reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko... jakby to powiedzieć... póki co jestem Ciota:) bo sobie z S pojadłam smaczności:) ale tak się ciężko na żołądku czuję, że od dziś powrót do zdrowej diety :)
Asita... póki co mogłoby teoretycznie wyglądać, że miałaś wczoraj skok ale to od śluzu też zależy... no sama już nie wiem. Nie wszystkie kobiety maja wyraźny skok co w niczym nie przeszkadza... nic straconego:) dalej serduszkujcie :) jak to mówi nasza Sailor :)

reklama
Jejku jak się ciągnie ten cykl! Czy Wasze myśli też w 100% pochłaniają starania, ja siedze w pracy i ciągle tylko czytam artykuły rózniaste, liczę dni płodne, właśnie sobie obliczyłam, że jak długi, czy krótki nie byłby mój cykl, od 29-31 mam dni płodne - czeka nas tydzień przyjemnej pracy :)

A ja sobie z okazji braku fasolki zakupiłam warkę radler i zamierzam spozyć oby dwie sama o! Też mi się coś od zycia należy. Powiem wam,że od kilku dni jakaś wyluzowana jestem. :tak:

hej kochane:*
rany dziewczynki niewiem co sie dzieje ;:):)( boje sie. wczoraj jak sie przytulalismy podczas stosunku bardzo mnie bolalo byl to bol nie do wytrzymania ;:)( przeciez bylam ponad miesiac temu u gina i bylo wszystko oki ;( to nadzerka?

Sailor uwielbiam Warkę Radler :) W sumie to jak soczek ale mniamuśne :)

Czarnooka ciężko stwierdzić, ale jak ja miałam kiedyś nadżerkę to mnie nie bolało podczas stosunku. A jaki to był ból? Tak bardziej w środku czy bliżej ujścia?

ciezko stwierdzic bo bol rozchodzi sie po calosci. my tu akurat mamy okazje poszalec a tu takie cos ;( najgorsze jst to ze zadna pozycja nie jest bezbolesna;(;(

reklama
Do góry