reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

to malduje sie po wiycie. usg nie było:( nie wiem jak moja mała...serducho sprawdzili. jest wszystko super, no i z nowosci jak nie urodzę do czwartku, to na 21.02 mam skierowanie do szpitala. eh...czuję, ze SPA mnie nie ominie. tam czekają mnie badania. usg, jakieś przepływy, czystosc wód...na sama myśl mam gęsią skórkę... naprawdę się boję!!! chyba z tego strachu mam taki brzuch twardy:( eh...

MYNIA dzieki za radę:* i jak tam S??:)
AGACYNDA pochwal się brzusiem.
MGIEŁKA nie mysl ciagle o objawach...jeszcze je przeklniesz kiedyś:p wiem co mówię.
NOELLE bidulko:( ale zaspokojenie potrzeby ciężarnej jest bezcenne:p
AGNIESZKA gratulacje!!!! i jak po wizycie??
SAILOR ooooo co za babsztyl wstrętny!!!
MARZEN pochwal się pierścioneczkiem:)
PIANKA co tam u Ciebie?? jak córcia??

reklama
Sailor bardzo Ci wspolczuje, glupie wredne babsko!!

Noelle straszne co zrobilas z zebem, ale przypomnialas mi ze musze sie zapisac do dentysty w przyszlym miesiacu. jak zab? zrobiony?

Mgielko barszcz wyszedl tak dobry, ze zjadlam caly talerz a nie jak zwykle miseczAske :)) tak sie napchalam, ze wreszcie brzuszek bylo troche widac hahaha :))

hej babeczki :)
ja po wizycie wszystko ok mały waży 1700g(+-250 g) co odpowiada 31 tc tak mam napisane w USG czyli idealnie się wpasował następne USG za 4 tygodnie

później was doczytam bo dopiero co wróciłam i trzeba chatkę ogarnąć

zdjęcie-10.jpg

no wiec to jest brzusio. nie jest juz plaski ale tez niejest wielki szczegolnie ze najedzony :) waga caly czas stoi w miejscu...

a jesli chodzi o miezzkanie to wczoraj ogladalismy calkiem fajne ale facet chce 2 tys kaucji... takie ceny to nie na nasza miejscowosc!! dzisiaj rozmawialam z tata ktory stwierdzil, ze mozemy wladowac w to mieszkanie pieniadze i zrobic je na tiptop pod dziecko a oni nam pozycza pieniadze... a jesli zrobimy tutaj gore, to nie bedziemy placic wlascicielom kasy przez odpowiednia ilosc czasu... pytanie brzmi czy sie oplaca, wiec zaprosilam dzisiaj tate zeby ogladnal mieszkanie i ocenil trzezwym okiem...to tyle o mnie.

Sailor ech :/ skąd się takie babska biorą....nie było księgi skarg i zażaleń? trzeba było jakąś siarczysta opinię Pani wystawić ;) a ja walentynek nie świętuję chociaż mąż zawsze jakąś różyczkę kupi i miśka dla małej :-D a ja w rewanżu robię ,,większą'' kolację i jemy sobie przy świeczce:-p
Agnieszko super że wszystko ok!
agacynda chyba za mało barszczyku jednak zjadłaś bo brzusio malutki ;-)jeszcze ze dwie miseczki i rób zdjęcie:-D
Noelle przypomniała mi się sytuacja jak znajomej ząb wyleciał jak jechała na nockę więc ani do dentysty a nic zrobić a tu jeszcze dwójka górna poszła i gigantka jak szła do pacjentów to sobie tic-taca wstawiała i od tyłu gumą mocowała żeby się w oczy nie rzucało:-D:-D:-Di tak jakoś nockę przetrwała bez dwójki:-)
domik z córcią jesteśmy teraz na etapie nauki kształtów więc mała chodzi i głównie woła kółko koło kółko...:-)no i teraz na topie malowanie na zmywalnej tablicy i pieczątki także ma kobitka zajęcie :) z resztą sama niedługo zobaczysz jakie córunie są pocieszne:-)
mgiełko na pewno wszystko jest ok! dzidzia ma jeszcze sporo miejsca więc nie czujesz jej koziołków ;-)

jestem!!:-)
poszlo szybko ,bezbolesnie ani sladu ze cos bylo na rzeczy;-) Spoko dziewczyny,ja jak mi juz ten usmiech pirata naprawila tp tez sie smialam w najlepsze.A moja mama to sie poplakala ze smiechu i do tej pory ma niekontrolowane wybuchy smiechu.Co za dzien.A te chol...rne paluszki leza i patrza na mnie na stole:-) coz za.ryzyko:-)

remomnt praktycznie dobiegl konca.Jutro lub w piatek maja meble przywiezc.I to ju bedziw koniec:-) jupi!!!

a ja walcze z.cisnieniem i bolem glowy .Cisnienie mam tak niskie ciagle 80/40 niekiedy nawet nizej.Pewnie dlatego glowa boli:-/ wizyta we wtorek.Niech mnie lekarz na nogi postawi bo juz nie daje rady.
agnieszko super ze wizyta udana!! pieknie wazy maluszek.Ja wizytuje we wtorek.Tez jestem ciekawa wagi malej.

sailor wspolczuje co za babsko.Eh...skad sie tacy ludzie biora.

domik moze sie jeszcze malutka sprezy i obedzie sie bez zbednego pobytu na oddziale!

rozniczko &&&&&&&&&!

czarnooka asita trzymam kciuki bo wy chyba najblizej terminu @ .Oby termin minal a @ nie bylo!!!

pianko:-* padlam ze smiechu.hehehehe.
.jak ja ja rozumiem!!!jakbym musiala gdzies do ludzi wyjsc to tez bym pewnie sobie cos wkomponowala:-)

Witam się w ten mroźny poranek. Jadę zaraz do lekarza obgadać moje wyniki (krew i mocz)... Później zapłacić mieszkanie coś zjeść i do pracy :-(

Miłego Dzionka :-)

reklama
Witam się z rana :-D
życzę wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek :***** przede wszystkim dzidziusiów zrodzonych z wielkiej miłości a tym zaciążonym życzę bezbolesnego porodu i zdrowego dzidziusia :tak::tak::tak:

Agnieszko Antoś rośnie jak na drożdżach gratuluje :tak:
Agacynda gratuluje dobrych wyników :tak:
Sailor objawy takie jak co miesiąc więc raczej na nic nie liczę :no:
Laluś dawno do nas nie zaglądałaś, cieszę się, że się odezwałaś, a Ty na jakim etapie cyklu jesteś kochana?????

U mnie kiepsko, Chanelka nadal kiepska a w sumie to jej łapka, nie chce się zagoić cały czas leci jej krew dzisiaj jedziemy do wet. aby powiedział co robić, bo zauważyliśmy, że jak dostawał zastrzyki codziennie to było lepiej, a teraz ta łapka robi jej się coraz większa, wczoraj znowu z mężem ryczeliśmy jak bobry :-:)-:)-:)-(

Pozdrawiam resztę dziewczyn :*

Ostatnia edycja:
Do góry