reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja kiedyś w ogóle nie wiedziałam, czy owulacja była czy nie, dopiero jak zaczęłam się obserwować i myśleć o tym to faktycznie miałam delikatne ćmienie, w tym cyklu ewidentnie mnie brzuch bolał. I tak sobie myślę, że aż tak wyraźnie to chyba nie chciałam mieć sygnałów owulacji, bo przez 3 dni mnie brzuch bolał jak przy @.
Noelle piękna temperatura.

Ostatnia edycja:
Bzibziok a musiałam zmierzyc zeby miec chociaz jakie rozeznanie czy jest oki;D Najchetnie to bym bete zrobila ale nie mam jak sie wyrwac do "mojego" laoratorium:sorry:

Bzibziok ja miałam tak samo z owulką jak Ty wcześniej bólów jak gdyby nie kojarzyłam, a może myślałam, że @ mi się zbliża :-)

Tempka znowu mi spadła :-( ech chyba owulki w tym cyklu nie będzie :no:

Ja też mam bóle owulacyjne, a po tym CLO to mam mega bolesne owulacje.
Myniu aż tak zimno było u Ciebie?:szok: Masakra.

U mnie teraz w miarę jest, ciepło, słonko świeci :) tylko w pracy trzeba siedzieć

Różniczka to jest nasza kolejna zaciążona i to pewniak, a tym testem to się kochana nie przejmuj, rzadko komu tak wcześnie wychodzi, to też indywidualna sprawa przyrostu bety. Rzadko kiedy wychodzi nawet 10dpo, a u Ciebie dopiero 8 także głowa do góry Słonko, za kilka dni ujrzysz dwie krechy:tak:

Asita rzeczywiście strasznie długo u Ciebie to trwa. Idź może kochana do jakiegoś gina z tymi wykresami, pokaż mu niech rzuci fachowym okiem.

hej laseczki:*

buuu miałam z Wami popisac ale kiepsko się czuje:( głowa boli juz od kilku dni. nie tak masakrycznie ale czuje jakby ważyła tonę. zimno u mnie! w swetrze siedzę i się trzęse. na obiad postanowiłam zrobic kapuśniaczek. mam ochotę na kwaśne. odezwę sie potem .moze coś przejdzie.

buziolki dla Was:*

reklama
Hej :) U nas też słoneczko i jak narazie 18 stopni :) a mąż o 7 wychodził z domu to 10 st było..brrrr
rożniczka mi się wydaje że u Ciebie to dzisiaj za wcześnie jeszcze na testowanie, czekam na dwie krechy za kilka dni ;)
Mynia jak idzie akcja nie bądź ciota? ;D
Asitko a może masz jakiś termometr trefny co?
Noelle jak dzisiaj samopoczucie? rzygająco czy śpiewająco? ;)
margotka ja domagam się sikańca od Ciebie!! bo Ty mi coś dalej na czerwono podpadasz:rolleyes:
domik wpraszam się na kapuśniak a co! ;P tylko wszystkiego nie zjedz bo kawałek mam do Ciebie i zanim dojdę to kilka dni zejdzie ;)
Witam nowe staraczki :) Isis ja zazwyczaj miałam bolesne owu a po porodzie to już przegięcie nie dało się nie zauważyć owulacji ale tak ze dwa dni trwał ból a w udanym cyklu jajniki mnie naparzały chyba ze 4-5 dni także dały popalić

Do góry