reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam nowe staraczki :) Isis ja zazwyczaj miałam bolesne owu a po porodzie to już przegięcie nie dało się nie zauważyć owulacji ale tak ze dwa dni trwał ból a w udanym cyklu jajniki mnie naparzały chyba ze 4-5 dni także dały popalić

No mnie tak boli już od soboty, a dziś to strasznie, chodzę jakbym coś między nogami miała (dosłownie) :szok:
Byłam u gina, powiedziała mi, że mam mega nadęty pęcherzyk i prawdopodobnie dziś pęknie (mam się przytulać dziś i jutro), a w czwartek mam pójść żeby zobaczyć co i jak, czy pękł itp. :-) Tak długo to mnie przy owu nie bolało :confused: Dziś mam 15dc.
To tak z grubsza, więcej wieczorem, bo wpadłam na chwile do domku ale jadę z córą zaraz na zakupy, bo w poniedziałek rozpoczęcie roku (idzie do 1 klasy), a my do końca nie przygotowani :-)

reklama
Dzięki, za to 21 sierpnia miałam imieniny:p
a 3 września mamy rocznicę ślubu więc wszystko skumulowane:)

Ja sie zbieram, trzymajcie się miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Sihaya Wszystkiego najlepszego! Czego sobie zapragniesz by się spełniło :*
ALG
pobieram fluidki :tak: Beta piękna!
Jillka witaj!
Noelle testowałam, bo chciałam zobaczyć ten cień cienia, oczywiście 10 :) No ale może na mnie jeszcze za wcześnie na testowanie:-( oby się ukazały II:tak: na betę z krwi nie mam szans, bo wszystkie laby u mnie w mieście pobierają krew od 7 do 10, a ja zaczynam pracę o 7 i nie mogę się spóźniać...no chyba, że mi na teście wyjdą II kreski to będę panie błagać o pobranie popołudniu, bo raz mi się udało:tak: cieszę się że tak bardzo podoba Ci się mój wykresik dlatego staram się uzupełniać w miarę rano:-) a Twoja temp. też nadal piękna :tak:
Margotko dziękuję Ci bardzo!!! Obyś miała rację :tak:ja nie wiem czy pewniak:-D u mnie wszystko się może zdarzyć:-p
Sailor pełno kretynek chodzi po tym świecie, najwyraźniej masz taką w pracy:no: niech się dziewczyna modli, żeby ona donosiła swoją ciążę, bo różnie bywa...

Ale naskrobałyście...później będę czytać, bo na razie nadgodziny w pracy klepię :)
Pozdrawiam dziewczynki :*
A z Tą dziewczyną co kasę chce to ja bym ją na księżyc wysłała...:wściekła/y:chociaż nie widziałam tej prośby

reklama
Ja myślałam, że wrócę i nie będę mogła nadrobić, a tu jakieś pustki.
Sailor, ja też umówiłam mój samochodzik do mechanika i nawet nie chcę myśleć co mi powie.

Do góry