reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzień Doberek! :)
Mynia uwielbiam takie rzeczy! Przepięknie u Ciebie musi być :)
Mi dziś skoczyła temp :D proszę dziewczyny wyedukujcie blisko 30-letnią babę o co chodzi? W sensie, jak temp w górę to dopiero się zaczynają dni płodne? Czy pęcherzyk już pękł? Czy dopiero pęknie? Śluzu nie mogę zaobserwować, codziennie serduszkujemy, więc jest trochę zakłamany... Przedwczoraj z ciekawości zmniejszyłam temp po południu - miałam 36,5 a wczoraj po południu było 37! Jak zobaczyłam tę temp od razu zaciągnęłam męża do sypialni (ciągnąć go nie musiałam, bardzo mu się podoba to staranie o dzidzię ;) No więc jak to jest - co to za granica wyższych temp, kiedy zaczynają się dni płodne? Przed skokiem temp, czy w dniu skoku? Kiedy pęka pęcherzyk.
Wybaczcie - to moje pierwsze doświadczenie z nat met plan rodz ;)

Hej dziewuszki :)

Myniu śliczna łazieneczka, bardzo stylowa :) I te wszystkie pozostałe rzeczy też piękne :) Jak tam randka z S? :)
Asita hurrraaa jest skok!:-)
Anade napisz mi na prywatną wiadomość swój adres email to wyślę Ci broszurkę od Myniu odnośnie npr i tam jest wszystko ładnie opisane odnośnie temperatury, śluzu i szyjki i wszystkich innych rzeczy dotyczących npr :)
Noelle trzymam kciuki , daj znać jak poszło na rozmowie chociaż wiem, że pewnie się ucieszą :)
Isis zaciskam kciuki :)
Różniczko boska temperaturka! Kiedy testujesz? :)

Ehh... u mnie dziś tempka w dół także czekam na małpę, zapewne pojawi się dzisiaj...

Margotko mam zamiar w sobotę testować, chociaż mam jakieś takie wrażenie, że wczoraj dopiero było zagnieżdżenie (jeśli w ogóle było- bo ja to zielona jestem-w ciąży jeszcze nie byłam), bo jakoś mnie tak dziwnie brzuch bolał jakby mnie ktoś szczypał od środka:-D aż się zastanawiałam co to:szok: może jeszcze nic nie być widać ale co tam...
a mi się w ogóle nie podoba twoja temp. nic a nic! miał nie spadać wredna...:no:

Anade poszło :) I obyś miała rację :) Co do mojej temperatury to ja po wczorajszym lekkim uniesieniu też miałam nadzieję, że pójdzie w górę a nie w dół ale cóż. W kolejnym cyklu chyba odstawiam mierzenie.
Sailor to pewnie się męczysz z tym pęcherzem, biedna. A co do ciężarówek to już niedługo będziemy też tak wyglądać :)

reklama
hej kobietki :)

Różniczka tak patrz na ten Twój wykres to aż mam ochotę Ci już pogratulować:)

Sailor niedługo tez będziesz siedzieć po tej drugie stronie no chyba ze do gina chodzisz prywatnie :)

pisałam wam wczoraj o tej znajomej że jej wody odeszły a oni ją do domu odesłali bo nie ma rozwarcia i dzisiaj o 5 rano miała przyjechać z powrotem . Pojechała o 2 w nocy pozaczepiała mieć skurcze co 3 min i rozwarcie na jeden cm i dostaje antybiotyk bo boją sie ze zakażenie będzie . Ryczy z bólu i prosi o znieczulenie a oni nic . I właśnie taka opieka jest w angli

ból cyców wrócił,a mój mąż cieszy sie jak dziecko że są takie duże

Do góry