reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

images.jpeg Sama bym skubnęła taki torcik...:-)
Dziewczyny a teraz wam napiszę sytuację z mojej pracy.
Jedna z pań pracujących w kadrach jest w ciąży. Kilka z nas poroniło no i ta owa Pani w ciąży rozmawia przy wszystkich o tych poronieniach,że tak się dzieje i w ogóle. i W pewnym momencie rzuca hasło: bo ja to płodna jestem nie to co reszta. Nie każdemu pisane jest dziecko. Mówiła to z usmiechem na twarzy...zadowolona jak nie wiem co...kopara mi opadła...:no:

reklama
bzibziok a jakie warzywka do tej foli wrzuciłas?? moze podpowiesz:)
ja mam ochotę na ziemniaki z ogniska z sola i masełkiem!!! ale mam zachcianki:-D

Domikcw dałam: brokuła, marchewkę,pietruszkę,ziemniaczka, paprykę żółtą, zieloną i czerwoną, pieczarki, cukinię, cebulkę czerwoną, czosnek zgnieciony i dużo fajnych przypraw, ja lubię pikantne, więc było chili, pieprz, curry no i oczywiście sól to według upodobania. Wszystko polane oliwą i wymieszane w misce, a potem w paczuszki z folii i do piekarnika na 40min na termoobieg!!SMACZNEGO, ja byłam pod wrażeniem.

A apropo czucia to ja faktycznie tylko jak mam szyjkę nisko to wtedy mi się zdarza, że ciut boli.

Sailor brak słów:wściekła/y: i tacy ludzie mają dzieci... Masakra jakaś, zdenerwowałam się strasznie, no jak tam można?!

Margotko my co już strate miałyśmy jakiś czas temu to nic...była znami dziewczyna co 2 miesiące temu w 5 miesiącu straciła maleństwo....płucka sie nie rozwinęły...:wściekła/y:

Co sobie tą sytuację przypomnę to mnie złość ogarnia. Ona się czuje od nas lepsza bo w ciąży jest a my ciagle się staramy...

Sailor przepraszam za wyrażenie ale... a to pipa... żeby nie powiedzieć gorzej. Włąsnie takiej dziecko nie powinno byc pisane. Normalnie bym zatłukła...
Margotko o zdjęciach zawsze w pracy mi sie przypomina a nie mogę tu wstawiać zdjęć, postaram się wieczorem nie zapomnieć chociaz dziś obchodzimy kocie urodziny:)
Sailor Figielek u mnie jeszcze rok nie jest ale weterynarz oszacował mi mniej więcej jego wiek jak do mnie przybył na 5 tygodni i ja Figielkowi wyliczyłam urodzinki :) Dziś kupię mu jakąś ekstra zabawkę:) i zrobię tort z plasterków wędliny. I obiecałam sobie, że będę się z nim bawić cały wieczór bo zaniedbuję malucha ostatnio :)

bzibziok dziękuje! smakowicie to wygląda. zrobie sobię takie cus
sailor mnie to aż słów brakło! nie ma nikogo u Was takiego zeby nagadał babie aż jej w pięty pójdzie?? no nie mów, ze nikt sie nie odezwal na tak debile teksty. ja nie wiem czy ludzie się nie słysza i nie maja samokrytyki? rzecież to ludzka tragedia i nie ma co takic głupot opowiadac. szok! tulam Cię bo napewno Ci przykro było:*

Polubili się chociaż czasem to tzw szorstka przyjaźń :) śmiać mi się tylko chciało jak figielek puścił śmierdzącego bączka:) a S mówi do mnie: "baby, Figiel is asshole" ale oczywiście żartował tylko z taką rozbrajającą miną:)

Myniu ale się uśmiałam haha :-D a co będzie dusił w sobie Figielek sami swoi byli przecież :-)

Domik dostało się babie od nas wszystkich ale ona nic nie rozumie. Ona jest jak ta blondyna z kawałów...:eek:

reklama
Do góry