reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Noelle1986
AAaaaaa Agnieszka nasza sie juz wizytuje! Trzymam kciuki i czekam na wiesci kochana!!!zajrze wieczorkiem na forum specjalnie dla wiesci od Ciebie:-) trzymam kciuki!!!!!!!
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej kobietki
jest mi smutno bo nie widać ani zarodka ,ani serduszka tylko pęcherzyk który ma 24mm , ale mój lekarz mówi ze wszystko jest ok , tak jak ma być
bo 2tygodnie temu nie było nic a teraz jest pęcherzyk
i że nie wiadomo jeszcze jaki wiek ciąży mam przyjść za 3tygodnie,
jest mi smutno bo nie widać ani zarodka ,ani serduszka tylko pęcherzyk który ma 24mm , ale mój lekarz mówi ze wszystko jest ok , tak jak ma być
bo 2tygodnie temu nie było nic a teraz jest pęcherzyk
i że nie wiadomo jeszcze jaki wiek ciąży mam przyjść za 3tygodnie,
Ostatnia edycja:
agnieszka116
dziewczyny boje się
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Agnieszka zobaczysz, będzie dobrze! Niektóre dzieci nie lubią jak się je podgląda ;-) jeśli lekarz powiedział, że jest ok, to jest oka skoro widać pęcherzyk- i to spory to wszystko jest na dobrej drodze! Zobacz, sama napisałaś, że nawet 2 tygodnie temu nie było pęcherzyka poczekasz te 2-3 tygodnie i serducho będzie pięknie bić!!!
Pianka
agnieszka szkoda że jeszcze dzidzia się chowa ale na następnej wizycie z całą pewnością się ukaże widocznie późno i długo się maluch zagnieżdżał, lekarz mówi że jest ok to trzeba mu wierzyć i spróbuj uspokoić nerwy bo maluszkowi to nie będzie służyć a pęcherzyk jest już znacznych rozmiarów także ja myślę że już na dniach maluch wyjdzie z ukrycia! buziaki
agnieszka116
Oby dziewczyny oby , to będą najdłuższe trzy tygodnie..........
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Agnieszko może twój lekarz ma stary sprzęt???
Jeżeli się bardzo denerwujesz może pójdziesz do innego na usg?
Jeżeli się bardzo denerwujesz może pójdziesz do innego na usg?
reklama
agnieszka116
sprzęt na którym mnie badał lekarz nie był najnowszy
przepisał dupka powiedzial ze wszystko jest ok więc ie będę jeździć i szukać bo to i tak niczego nie zmieni , poczekam
jednak jak teraz nam się znowu nie uda ,a wierzę mocno ze się uda to ni chce mieć więcej dzieci
przepisał dupka powiedzial ze wszystko jest ok więc ie będę jeździć i szukać bo to i tak niczego nie zmieni , poczekam
jednak jak teraz nam się znowu nie uda ,a wierzę mocno ze się uda to ni chce mieć więcej dzieci