reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Szuka pomocy ale co...żeby pieniądze dać? Ja rozumiem,że ktoś nie ma co jeść i dac jedzenie czy ubranie ale żeby za kogoś rachunki płacić???? Nie wiem czy znajdzie się taki naiwny...
Na tą chwilę doczytałam, że Figielek Myniowy ma dziś urodzinki - najlepsze miauki dla niego niech figluje nadal beztrosko i zdrowo a nieskromnie nadmienię, że ma urodzinki tego samego dnia co ja - to dlatego zniego taki fajny kocur hehe...
hmm... widzę, że tu jakieś wzburzenie odnośnie wyciągania kasy.. tylko kurcze jeszcze nie wiem o co chodzi dokładnie:/ ale już się szybko dokopuję do wcześniejszych wpisów...
hmm... widzę, że tu jakieś wzburzenie odnośnie wyciągania kasy.. tylko kurcze jeszcze nie wiem o co chodzi dokładnie:/ ale już się szybko dokopuję do wcześniejszych wpisów...
Hej. Skoro mowa o dniach płodnych to ja nie miałam, w ogóle w tym miesiącu brak jakiegokolwiek śluzu. Zapisałam się do super gina, bardzo konkretny facet podobnież. Mam nadzieję, że on jakoś mi wytłumacz o tych jajnikach i leczeniu bo teraz duphastone mi się skończył i nie wiem co dalej czy mam brać czy nie.
Anke a kiedy do niego idziesz? Śluz na pewno jakiś miałaś tyle tylko, że pewnie był to śluz szyjkowy więc głeboko.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
właśnie koleżanka mi napisała smsa ż wody jej odeszły i jedzie do szpitala , jest w 37 tc i pewnie dzisiaj będzie przytulać swoje maleństwo ,az się popłakałam
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Zmykam do mechanika dziewczynki bo świece trzeba wymienić zajrzę później
Sailorku u mnie czas okołoowulacyjny. Wczoraj zrobiłam test bo znalazłam dwa przez przypadek - wyszła delikatna druga kreska, więc jeszcze nie pozytyw. śluz całkiem ładny, tylko bólu jajnika brak znów.... mam nadzieję, że w tym cyklu będzie jednak, bo już ostatnio nie miałam a to baaaaardzo nienormalne u mnie. Zawsze wyraźnie czułam owulkę. Tak, że czekam cierpliwie
Poza tym staram się dojść do siebie po urlopie; a powiem Wam szczerze, że to jest baaardzo ciężkie jak dla mnie....
No i doczytałam właśnie o tej babie z forum, co prosi o kasę.. ludzie to mają tupet!!!! uhh!....
Poza tym staram się dojść do siebie po urlopie; a powiem Wam szczerze, że to jest baaardzo ciężkie jak dla mnie....
No i doczytałam właśnie o tej babie z forum, co prosi o kasę.. ludzie to mają tupet!!!! uhh!....
reklama