reklama
Dzień Doberek!
Mynia uwielbiam takie rzeczy! Przepięknie u Ciebie musi być
Mi dziś skoczyła temp proszę dziewczyny wyedukujcie blisko 30-letnią babę o co chodzi? W sensie, jak temp w górę to dopiero się zaczynają dni płodne? Czy pęcherzyk już pękł? Czy dopiero pęknie? Śluzu nie mogę zaobserwować, codziennie serduszkujemy, więc jest trochę zakłamany... Przedwczoraj z ciekawości zmniejszyłam temp po południu - miałam 36,5 a wczoraj po południu było 37! Jak zobaczyłam tę temp od razu zaciągnęłam męża do sypialni (ciągnąć go nie musiałam, bardzo mu się podoba to staranie o dzidzię No więc jak to jest - co to za granica wyższych temp, kiedy zaczynają się dni płodne? Przed skokiem temp, czy w dniu skoku? Kiedy pęka pęcherzyk.
Wybaczcie - to moje pierwsze doświadczenie z nat met plan rodz
Mynia uwielbiam takie rzeczy! Przepięknie u Ciebie musi być
Mi dziś skoczyła temp proszę dziewczyny wyedukujcie blisko 30-letnią babę o co chodzi? W sensie, jak temp w górę to dopiero się zaczynają dni płodne? Czy pęcherzyk już pękł? Czy dopiero pęknie? Śluzu nie mogę zaobserwować, codziennie serduszkujemy, więc jest trochę zakłamany... Przedwczoraj z ciekawości zmniejszyłam temp po południu - miałam 36,5 a wczoraj po południu było 37! Jak zobaczyłam tę temp od razu zaciągnęłam męża do sypialni (ciągnąć go nie musiałam, bardzo mu się podoba to staranie o dzidzię No więc jak to jest - co to za granica wyższych temp, kiedy zaczynają się dni płodne? Przed skokiem temp, czy w dniu skoku? Kiedy pęka pęcherzyk.
Wybaczcie - to moje pierwsze doświadczenie z nat met plan rodz
Hej dziewuszki
Myniu śliczna łazieneczka, bardzo stylowa I te wszystkie pozostałe rzeczy też piękne Jak tam randka z S?
Asita hurrraaa jest skok!:-)
Anade napisz mi na prywatną wiadomość swój adres email to wyślę Ci broszurkę od Myniu odnośnie npr i tam jest wszystko ładnie opisane odnośnie temperatury, śluzu i szyjki i wszystkich innych rzeczy dotyczących npr
Noelle trzymam kciuki , daj znać jak poszło na rozmowie chociaż wiem, że pewnie się ucieszą
Isis zaciskam kciuki
Różniczko boska temperaturka! Kiedy testujesz?
Ehh... u mnie dziś tempka w dół także czekam na małpę, zapewne pojawi się dzisiaj...
Myniu śliczna łazieneczka, bardzo stylowa I te wszystkie pozostałe rzeczy też piękne Jak tam randka z S?
Asita hurrraaa jest skok!:-)
Anade napisz mi na prywatną wiadomość swój adres email to wyślę Ci broszurkę od Myniu odnośnie npr i tam jest wszystko ładnie opisane odnośnie temperatury, śluzu i szyjki i wszystkich innych rzeczy dotyczących npr
Noelle trzymam kciuki , daj znać jak poszło na rozmowie chociaż wiem, że pewnie się ucieszą
Isis zaciskam kciuki
Różniczko boska temperaturka! Kiedy testujesz?
Ehh... u mnie dziś tempka w dół także czekam na małpę, zapewne pojawi się dzisiaj...
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Dziewczyny a ja siedze u lekarza bo mnie dopadlo zapalenie pecherza. Na przeciwko jest ginekologiczny i siedza panie w zaawansowanej ciazy...smutno mi
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Margotko mam zamiar w sobotę testować, chociaż mam jakieś takie wrażenie, że wczoraj dopiero było zagnieżdżenie (jeśli w ogóle było- bo ja to zielona jestem-w ciąży jeszcze nie byłam), bo jakoś mnie tak dziwnie brzuch bolał jakby mnie ktoś szczypał od środka aż się zastanawiałam co to może jeszcze nic nie być widać ale co tam...
a mi się w ogóle nie podoba twoja temp. nic a nic! miał nie spadać wredna...
a mi się w ogóle nie podoba twoja temp. nic a nic! miał nie spadać wredna...
Anade poszło I obyś miała rację Co do mojej temperatury to ja po wczorajszym lekkim uniesieniu też miałam nadzieję, że pójdzie w górę a nie w dół ale cóż. W kolejnym cyklu chyba odstawiam mierzenie.
Sailor to pewnie się męczysz z tym pęcherzem, biedna. A co do ciężarówek to już niedługo będziemy też tak wyglądać
Sailor to pewnie się męczysz z tym pęcherzem, biedna. A co do ciężarówek to już niedługo będziemy też tak wyglądać
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej kobietki
Różniczka tak patrz na ten Twój wykres to aż mam ochotę Ci już pogratulować
Sailor niedługo tez będziesz siedzieć po tej drugie stronie no chyba ze do gina chodzisz prywatnie
pisałam wam wczoraj o tej znajomej że jej wody odeszły a oni ją do domu odesłali bo nie ma rozwarcia i dzisiaj o 5 rano miała przyjechać z powrotem . Pojechała o 2 w nocy pozaczepiała mieć skurcze co 3 min i rozwarcie na jeden cm i dostaje antybiotyk bo boją sie ze zakażenie będzie . Ryczy z bólu i prosi o znieczulenie a oni nic . I właśnie taka opieka jest w angli
ból cyców wrócił,a mój mąż cieszy sie jak dziecko że są takie duże
Różniczka tak patrz na ten Twój wykres to aż mam ochotę Ci już pogratulować
Sailor niedługo tez będziesz siedzieć po tej drugie stronie no chyba ze do gina chodzisz prywatnie
pisałam wam wczoraj o tej znajomej że jej wody odeszły a oni ją do domu odesłali bo nie ma rozwarcia i dzisiaj o 5 rano miała przyjechać z powrotem . Pojechała o 2 w nocy pozaczepiała mieć skurcze co 3 min i rozwarcie na jeden cm i dostaje antybiotyk bo boją sie ze zakażenie będzie . Ryczy z bólu i prosi o znieczulenie a oni nic . I właśnie taka opieka jest w angli
ból cyców wrócił,a mój mąż cieszy sie jak dziecko że są takie duże