reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya Sto lat, sto lat!! spełnienia marzeń :*
Agnieszko nie jesteś głupia tylko jesteś mamusią i martwisz się o swoje dzieci, to naturalne! Jeśli masz się denerwować to może faktycznie warto wcześniej iść na USG ale ja jestem przekonana że wszystko jest w porządku :) ja Ci powiem że porównując na dzień dzisiejszy moje ciąże to chyba ta jak narazie jest lżejsza :) a (.)(.)mnie też jednego dnia bolą a drugiego nawet przy ściskaniu nic nie czuję gdzie z córą miałam strasznie bolesne także to chyba nie ma reguły ja staram się nie stresować i nie dopuszczać do siebie myśli że coś mogłoby być nie tak :)
Asitka tu nie co się łudzić tylko odważnie trzeba poznać swoje ciało bo gdyby tfu tfu coś miało być nie tak to lepiej szybciutko wiedzieć i zacząć działać żeby pojawiła się fasolina, przecież nie ma co oszukiwać samej siebie :) Także spróbuj może ten drugi termometr i porównaj temp i zobacz jak w następnym cyklu się wykresik ukształtuje choć mam nadzieję że po prostu źle mierzysz i Wasze intensywne starania w tym miesiącu zakończą się sukcesem ;D
Sailor, margotka i Mynia jesteście bezlitosne! Tak męczyć ciężarną i o piwkach opowiadać a mi język do tyłka ucieka zwłaszcza jak jest tak gorąco, już powiedziałam mężowi że ostatni raz chodzę w ciąży w wakacje ;) a ja piwko lubię ale raczej nie smakowe bo właśnie za tą goryczkę je uwielbiam ;)
Czarnooka może faktycznie było za sucho..może spróbuj z jakimś żelem czy coś i zobacz czy będzie poprawa bo przy nadżerce to raczej nie powinno być takiego bólu
domik ja się dziś czuje całkiem całkiem ;) trochę wymęczona przez córcię no i nie ma mi kto kapuśniaka zrobić a ja chyba nie zniosłabym zapachu podczas gotowania :/ muszę na dniach badanka porobić i na początku września na wizytę zasuwam podejrzeć mojego łobuza :) ale najgorsze że apetyt mi wraca i non stop coś mielę w buzi i najchętniej wszystko bym po trochu zjadła.. :/ a Ty dbaj tam o Was i nie daj się zmarźluchu ;)
Sailor współczuję konieczności pracy z taką francą jak sobie pomyślę jak wychowa to dziecko to myślę że może faktycznie nie każdemu powinno być dane je mieć..no ale cóż niech jej będzie nie wina dziecka że taka matka mu się trafiła :/ mechanik pewnie trochę kasy pociągnie :/ ech dobrze że masz piwko ;)
Mynia wyczochraj ode mnie Figla w jego święto ;) i pozwól mu jakąś myszkę upolować ;D
Anke24 powodzenia z nowym lekarzem, oby coś zaradził :)
Isis owocnych przytulanek!

Łał ale mi się post długi naskrobał :szok::-D wyczerpałam chyba limit postów na co najmniej trzy dni:-D;-)

reklama
Sailor moje autko jest w naprawie już drugi tydzień, bo najpierw Pan na urlopie, teraz niby zrobił co miał zrobić, ale nadal coś tam mu nie pasuje, więc naprawia dalej, eh szkoda gadać...a o pieniądzach to ja nawet myśleć nie chcę ile zaśpiewa:-(dobrze, że to rodzina i chłop się stara (to nie jego pierwsza naprawa u nas), ale samochodu ani widu ani słychu...

Nie odpala złośliwiec za 1 razem i myśleliśmy,że może świece...a tu pan obejrzał i mówi,że musi porozkręcać...i przednie koło się grzeje ehhh ale piwko pycha :-) a ja bym już chciała owulkę o :-D

Sihaya najlepszego a przede wszystkim szybkiego zafasolkowania :-)
Myniu Figielkowi też złóż życzenia ode mnie i wyściskaj go :-D

Ostatnia edycja:
torcik.jpegWszystkiego najlepszego Sihayo i szkrabika małego ;-)

Wy piwko smakowe a ja miałam jeszcze od soboty pół wina czerwonego i tyle było z pojechania na basen zamiast tego właśnie się obiadamy talerzem różniastych owocków:)wczoraj były warzywka, a dzisiaj pomarańczka, grapefruit,nektarynki, śliwki, banan,kiwi, mniam...mniam a ja znowu o jedzeniu. Chyba muszę przestać:-D

reklama
Nie, nie Sailorku nie rozmawiajmy o jedzeniu bo mi prawie nic nie wolno:p
idę pomęczyć męża, żeby ze mną w scrable pograł...
No chyba, że masz pomysł co mam jutro na obiad zrobic bezcholesterolowego???

Do góry