reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć Dziewczyny,
powiem Wam, że zaczynam się ostro wku**ć... okresu nie widać a ja po prostu płynę... robiłam dzisiaj test po pracy i negatyw. nie mam narazie kasiurki na gina... a czuję się jak ponton jakiś... grr... jakaś zgaszona jestem po tym teście dzisiaj. wydałam tylko kasę niepotrzebnie.

jeśli chodzi o kulinaria to my dzisiaj grillujemy krewetki i do tego sałatka... jutro będę robić warzywka Bzibziokowe :)

Myniu super, że wizyta S się udała :)

Jutro idę pazurki zrobić-stopy i łapki i jadę na zakupy z mamą bo muszę sukienkę na wesele sobotnie kupić...

Mój mąż krewetkom i rybkom mówi nie, a ja tak lubię i jedno i drugie.
No a na jutro jeszcze pomysłu nie mam niestety. Coś z ryżem bym zjadła albo kuskusem. Jutro w pracy pogoogluje.
Agacynda, no to faktycznie już podejrzane z tym Twoim brakiem @ może byś spróbowała sobie rano temperaturę zmierzyć. Dobrze wiedzieć coś więcej przed weselem. Ja w tą sobotę też mam wesele i dzisiaj sobie buty znalazła i właśnie się waham czy kupić.

Mam jeszcze jeden test, ale jakoś nie jestem przekonana czy go robić... Muszę termometr z domu od rodziców zabrać, bo my nie mamy...

Sailorka,ależ Ty piękne torciki znajdujesz:) Niezła tu dziś imprezka, torty, urodziny, owoce, warzywka, grille:)
Ja dziś zrobiłam sałatkę meksykańską i do tego brzuszki łososia wędzonego i kromka super razowego chlebka:) ale co z tego skoro piwko w lodówce się chłodzi:) umówiłam się z S. an wirtualna randkę bo mamy dziś rocznicę - miesięcznice :) W związku z tym, zrobiłam nawet makijaż:) i wystroiłam się jak na prawdziwą randkę :)
Agacynda normalnie gdyby nie ten test to byłabym pewna że w ciąży jesteś... kurcze...

reklama
Do góry