reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda, ja też nigdy rozstrojeń nie miałam a nagle wyskoczyło mi 60 dni... ale u mnie to się zrobiło po chorobie a raczej skumulowanych chorobach... A u Ciebie... no kurcze... ja bym była za tym że ciąża... ale ten teścior... chyba, że miałaś wcześniej przesuniętą owulkę i faktycznie jesteś w ciąży a test jeszcze nie wyszedł bo tak na prawdę masz powiedzmy 12 dzień po owu...

reklama
Nie pójdę do lekarza u mnie na terenie, bo mnie wszyscy znają :| a nie chcę, żeby plotkowali, więc muszę czekać na wypłatę i jechać do wrocka do swojego ginekologa....

Hehehe taaa, tylko ja mam nerwy bo mam 15 dni spóźnienia... a wesele za kilka dni... metka... ehh no niestety jak nie urok to przemarsz wojsk.

Specjalnie dla Margotki :) tylko musisz sobie wyobrazić jak będzie wyglądała jak kupię szafkę i nie będzie obstawiona tymi wszystkimi kosmetykami :)ii jak kupię czerwone i białe ręczniki
P1080014.jpgP1080012.jpgP1080011.jpg

Niektorzy to też tupet mają, właśnie czytam apel na BB, babka prosi o pomoc finansową, wchodzę na jej profil czytam posty, które ostatnio zamieściła a tam, że właśnie wróciła z wakacji nad morzem i takie tam... Nie wiem jak tak można. To co, na wakacje ją stać a na rachunki nie? Oszustka chyba jakaś

Margotka a to dopiero....:eek: oszustka jakaś. Na wakacje stać,a na wodę to już nie??? :szok:

Ja kiedyś też kupowałam takie warzywa na patelnie. Ale to jest o wiele, wiele lepsze, po za tym zostaliśmy zmuszeni do zdrowego żywienia się. I całkiem to polubiłam tylko majątek w warzywniaku zostawiam na warzywa i owoce:)
Ludzie to mają tupet, mi by w życiu nie przyszło coś takiego do głowy, nawet bym nie wpadła na to że można prosić o pomoc finansową w internecie obcych ludzi. No i w dodatku jaki musi być naiwny człowiek, żeby dać się na coś takiego nabrać.

Margotko faktycznie masz rację. Podczytałam jej wpisy bo myślałam,że może do rodziny pojechali ale nie. Obiadokolacje, basen....to na pewno nie u rodziny...:no: my w tym roku na wakacjach nie byliśmy bo remont mały był i nas nie stać przez te moje leki ale rachunki opłacone na bieżąco...

Ja nie rozumiem takich ludzi... To co, woleli jechać na wakacje niż zapewnić dzieciom bieżącą wodę i opłacić czynsz żeby nie stracić dachu nad głową?:no: Nie wierzę... Może liczy na kogoś naiwnego

I pisze,że to moderatorka. Nie wiem co myśleć o tym. Zalegają za 2 miesiące z czynszem a w tym miesiącu byli nad morzem? ja rozumiem,że w zyciu różnie bywa. Zdarzają się nieprzewidziane wypadki itd. ale wiedzieli,że mają zaległości...:no:

nie czytam do końca bo sie poryczałam...
nie znacie ludzi ani sytuacji a oceniacie... jest mi bardzo przykro ze sa tacy ludzie jak Wy.
Oceniacie innych a sami piszecie takie rzeczy!
Nie znacie mnie w cale... sytuacji....
naprawdę mi przykro... ze sa tacy ludzie...
wykasowalam prośbę do moda bo nie daję rady czytać takich rzeczy... jesteście podłe i tyle.
Nie jestem oszustką!
Tlumaczyć się niemam zamiaru .... napiszę dla Waszej wiedzy że ani grosza nie dałam na te wakcaje.. i nie byłam tam cała rodziną... o czym wy wogole piszecie jak pojęcia nie macie...
to sie na BB zawiodlam totalnie.
Dobrze ze te co mnie znaja wiedza jaka jestem... a nei jestem tu od dziś...

reklama
Dzięki Agacynda:) Całe mieszkanie planuję mieć w takim stylu, trochę retro:) ale reszty na razie nie ma co pokazywać. Póki co zacieram ręce bo tata w weekend przywozi mi stary, wielki kufer podróżny :) A na następne wakacje planuje odnawiać piękny kredens:) Mam nadzieję że już z dzidzią w brzuszku albo nawet w wózeczku :) Pokażę wam zdjęcie tego kredensu zaraz :)

Do góry