reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agacynda Kurczątko Tobie to nieźle się ten cykl wydłużył, tylko ciekawe co to było za plamienie w pobliżu spodziewanej @, do lekarza się wybierasz sprawdzić co i jak?

reklama
Pianka :D U nas pasuje. Tylko cos czuje na chlopaka. Ale jak to sie mowi:nike wazne chlopiec ,dziewczynka wazne zeby zdrowe bylo!!:D

Ja kochane zmykam zaraz na imieniny. Nie wiem czy wyrobie kondycyjnie. Sie okaze:-)

AAaaaaa Agnieszka nasza sie juz wizytuje! Trzymam kciuki i czekam na wiesci kochana!!!zajrze wieczorkiem na forum specjalnie dla wiesci od Ciebie:-) trzymam kciuki!!!!!!!

hej kobietki
jest mi smutno bo nie widać ani zarodka ,ani serduszka tylko pęcherzyk który ma 24mm , ale mój lekarz mówi ze wszystko jest ok , tak jak ma być
bo 2tygodnie temu nie było nic a teraz jest pęcherzyk
i że nie wiadomo jeszcze jaki wiek ciąży mam przyjść za 3tygodnie,

Ostatnia edycja:
Agnieszka zobaczysz, będzie dobrze! Niektóre dzieci nie lubią jak się je podgląda ;-) jeśli lekarz powiedział, że jest ok, to jest ok:tak:a skoro widać pęcherzyk- i to spory to wszystko jest na dobrej drodze! Zobacz, sama napisałaś, że nawet 2 tygodnie temu nie było pęcherzyka:tak: poczekasz te 2-3 tygodnie i serducho będzie pięknie bić!!!

agnieszka szkoda że jeszcze dzidzia się chowa ale na następnej wizycie z całą pewnością się ukaże :) widocznie późno i długo się maluch zagnieżdżał, lekarz mówi że jest ok to trzeba mu wierzyć i spróbuj uspokoić nerwy bo maluszkowi to nie będzie służyć ;) a pęcherzyk jest już znacznych rozmiarów także ja myślę że już na dniach maluch wyjdzie z ukrycia! buziaki

reklama
sprzęt na którym mnie badał lekarz nie był najnowszy
przepisał dupka powiedzial ze wszystko jest ok więc ie będę jeździć i szukać bo to i tak niczego nie zmieni , poczekam

jednak jak teraz nam się znowu nie uda ,a wierzę mocno ze się uda to ni chce mieć więcej dzieci

Do góry