reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor ja też tak myślę w czytałam ze to jeszcze bardzo wczesna ciąża i że może nie być widać , gdbym nie musiała iść dzisiaj do lekarza to bym nie poszła

Musi być dobrze w końcu mam mdłości i wielkie cyce

Ostatnia edycja:
agnieszka ja Cię bardzo mocno tulę! wierzę, że wszystko będzie dobrze. popatrz na mnie. ja byłam u lekarza w 6 tygodniu ciąży(nie wiedziałam, że w niej jestem) i dostałam tabletki na wywolanie okresu bo dzidzi nie było. aaa dzidzi nawet zarodka nie bylo widac, a Ty juz masz kluseczkę:) widocznie owulka była ciut później. trzeba byc dobrej myśli kochana:*

a co do imienia to u nas nie ma ani dużo Lenek, ani dużo majek ani dużo Wiktorków. Maję chciałam ale kuzynka teraz dała tak na imię córki a mieszkam dom koło domu.

mojemu mężowi to nic nie pasuje. co imię to jakieś skojażenia ma z kimś. mój Bartosz też mu się nie podoba:wściekła/y: ani Oliwia, Nadia, Laura no nic:no: wkur.....mnie niesamowicie!!!!!:angry: coś mówil o Wiktori ale nie wiem sama. wole Lenkę bo może ubłagam bo wiem że na ukochana Laure nie mam szans. ale co do chlopca to nie wiem:no:

Zjadłam ten gorący kubek z kajzerką:-D moje :-Dpragnienie zostalo spelnione

rożniczka piekny wykresik,ja mam na Ciebie oko i czuje że coś sie swieci:-D
Agnieszka116 ja bym sie nie martwila na twoim miejscu. Mysle ze zagniezdzenie maluszka bylo w tym dniu gdy mialas te plamienia,pamietasz??? To bylo kiedy ???2tygodnie temu??? Sama wiesz ze maluszek zanim sie zadomowi wedruje od 6 do 12 dni. Twoj to taki wedrowniczek::D A jak lekarz mowi ze dobrze jest,to dobrz jest.

Wrocilam z imienin. Oczywiscie w połowie imprezy żesmy sie zmyli bo juz nie dawalam rady kondycyjnie:baffled:

Agnieszka wszystko będzie dobrze i na następnej wizycie usłyszysz bicie serduszka swojego maleństwa

Mynia zadbaj o miły pobyt S.:-p

Sailor super że wynik dobry

Margotka nawet najlepszemu kierowcy zdarza się wpadka dobrze że tylko taka a jutro zobaczysz dwie kreski na teście

Noelle, Pianka :*

Asita mierz temperaturę a owulka może być na dniach więc się nie stresuj i czeka spokojnie do końca cyklu bo póki co o wszystko się jeszcze może zdarzyć i możesz mieć swoją Zuzie czy Ignasia szybciej niż myślisz Tylko spokojnie i z optymizmem patrz w pzyszłość a wszystko się poukłada.

Co do imion to wszystko jeszcze nabierze tempa jak będziemy znały płeć wtedy będzie dopiero szał z imiennikiem

Nadrobiłam chyba wszystko i chyba wszystkim odpisałam

Przesyłam fluidki dla tych co przed owu i przed testowaniem}}}}}}}}}}}}}

agacynda umow sie do ginekologa,niech sprawdzi co i jak,da np.skierowanie na bete .Lepiej zadziałac szkoda czasu ktory leci i tej nieswiadomosci co do tego czym jest spowodowany tak dlugi cykl.Ja dalej nie traciłabym nadziei co do fasolki gdyz jak sama wiesz niekiedy pozno sie te nasze dwie II daja wykryc:szok:

Agnieszko jak sie czujesz?? Pospałas troche w nocy? Byłas bardzo zmartwiona.Kochanie ale nie ma czym sie martwic.Poszukałam na necie troche ,dziewczyny podawały rozmiary swoich pecherzyków m.in w 6/7 TC i były podobnych a nawet i mniejszych rozmiarow jak Twoj:-)bo tak naprawde Twoj maluszek moze by wiekowo podobny np do mojego:-Dmi sie fasolka szybko zagniezdzila skoro w 8DPO ja wykryłam testami sikanymi,ty w troche pozniejszym DC robilas testy i kreseczki wychodzily Ci pozniej.Tak wiec kochana głowa do góry!!! I bądzmy dobrej mysli!! Kiedy masz kolejna wizyte,bo juz na pewno sie umowilas??Bedziemy razem odliczac;D Bo pojdziemy pewnie w przyblizonym czasie, ja smigam 13 wrzesnia:szok:

Sailor_Moon co tam kochana u Ciebie????

Pianka ,domikcw ,kiedy miałyscie objawy ciazy ,ale takie porządne z mdłosciami,rzygankiem itp???? Wiem schize mam ze sie w sobie doszukuje:szok:Ale jakbym sobie rzygła ze dwa razy to by mi ulzylo;D

Reszte dziewczyn bardzo pozdrawiam:D Kochane uciekam ,zbierac sie do pracy:crazy: oby do 19:/ Nie wiem jak przetrwam ale myslcie o mnie;D Bede Was podgladac w telefonie jak natezenie pracy pozwoli:D

Buziaki!!!!!!!

Hej dziewczyny

Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam ale miałam trochę nerwowy dzień. Rano miałam ciut niższą temperaturę ale czułamsie dobrze :tak: pózniej ok 10 po badaniu szyjki i sluzu zobaczyłam na palcu niedużą skrzeplinę i trochę śluzu w kolorze "caffee late":szok: No i się przeraziłam, że coś się dzieje i mojej fasolki zaraz nie będzie !!! :angry: Za 7 godzin byłam na wizycie i pani dr powiedziała, że to właściwie nie krwawienie tylko takie plamienie i to bardzo nieduże. Obejrzała mi brzuszek na usg i powiedziała że jajniki są ok, a endometrium które u mnie jest zazwyczaj małe teraz jest bardzo bardzo fajne i wskazuje na to żę ktoś tam zamieszkał :-)

Powiedziała też że to jeszcze bardzo wcześnie i nic szczególnie nie widać ale w jednym miejscu siędzi sobie takie coś jakby zierenko maku i pokazała mi gdzie :-):-) sama bym tego nie wypatrzyła ;-) więc już można powiedzieć że jak wszystko będzie dobrze to widziałam moje maleństwo :-D:-D:-D.
Dostałam do brania duphaston 2 x 1 tabl. Sama wcześniej kupiłam sobie femibion (bratowa brała w ciąży). Pani dr kazała specjalnie się nie przemęczać, nie łazić po meblach i nie włazić pod łóżko przy sprzątaniu. Acha no i specjanie ciężkich rzeczy nie nosić max. do 3 kg.

Tak więc biorę medykamenty, odpoczywam i czekam na wizytę za tydzień :tak:

A co tutaj się działo?? czy mamy jakieś nowe II ???

Noelle dziękuję bardzo :* kochana jesteś ;-) i mam nadzieję, że masz rację, chociaż mój M codziennie się pyta jak tam temp., kiedy testujemy, bo on się doczekać nie może (co prawda nic nie rozumie z tymi wykresami, temp. i wszystko mu się mota...ale za to ubaw jest niezły jak się tak dopytuje):-D
Kurcze, tak trochę przykro jak trzeba się zmywać z imprezy, ale z tego co wiem to chyba w 2 trymestrze już jest lepiej? to może trochę wtedy się uda "poimprezować":tak:
Margotka jak tam test?
Agacynda co u Ciebie? Może faktycznie pędź do gina- powinien coś zarazić:tak:
ALG dobrze, że tak szybko udało ci się być na wizycie! Lepiej dmuchać na zimne:tak: Bardzo się cieszę, że widziałaś swoje "ziarenko maku"

U mnie temp. nadal wysoko- jak na mnie, cieszę się ogromnie, bo jeszcze tak nigdy nie było! Mamy nadzieje, że coś z tego będzie:-D

reklama
Hej dziewczyny

Ja o dziwo spałam w nocy i chyba powoli się uspokajam, następną wizytę mam za 3 tygodnie 28 września mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze , w ogóle nie przyjmuje innej opcji do siebie

Do góry