reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agnieszka116 Rozlozylas mnie na łopatki ja wczoraj podjelam decyzje z męzem ,ze dziewczynka bedzie POLA!!!!! :D No no :D
A dla chlopca imienia nie mam:dry: i debatujemy zawiecie:/ Najgorsze to ze w moich przeczuciach to chlopak bedzie i jak tak dalej pojdzie to bedzie bezimienny:baffled:

Noelle my z mężem już dawno ustaliliśmy imiona dla pociech naszych (o ile będziemy je mieć) a więc dla dziewczynki Zuzanna, Zofia a dla chłopca Ignacy, Michał

to tylko pozazdroscic zdecydowania. My niestety mamy rozne zdania i tylko POLA bezapelacyjnie przeszła przez sito wyborów:-) mysle ze damy rade cos wymyslec przez te pare miesiecy:D

my też się nie możemy dogadac z mężem. ja bym chciała Lenkę albo Wiktorka, ale mężowi się nie podoba:-( i jest mi przykro z tego powodu bo to moje jedyne typy taki na 100%

na poczatku miałam przeczucie ze bedzie dziewczynka a ostatnio sama się złapałam jak mówię o fasolce w osobie męskiej. hihi ciekawe co będzie:confused:

asita jeszcze bedziesz miec Swoja Zuzie albo Ignasia. zobaczysz:)

a Pola bardzo ładnie:) ale u mnie nie przedzie. mężowi też się nie podoba:wściekła/y:

Domik a jakie się Twojemu mężowi podobają? Jak dla mnie Lenka i Wiktor piękne :)

Ehh dziewczyny... ja jajko zniosę do jutra chyba...

Noelle o Poli też myślałam ale przy pierwszej ciąży niestety do nazwiska nijak pasuje :/
domik sąsiadka ma Wiktora i Lenę :) chociaż powiem Ci że u nas bardzo często w piaskownicy słyszy się Maja, Lena, Nikola i Zuzia naprawdę dawno nie słyszałam innego imienia na naszym placu zabaw :/ Mi podoba się też Jagoda i Róża ale to byłoby już przegięcie przy naszej Kalinie :D
margotka Ty tu nie znoś jaja tylko popatrz na swój wykresik i uśmiechnij się bo raczej na panieńskim nie poszalejesz ;P ;)
Sailor ja miałam być Adrianem :D u nas Dominik odpada bo mąż ma tak na drugie a bardzo mi się podoba :/
agacynda co u Ciebie?

reklama
Do góry