reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ALG to może byc wszystko i nic. Od rozwierania szyjki macicy (czyli fizjologia) po odklejanie łozyka(czyli nie za fajnie).Zrobią usg i sprawdza:D

Dziewczyny ja mam mdłosci z tych wieczorno-nocnych:szok: powtorka z rozrywki,czyli to co wczoraj-19-20 i ja nie moge nawetpomyslec o jedzeniu i pewnie bedzie mnie tak do rana trzymac:/

ALG dzieki za link do artykulu:Dprzyda sie:-)

Wiecie wiem ze jakos zadko pisze ale zawsze was czytam :) Stwierdziłam ze musze przyznac sie do glupoty ktora dzis poczynilam-bylam w sklepie z uzywana odzieza (jestem maniaczka tych sklepów) i kupilam komplet 2 czapeczek i rekawiczek dla chołopca-romiar 3-6 miesiecy. Co najwazniejsze cena 4 zl;marka Gap .Glupie nie?? Ale co lepsze był rowniez komplet dla dziewczynki -sukieneczka majteczki i kapelusik ale mnie jakos nie ciagnelo mimo e h&m i tylko 5 zl to jakos nie. Musze dodac ze rzeczy nowiutkie orginalnie zapakowane po prostu SŁODZIAKI

ps prosze tylko sie bardzo glosno ze mnie nie smiejcie ;-)

Bzibziok kochana jak ja bym chciała, żeby temperatura wzrosła i tak została na 9 miesięcy..... ach pewnie znowu wyjdzie kicha z tego cyklu.....

Witam nowa starczkę :-)

Oki ja tylko na chwilę weszłam poczytać Was i idę molestować męża, a co ;-)

No dawaj Mynia pochwal sie co dobrego jadłaś??
Ja Ci powiem, że warzywa pieczone w folii to było mistrzostwo świata, już wiem że częściej się u nas na stole będą pojawiały. Nacięłam gigantyczną miskę warzyw nie było kalafiora więc w zamian kupiłam brokuła, polałam oliwą z oliwek i solidnie przyprawiłam różnymi przyprawami na pół ostro i ku mojemu zaskoczeniu oboje się zajadaliśmy. Zdecydowanie nie potrzebuję mięsa na obiad, a kiedyś sobie nie wyobrażałam obiadu bez mięsa. Sam zapach tych pieczonych warzyw był zabójczy, a smak mnie powalił na kolana. POLECAM!!!

Niestety później dorzuciłam słonecznika i to był mój błąd bo brzuch mnie zaczął boleć ale po kubeczku mięty przeszło.

Witaj Jilllka!!
Asita trzeba być dobrej myśli my będziemy za Ciebie:tak:

Ostatnia edycja:
Witam Jilllka:)

Bzibzioku, my takie warzywka dość często jadamy, albo jako główny posiłek, albo jako dodatek i również twierdzimy, że to pychotka:)
A dziś zapowiedziałam mężowi (zainspirowana Twoimi wynikami), że przy najbliższych badaniach krwi, robimy również cholesterol:] a co... jak się przekracza pewien wiek to trzeba się zacząć pilnować:D

Alg, przepraszam, że dopiero teraz ale gratuluję zafasolkowania!!!:) dbajcie o siebie:)

Myniu dzięki za streszczenie:D
kocyk obejrzałam... miodzio!! - gdzie można składać zamówienia?:D
Co do tęsknoty za S. to wcale Ci się nie dziwię... ja pierwszego dnia pracy po urlopie czułam się bez męża jak bez ręki; tak mi pusto jakoś było i tęskno, pomimo świadomości, że czeka na mnie w domu...
Co dopiero byłoby w takiej sytuacji jak Wasza...
Ale od tego też masz nas:D zawsze chętnie dotrzymamy Ci towarzystwa;)
hmm...choć ja (przyznaję) muszę poprawić swoją frekwencję, bo mnie stąd pogonicie:(

reklama
Do góry