reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszka116 obyś miała rację, bo ja nie uwierzę puki nie zobaczę tych II kreseczek, albo pęcherzyka czy co tam jeszcze...taki niedowiarek jestem :tak: jakoś nie wyobrażam sobie tych większych cycków u siebie:-)
W Angli to faktycznie kiepsko jest. Wiem, bo koleżanki rodziły...a moja siostra w Irlandii- dosłownie jakaś masakra:angry:

Witam dziewczynki :-)

Różniczko trzymam mocno kciuki (aż mnie palce bolą) ;-)

Mnie dziś już mniej boli ale jednak jeszcze troszkę. Wczoraj zbiłam lusterko i się normalnie przeraziłam :szok:

Popieram Agnieszkę smarowanie brzuszka i piersi to podstawa, ja pamiętam, że paćkałam się kremem Fissan albo Gerber :-) Teraz na rynku jest mnóstwo nowości więc jest w czym wybierać.

Hej dziewczynki :)
różniczka jak to nie wiesz co się kroi że temp w górę? ;) pięknie poszybowała! myślę że jutro słaba druga już może wyjść :)))) genialny ten Twój wykres! i jak dla mnie jasno czytelny ;) :* ja w ciąży zmieniłam miseczkę z C na D także aż tak strasznie nie było i taka mi też została ale fakt że jeszcze trochę mleka mam no i teraz znowu ciąża ;) i całą ciąże było wszystko ok a przy karmieniu rozstępy się porobiły na szczęście nie głębokie :/
Myniu jak ja Ci zazdroszczę wanny...ja niestety tylko prysznic mam :/ no i zazdroszczę Ci tez zapału i cierpliwości do renowacji tych antyków-tylko żeby nie wyszło jak z tym freskiem co to ostatnio kobitka go odświeżyła na jeża ;D ja też zawsze poluje na wyprzedaże w home and you - cudeńka tam potrafią mieć!
Isis jak masz takie bóle czyli owu jest i działacie to musi być dobrze! :)
Asita no kochanieńka doczekałaś się! i jeszcze jak jajnik bolał to się nie ma co zastanawiać na pewno ból okołoowulacyjny i serduszka widzę zaznaczone czyli wszystko na dobrej drodze to teraz mierz temp i nie pozwól jej spaść ;)
Agnieszka dobrze że ból wrócił będziesz spokojniejsza ;) widzisz dzidzia taka dobra dla mamy chciała być i dać jej dzień wytchnienia bez bólu a Ty się martwisz ;) ja też na szczęście bez rozstępów na brzuchu ;) oby i teraz nie wyszły!

reklama
Isis dziękuję :*
Pianko to ja na razie mam B/C, zobaczymy jak będzie później :) Pianko nie wiem, ja po prostu po tylu niepowodzeniach nie za bardzo wierzę, że się udało :tak: u kogoś innego to wiem, że taki wykres to piękny, ciążowy :-D a u siebie po prostu nie wierzę i jakbym mogła to bym się upiła jak zobaczę II kreseczki
Agnieszka116 myślałam o sobocie, żeby już coś było widać na teście, bo wczoraj to była piękna, gruba I kreska:-p

Do góry