reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
agnieszka116 Rozlozylas mnie na łopatki ja wczoraj podjelam decyzje z męzem ,ze dziewczynka bedzie POLA!!!!! No no
A dla chlopca imienia nie mam i debatujemy zawiecie:/ Najgorsze to ze w moich przeczuciach to chlopak bedzie i jak tak dalej pojdzie to bedzie bezimienny
A dla chlopca imienia nie mam i debatujemy zawiecie:/ Najgorsze to ze w moich przeczuciach to chlopak bedzie i jak tak dalej pojdzie to bedzie bezimienny
Noelle1986
to tylko pozazdroscic zdecydowania. My niestety mamy rozne zdania i tylko POLA bezapelacyjnie przeszła przez sito wyborów:-) mysle ze damy rade cos wymyslec przez te pare miesiecy
domikcw
my też się nie możemy dogadac z mężem. ja bym chciała Lenkę albo Wiktorka, ale mężowi się nie podoba:-( i jest mi przykro z tego powodu bo to moje jedyne typy taki na 100%
na poczatku miałam przeczucie ze bedzie dziewczynka a ostatnio sama się złapałam jak mówię o fasolce w osobie męskiej. hihi ciekawe co będzie
asita jeszcze bedziesz miec Swoja Zuzie albo Ignasia. zobaczysz
a Pola bardzo ładnie ale u mnie nie przedzie. mężowi też się nie podoba
na poczatku miałam przeczucie ze bedzie dziewczynka a ostatnio sama się złapałam jak mówię o fasolce w osobie męskiej. hihi ciekawe co będzie
asita jeszcze bedziesz miec Swoja Zuzie albo Ignasia. zobaczysz
a Pola bardzo ładnie ale u mnie nie przedzie. mężowi też się nie podoba
Noelle1986
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
A jak ja zniosę ten czas do owulki... toż to kawał czasu jeszcze...mnie się marzy Maja...a jak będzie chłopczyk to Dominik lub Adrian
Pianka
Noelle o Poli też myślałam ale przy pierwszej ciąży niestety do nazwiska nijak pasuje :/
domik sąsiadka ma Wiktora i Lenę chociaż powiem Ci że u nas bardzo często w piaskownicy słyszy się Maja, Lena, Nikola i Zuzia naprawdę dawno nie słyszałam innego imienia na naszym placu zabaw :/ Mi podoba się też Jagoda i Róża ale to byłoby już przegięcie przy naszej Kalinie
margotka Ty tu nie znoś jaja tylko popatrz na swój wykresik i uśmiechnij się bo raczej na panieńskim nie poszalejesz ;P
Sailor ja miałam być Adrianem u nas Dominik odpada bo mąż ma tak na drugie a bardzo mi się podoba :/
agacynda co u Ciebie?
domik sąsiadka ma Wiktora i Lenę chociaż powiem Ci że u nas bardzo często w piaskownicy słyszy się Maja, Lena, Nikola i Zuzia naprawdę dawno nie słyszałam innego imienia na naszym placu zabaw :/ Mi podoba się też Jagoda i Róża ale to byłoby już przegięcie przy naszej Kalinie
margotka Ty tu nie znoś jaja tylko popatrz na swój wykresik i uśmiechnij się bo raczej na panieńskim nie poszalejesz ;P
Sailor ja miałam być Adrianem u nas Dominik odpada bo mąż ma tak na drugie a bardzo mi się podoba :/
agacynda co u Ciebie?
reklama
A
agacynda
Gość
A w sumie Pianka to nic ciekawego :-) czekam na małpe.