reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

O taki on :)
Obraz 007.jpg

reklama
Mynia pięknie! Ja też uwielbiam taki styl :tak: Tylko, że na razie mieszkamy w części domu, który należy do teściów i to co mi się podoba to nie koniecznie im... łazienka prześliczna, a wieszaczki cudne:-) skąd je masz, powiedz? jakiś pchli targ? A komoda już widzę, że będzie cudowna:tak:

Różniczko dwa, które są takie same kupiłam w home and you ale z wyprzedanej już kolekcji były, nei wiem czy jeszcze gdzieś by się znalazły, a ten jeden inny we flo, on mi się najmniej podoba, czerwień taka mało czerwona :) A kredensik planuję wkomponować między ikeowe meble, takie kremowe delikatnie, też takie w stylu lekko wiejsko - retro :) I chyba będzie biały delikatnie złamany, żeby do nich pasował :) Tylko muszę się śpieszyć bo stoi w takim starym domku mojej prababci, ja widać na ścianie grzyb, ruinacja ogólnie bo domek naprawdę stary, bez fundamentów i nikt tam nie mieszka. A każda kolejna zima tam jest dla kredensu zabójcza. Niestety w tym roku już mi się nie uda...

A tak ogólnie sporo mam w domku rzeczy wygrzebanych z babcinych strychów i piwnic :) dobrze że mój tata podziela pasję renowacyjną:) bo bez niego nie ze wszystkim dała bym sobie radę :)
Jak wam się podoba to jeszcze kufrem się pochwalę :)
Obraz 001.jpg

Dziewczyny - jesteście niesamowite ! Tyle naprodukowałyście stronek ! Miałam plan wszystko przeczytać i popisać, ale nie ogarniam :eek: Ale trochę wprawy nabiorę i już :) a co :)

Mynia, przepiękny ten kufer ! Genialny !

Dziewczyny mam od Was pytanie - czy mając cykle nieregularne mierzenie temperatury pomoże wysnuć jakieś wnioski ? Ja jestem na etapie zapisania się do ginka i zbadania hormonów, bo czuję że coś nie tak - po samopoczuciu (nerwowość, senność i niechęć do porannego wstawania) i po wyglądzie cery (zwłaszcza na linii szczęki)... no i ta @ taka różna... a już za "stara" jestem na takie przygody :)

Ostatnia edycja:
Dzięki :)
dużo pracy wymaga renowacja, zwłaszcza, że z opowieści taty wynika, że prababcia jak pojawiła się w Polsce farba olejna, oszalała na jej punkcie i co dwa lata zmieniała kolor wszystkich mebli :) Na ostatnio odnawianej szafce do łazienki dokopałam się do 5 warstw w różnych kolorach :) Ale jak je zdzierałam wyobrażałam sobie, prababcię malującą kilkadziesiąt lat temu :) pewnie by jej do głowy nie przyszło, że będę robić to samo :)

reklama
Do góry