reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam dziewczyny ;-)

Jestem tu nowa, pisałam jakieś 3 tyg. temu ale pewnie nie pamiętacie :-) Staram się już 5 cykl o dzidziusia, dziś wg. obliczeń przypada dzień owulacji, nie chcę się nastawiać więc podchodzę do tego z dystansem. Moje 3 kumpelki zaszły w ciąże na przełomie lipca-sierpnia, tylko ja się ostałam :-( Ale nie poddaję się i jestem dobrej myśli :-)

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym :-) Mam nadzieję, że mi też będzie dane cieszyć się moją fasolką :-)

Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
Witaj Isis ponownie!!

U mnie tez ładnie za oknem,słońce świeci jak szalone ale poki co tylko 15 st.:dry:Ale dobre i to to:D

Różniczko ja oczywiście pierwsze co na BB robie to wbijam na Twój wykres!!:D Widze ,że temperaturka pieknie się trzyma. A my trzymajmy kciuki za to żeby tak dalej sie utrzymałai!! Widze tez ,że zatestowałas. 10?? Wogole kochana wynikiem sie nie prejmuj gdyż u mnie jest podejrzenie wczesniejszej owulacji tj w 9DC. Aczkolwiek na 100% nie wiem bo nie robilam testow owu. Mysle ze powtorz testowanie za pare dni:d z 2-3 może wtedy juz bedzie jakas kreseczka.
hmmm a bete HCG z krwi moze zrobilabys?? Tylko nie wiem kiedy najwczesniej wychodzi. Ja robilam w 26DC i bylo już 64;D
Ciągle jestem dobrej mysli:D Z obserwacjo zauważyłam ze gdy temeraturka trzyma sie na jednym poziomie ,to jest cos na rzeczy:D

Ostatnia edycja:
Sailor_Moon to tak jak i u mnie. Mi odpowiada;D Oby nie upały i oby nie deszcz. Mimo,ze ten ostatni lubie gdy moge sie w domu rozlozyc z książką i nigdzie nie ruszac. Niestety dzisiaj do 15 zajęc mam tyle,ze juz czuje sie zmęczona:szok: ;D Co u Ciebie kochana??

Cześć dziewuszki, zaglądam na BB zziębnięta, u mnie na termometrze o 6:30 jak wychodziłam z domu były 2 stopnie. Słownie dwa!!! A Wy tu piszecie o tym, że ciepło? Że ładniej, że słoneczko? Brrrrrrrrrr Ja zmarzłam porządnie!!!
Bzibzioku, nic ekstra nie jadłam wczoraj ale wiem że lubisz :) - placki ziemniaczane :)

Cześć dziewuszki, zaglądam na BB zziębnięta, u mnie na termometrze o 6:30 jak wychodziłam z domu były 2 stopnie. Słownie dwa!!! A Wy tu piszecie o tym, że ciepło? Że ładniej, że słoneczko? Brrrrrrrrrr Ja zmarzłam porządnie!!!
Bzibzioku, nic ekstra nie jadłam wczoraj ale wiem że lubisz :) - placki ziemniaczane :)
Myniu uwielbiam placki ziemniaczane, wręcz zawsze mówię że to moje ulubione jedzenie:)

Witam również ;-)

U mnie też słoneczko i cieplutko :-) Umówiłam się dziś na monitorowanie cyklu, bo chcę zobaczyć czy była u mnie ta owulacja czy nie. Czy Wy jak macie owulację to też ją mocno odczuwacie? Tzn. mnie strasznie bolą jajniki i cały dół brzucha, czuję się okropnie wtedy, czasem to normalnie gorzej niż bóle miesiączkowe :shocked2: Okres miałam 14.08, przytulalismy się sb-ndz-pn, dziś rano chciałam dopaść męża ale za późno się obudziłam - już uciekł mi do pracy :-)

reklama
Isis fajnie,ze sie umowilas,to wczystko bedzie wiadome:D Ja tylko w trakcie ostatniego cyklu miałam straszne bole podbrzusza podczas owu:szok:a zazwyczaj tylko takie cmienie.

Do góry