reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
podoba się. Zresztą on zawsze mówi, że ja mam gust i wszystko co wybieram i robię jest śliczne. A żebyście wiedziały jak szczerze potrafi się zachwycać. No jeszcze nie znałam takiego faceta. To nie jest jak u przeciętnego mężczyzny powiedzenie na odczepnego "tak, tak... ładne" czy czegoś w tym stylu. On całym sobą mówi że coś jest piękne:)

Myniu to super, że S już jest z Tobą a Fisiek niech się powoli przyzwyczaja do faceta w domu :-)
Domikcw badania zrobię w następnym miesiącu jak się okaże że u męża z plemnikami wszystko OK :-)
Co do termometru to mój właśnie przestał piszczeć i dlatego nie wiem czy temperatura nie jest ciut zachwiana, bo trzymam 3 minuty i chyba za krótko, dziwne jest to, że jam mierze nim pod pacha to piszczy a jak na dole to nie piszczy......

Margotko na razie to mogłabym się pochwalić tylko łazienka chociaż też nie mam jeszcze szafki do łazienki więc jak kosmetyki stoją na wierzchu to łazienka traci mnóstwo na uroku. Postaram się dziś później wrzucić ze dwa zdjęcia z łazienki:)
Asitka nie przerywaj mierzenia, owulacja jeszcze przyjdzie...

Domikcw no to mnie wystraszyłaś, może faktycznie coś nie tak z tą moją temperaturą :no: O następnego cyklu nie będę mierzyć bo później nie potrzebnie się stresuje, a mężowi powiem żeby pochował termometry tak żebym ich nie znalazła i żeby mnie nie kusiło mierzenie :angry:

Asita mi lekarz kazał mierzyć temperaturę przez dwa cykle żeby sprawdzić czy są widoczne fazy cyklu i dlatego w sumie zaczęłam mierzyć, ostatnio jak byłam to mi powiedział, że nie muszę już mierzyć ale ja się tak w to wciągnęłam że robię to nadal :) i sie cieszę teraz, bo jak byłam na usg w 16dc to mi mówił, że owulacji nie było i że mały pęcherzyk 10mm a po wykresie wyraźnie widać, że owulacja była, a tak to bym się zamartwiała

Myniu ja już kilka miesięcy mieszkam i też jeszcze mam kosmetyki poustawiane w łazience, bo mi się do szafki nie zmieściły :D i ciągle nie mam kiedy kupić koszyczków. Z chęcią zobaczę Twoją łazieneczkę :)

reklama
Domikcw no to mnie wystraszyłaś, może faktycznie coś nie tak z tą moją temperaturą :no: O następnego cyklu nie będę mierzyć bo później nie potrzebnie się stresuje, a mężowi powiem żeby pochował termometry tak żebym ich nie znalazła i żeby mnie nie kusiło mierzenie :angry:

nie chciałam Cię przestraszyc:( tylko pomóc. właśnie mierz temperaturę! z tego bardzo duzo można się dowiedziec! popatrz na dziewczyny one z tego cuda potrafią odczytac. temperatura to tez lekarzowi może pomóc. nie chciałam Cię zasmucic tylko zachęcic do badan.
cykl się jeszcze nie skończył i na owulke zawsze jest szansa:)

Do góry