reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu łazieneczka przesliczna, strasznie mi się podobają w takim stylu :-) A kufer to fajnie w przedpokoju by wyglądał albo jakby go przemalować na jakiś fajny pastelowy kolorek to do pokoju dziecinnego na zabawki będzie super ;-)

U mnie przytulanko było ;-) Jajniki i cały dół brzucha boli jak cholera :szok: Niech już pęka ten pecherzyk, bo zwariuje :wściekła/y:

Jillka najlepiej po @, najpóźniej chyba od 6. Masz termometr z dwoma miejscami po przecinku? Taki jest lepszy

Niestety, takiego nie znalazłam w mojej aptece. Na razie popróbuję z tym, zobaczymy :) Ale mnie czeka edukacja :) Już się cieszę !

Mykam się kąpielować, życzę wspaniałego wieczoru.

Dzień dobry skoro świt!!!;D
Ooooo wooowww..Ale naskrobałyście:szok: Nadrobic tą parustronicowa pisanine to chyba tylko z kawa w wolny dzień:D
Nie wiem co tu sie działo,probowałam w fonie śledzic Wasze poczynania,ale nie dałam rady,za szybkie tempo:szok:
Ja kochane zmykam do pracy zaraz:dry:trzymajcie kciuki ,dzisiaj ide szefostwo poinformowaco zafasolkowaniu. Wyjscia nie mam,niestety praca wymaga kontaktu z materialem biologicznym itp wiec ryzykowac nie zamierzam:baffled:

Poza tym mam takie zawroty głowy jak po dobrej imprezie:/

no nic kochane!! Kto moze niech wypoczywa i za mnie:D Ja zmykam pracowac 12 godzin:dry:

hej dziewczynki ja na sekundy bo dzisiaj na szkolenie jade :-(
Myniu kredensik, kuferek i łazienka SUPER :-)
Mi chyba tempka poszła w górę co mówicie????

reklama
Asita faktycznie jest skok:tak: że tak powiem- w końcu się doczekałaś;-)
Mynia a mi się podoba i kuferek i stół także :tak:ja bym go w jakimś takim kolorze drewna właśnie zostawiła, a kredens tak jak pisałaś- biel, ale taka lekko ecru- ach cudne...
Noelle napisz jak tam po rozmowie z szefostwem, bo się zastanawiam jak to przyjmą:tak: trzymam kciuki

Do góry