reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny zaczynam świrować, zaczynam się bać ze coś się dzieje ale nie w dobrą stronę bo piersi mnie dzisiaj przestały boleć , ja nie wytrzymam tyle czasu do kontroli i chyba pójdę szybciej do lekarza

wiem głupia jestem ale po prosu się boję .
na pewnowszystko będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko ja tam podczytuję zaciążone od czasu do czasu i często tam dziewczyny piszą że jednego dnia (.)(.) bolą następnego nie potem znowu bolą :tak: będzie dobrze kochana

Noelle a u mnie oczekiwanie na owulkę i 17 września małża badamy już zarejestrowany ;-)

Pianko narazie nie będę kochana testować, poczekamy kilka dni zobaczymy, ale już się nie nastawiam.
Agnieszko jeśli Cię to uspokoi to idź do lekarza, albo chociaż zrób sobie betę to zobaczysz czy przyrasta, a tak na pewno jest.

Ja dziś mam smaka na mięsko w sosiku ciemnym i ziemniaczki, aż mi ślinka już cieknie, byle do 16 :)

naczytałam się forum o tych pustych pęcherzykach ,wiem głupia jestem ,ja po prostu nie che pochodzić tego drugi raz

Margotko kochana a Ty nie testujesz ten spadek u Ciebie to mogło być zagnieżdżenie:)

Sailor to dobry termin sobie wybraliście, bo zdążycie podziałać w tym cyklu :) A do następnego już będziecie wiedzieli:)

Margotko odpuściłam sobie ten cykl. Mierzę bo lubię, testy owu robię co by zobaczyć tylko czy wróciła po clo do 17dc bo podczas brania miałam szybciej...a teraz nie wiem kiedy. Nie biorę wiesiołka ani witaminek poza kwasem foliowym i na prolaktynę. Nie nastawiam się na fasolkę. :tak:

Myniu ja za dobrze się nie znam na tym śluzie miałam niby taki wodnisty ale nie był rozciągliwy zbytnio może z 5mm to raczej nie płodny a teraz mam taki budyniowaty, tzn biały i niezbyt rozciągliwy, ale przyznam, że mierze go przeważnie po południu :sorry2:

Pianko chciałabym wierzyć, że fasolka będzie w tym cyklu tylko termometr źle pokazuje, tak się zastanawiałam czy nie zmierzyć drugim (pokazuje tylko jedne miejsce po przecinku) i nie sprawdzić, ale tak to łudzę się, że fasolka jest tylko termometr do dupy, a jak się okaże że termometr dobry to nadzieje prysną :-(

Asita jak się Wam nie uda po tylu serduszkach, to ja też pierdzielę i nie kocham się z mężem codziennie! Musi się Tobie udać, no nie ma opcji!

reklama
Margotka mi się tez wydaję, że już długo masz wysoką temp. :) Trzymam kciuki!
A Agnieszka nie martw się kochana, nie czytaj o pustych pęcherzykach, idź na betę to się uspokoisz :)

Do góry