ja chcę i jest. Nosz kurw :angry: poryczałam się w gabinecie lekarz mi współczuł ale cóż. Po co przychodnia podpisywała umowę z dodatkowym ubezpieczycielem skoro teraz robi jakieś problemy...bez sensu. Nie mogłam się z godzinę uspokoić. Żebyście widziały zadowoloną minę tej baby. Cieszyła się jakby sztabke złota znalazła. Wizyta odbędzie się 25.01 bo wcześniej nie zarejestruje BO NIE!!! JUtro idę do mojego rodzinnego wypisze mi może leki,żebym miała do tej wizyty....:crazy:

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Wszystkim Dziewczynkom :-) Ja na rano miałam do pracy, niedawno wróciłam, jutro na popołudniu.

Mgiełko na pewno wszystko jest okej :tak:

Sailor no trafiają się takie wredne babska, że tylko czekają aż będą miały okazję zrobić komuś na złość...

Czarnooka nie trać nadziei :* Tulę :*

Asitko na pewno przy takiej ilości serduszek musiało się udać :tak:

reklama
Do góry