reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja kiedyś też kupowałam takie warzywa na patelnie. Ale to jest o wiele, wiele lepsze, po za tym zostaliśmy zmuszeni do zdrowego żywienia się. I całkiem to polubiłam tylko majątek w warzywniaku zostawiam na warzywa i owoce:)
Ludzie to mają tupet, mi by w życiu nie przyszło coś takiego do głowy, nawet bym nie wpadła na to że można prosić o pomoc finansową w internecie obcych ludzi. No i w dodatku jaki musi być naiwny człowiek, żeby dać się na coś takiego nabrać.

Ostatnia edycja:
anade, mrożonki nie są złe :) Jasne, że jak są świeże warzywa, lepiej jeść świeże ale ogólnie to mrożenie to najlepszy i najzdrowszy sposób przechowywania żywności:) Także tak sobie wyrzutów z powodu mrożonek nie rób :)

Margotko faktycznie masz rację. Podczytałam jej wpisy bo myślałam,że może do rodziny pojechali ale nie. Obiadokolacje, basen....to na pewno nie u rodziny...:no: my w tym roku na wakacjach nie byliśmy bo remont mały był i nas nie stać przez te moje leki ale rachunki opłacone na bieżąco...

I pisze,że to moderatorka. Nie wiem co myśleć o tym. Zalegają za 2 miesiące z czynszem a w tym miesiącu byli nad morzem? ja rozumiem,że w zyciu różnie bywa. Zdarzają się nieprzewidziane wypadki itd. ale wiedzieli,że mają zaległości...:no:

Dziewczyny po prostu na niektórych ludzi brak słów.
Mój mąż ma siostrę która jak dostaje wypłatę 10-tego to u niej jest wszystko a po tygodniu dzwoni kasę pożyczyć bo już nie ma a najśmieszniejsze, że ma męża który też dostaje na 10 i potrafi 3000zł prze****ć nie wiadomo na co bo rachunków zdarza się że nie zapłaci bo jej już nie starczy :no:

Hej. Skoro mowa o dniach płodnych to ja nie miałam, w ogóle w tym miesiącu brak jakiegokolwiek śluzu. Zapisałam się do super gina, bardzo konkretny facet podobnież. Mam nadzieję, że on jakoś mi wytłumacz o tych jajnikach i leczeniu bo teraz duphastone mi się skończył i nie wiem co dalej czy mam brać czy nie.

reklama
Do góry