reklama
A
agacynda
Gość
wow Mynia, naprawdę ładny...!! ja bym go na biało walnęła...
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Mynia pięknie! Ja też uwielbiam taki styl Tylko, że na razie mieszkamy w części domu, który należy do teściów i to co mi się podoba to nie koniecznie im... łazienka prześliczna, a wieszaczki cudne:-) skąd je masz, powiedz? jakiś pchli targ? A komoda już widzę, że będzie cudowna
Mynia_82
Fanka BB :)
Różniczko dwa, które są takie same kupiłam w home and you ale z wyprzedanej już kolekcji były, nei wiem czy jeszcze gdzieś by się znalazły, a ten jeden inny we flo, on mi się najmniej podoba, czerwień taka mało czerwona A kredensik planuję wkomponować między ikeowe meble, takie kremowe delikatnie, też takie w stylu lekko wiejsko - retro I chyba będzie biały delikatnie złamany, żeby do nich pasował Tylko muszę się śpieszyć bo stoi w takim starym domku mojej prababci, ja widać na ścianie grzyb, ruinacja ogólnie bo domek naprawdę stary, bez fundamentów i nikt tam nie mieszka. A każda kolejna zima tam jest dla kredensu zabójcza. Niestety w tym roku już mi się nie uda...
A tak ogólnie sporo mam w domku rzeczy wygrzebanych z babcinych strychów i piwnic dobrze że mój tata podziela pasję renowacyjną bo bez niego nie ze wszystkim dała bym sobie radę
Jak wam się podoba to jeszcze kufrem się pochwalę
A tak ogólnie sporo mam w domku rzeczy wygrzebanych z babcinych strychów i piwnic dobrze że mój tata podziela pasję renowacyjną bo bez niego nie ze wszystkim dała bym sobie radę
Jak wam się podoba to jeszcze kufrem się pochwalę
Dziewczyny - jesteście niesamowite ! Tyle naprodukowałyście stronek ! Miałam plan wszystko przeczytać i popisać, ale nie ogarniam Ale trochę wprawy nabiorę i już a co
Mynia, przepiękny ten kufer ! Genialny !
Dziewczyny mam od Was pytanie - czy mając cykle nieregularne mierzenie temperatury pomoże wysnuć jakieś wnioski ? Ja jestem na etapie zapisania się do ginka i zbadania hormonów, bo czuję że coś nie tak - po samopoczuciu (nerwowość, senność i niechęć do porannego wstawania) i po wyglądzie cery (zwłaszcza na linii szczęki)... no i ta @ taka różna... a już za "stara" jestem na takie przygody
Mynia, przepiękny ten kufer ! Genialny !
Dziewczyny mam od Was pytanie - czy mając cykle nieregularne mierzenie temperatury pomoże wysnuć jakieś wnioski ? Ja jestem na etapie zapisania się do ginka i zbadania hormonów, bo czuję że coś nie tak - po samopoczuciu (nerwowość, senność i niechęć do porannego wstawania) i po wyglądzie cery (zwłaszcza na linii szczęki)... no i ta @ taka różna... a już za "stara" jestem na takie przygody
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Myniu ten kufer wg mnie średni ale za to stolik pod nim... Miioooodzioooo!!
Mynia_82
Dzięki
dużo pracy wymaga renowacja, zwłaszcza, że z opowieści taty wynika, że prababcia jak pojawiła się w Polsce farba olejna, oszalała na jej punkcie i co dwa lata zmieniała kolor wszystkich mebli Na ostatnio odnawianej szafce do łazienki dokopałam się do 5 warstw w różnych kolorach Ale jak je zdzierałam wyobrażałam sobie, prababcię malującą kilkadziesiąt lat temu pewnie by jej do głowy nie przyszło, że będę robić to samo
dużo pracy wymaga renowacja, zwłaszcza, że z opowieści taty wynika, że prababcia jak pojawiła się w Polsce farba olejna, oszalała na jej punkcie i co dwa lata zmieniała kolor wszystkich mebli Na ostatnio odnawianej szafce do łazienki dokopałam się do 5 warstw w różnych kolorach Ale jak je zdzierałam wyobrażałam sobie, prababcię malującą kilkadziesiąt lat temu pewnie by jej do głowy nie przyszło, że będę robić to samo
Mynia_82
Agacynda, stolik niestety za duży do mojego mieszkania... żałuje ogromnie...
Jillka mierzenie może pomóc zwłaszcza jak masz nieregularne cykle. jak nei wiesz co i jak my pomożemy
Jillka mierzenie może pomóc zwłaszcza jak masz nieregularne cykle. jak nei wiesz co i jak my pomożemy
reklama