reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Margotka a to dopiero.... oszustka jakaś. Na wakacje stać,a na wodę to już nie???
Ja kiedyś też kupowałam takie warzywa na patelnie. Ale to jest o wiele, wiele lepsze, po za tym zostaliśmy zmuszeni do zdrowego żywienia się. I całkiem to polubiłam tylko majątek w warzywniaku zostawiam na warzywa i owoce
Ludzie to mają tupet, mi by w życiu nie przyszło coś takiego do głowy, nawet bym nie wpadła na to że można prosić o pomoc finansową w internecie obcych ludzi. No i w dodatku jaki musi być naiwny człowiek, żeby dać się na coś takiego nabrać.
Ludzie to mają tupet, mi by w życiu nie przyszło coś takiego do głowy, nawet bym nie wpadła na to że można prosić o pomoc finansową w internecie obcych ludzi. No i w dodatku jaki musi być naiwny człowiek, żeby dać się na coś takiego nabrać.
Ostatnia edycja:
Mynia_82
Fanka BB :)
anade, mrożonki nie są złe Jasne, że jak są świeże warzywa, lepiej jeść świeże ale ogólnie to mrożenie to najlepszy i najzdrowszy sposób przechowywania żywności Także tak sobie wyrzutów z powodu mrożonek nie rób
Sailor_Moon
Margotko faktycznie masz rację. Podczytałam jej wpisy bo myślałam,że może do rodziny pojechali ale nie. Obiadokolacje, basen....to na pewno nie u rodziny... my w tym roku na wakacjach nie byliśmy bo remont mały był i nas nie stać przez te moje leki ale rachunki opłacone na bieżąco...
Sailor_Moon
I pisze,że to moderatorka. Nie wiem co myśleć o tym. Zalegają za 2 miesiące z czynszem a w tym miesiącu byli nad morzem? ja rozumiem,że w zyciu różnie bywa. Zdarzają się nieprzewidziane wypadki itd. ale wiedzieli,że mają zaległości...
Dziewczyny po prostu na niektórych ludzi brak słów.
Mój mąż ma siostrę która jak dostaje wypłatę 10-tego to u niej jest wszystko a po tygodniu dzwoni kasę pożyczyć bo już nie ma a najśmieszniejsze, że ma męża który też dostaje na 10 i potrafi 3000zł prze****ć nie wiadomo na co bo rachunków zdarza się że nie zapłaci bo jej już nie starczy
Mój mąż ma siostrę która jak dostaje wypłatę 10-tego to u niej jest wszystko a po tygodniu dzwoni kasę pożyczyć bo już nie ma a najśmieszniejsze, że ma męża który też dostaje na 10 i potrafi 3000zł prze****ć nie wiadomo na co bo rachunków zdarza się że nie zapłaci bo jej już nie starczy
Hej. Skoro mowa o dniach płodnych to ja nie miałam, w ogóle w tym miesiącu brak jakiegokolwiek śluzu. Zapisałam się do super gina, bardzo konkretny facet podobnież. Mam nadzieję, że on jakoś mi wytłumacz o tych jajnikach i leczeniu bo teraz duphastone mi się skończył i nie wiem co dalej czy mam brać czy nie.
reklama
Sailor_Moon
Witaj Sihaya co tam u Ciebie słychać :-)
Nie każdy potrafi gospodarować tym co ma...ludzie kredytów ponabierali a spłacać trzeba...
Nie każdy potrafi gospodarować tym co ma...ludzie kredytów ponabierali a spłacać trzeba...