reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

pianka ja miałam byc Dagmara:p i znam chyba 2 i są fajne babki:) też mi się to imie podoba.
margotka no to miałaś pieknego dzwona;-) da się wszystko naprawic?? życzę powodzenia w testowaniu!

sailor mnie do rybki najbardziej pasuje surowka z kapusty kiszonej(+marchew, jabłko, cekulka w kosteczke, duzo pieprzu, cukier i oliwa do smaku) pycha. alko salatka z ogórka, pomidorów i cebulki. dobrze, ze wyniki ok:)

asita a czy Ty robilaś jakies badania hormonów?? nie znam sie tak jak dziewczyny i nie chce Cię urazic ani zasmucic ale juz ostatnio miałam mowic, ze ta Twoja tempka mi nie pasuje. dziewczyny mają jakieś inne te wykresiki. jak Cię urazilam to przepraszam bardzo:* chciałam tylko przez to powiedziec, że może wrto zbadac prolaktynę, tarczycę i te ft3 i ft4

reklama
Domik dziękuję za jutrzejsze kciuki :-), a samochód da się naprawić, chyba :) Narazie to widzę uszkodzenia z zewnątrz, mam nadzieję, że w środku się tam nie poprzestawiało nic, mężuś ma to sprawdzić, na pewno błotnik i lampa do wymiany i jakaś rura od wlotu powietrza.

Domikcw nie robiłam badań bo moja gin stwierdziła, że najpierw zbadać plemniki i jak nie zajdę w ciągu pół roku to wyśle mnie na wszystkie badania :-) a różnica temperatury może wynikać z tego, że mierze tylko 3 minuty, a dziewczyny mierzą z tego co się dowiadywałam 5 minut, przynajmniej taka mam nadzieję :zawstydzona/y:

Asitko ja mierzę do momentu aż zapiszczy i wykresy mam czytelne. Myslę,że u Ciebie będzie dł€ższy cykl i owulka pojawi się lada dzień :tak:

Agnieszko ja tam wam zazdroszcze tego fasolkowego rzyganka :-)

asita ale nie każdym termometrem trzeba 5 min mierzyc. jak piknie to koniec. wszyscy lekarze tak mówią a dużo tu dziewczyn na własną rękę badania robi. mi tez radziły i pani doktor też kazała. i był to wydatek 80 zł. wiec może się zastanowisz. sailor zawsze polecala badanie prolaktyny. to koszt ok 20 zł. może warto je zrobic

agnieszka Ty mi nawt nie mów o tych wyperfumowanych babach. ja chodze na 7 teraz do koscioła w niedziele bo jest chłodniej i mozna usiąśc i nie ma tylu wypsikanych panien:-D

margotka to dobrze, ze tylko tyle się stało.

Cześć dziewuszki :) Ależ się pierogów nalepiłam :p hihi Całą noc i cały poranek :p
Ja znam dwie Dagmary, jedna fajna, druga bardzo niefajna i w ogóle to zła kobieta jest... No ale ta pierwsza bardzo fajna więc nie wiem...
Sailor i ja zazdroszczę dziewczynom. Mogłabym nawet całą dobę wisieć nad kibelkiem :) Bylebym była z dzidzia w brzuszku no i żeby S. przyjechał już to by miał kto herbatkę mi robić i dbać o mnie.

reklama
Margotka:) pomagał lepić :p hihi
Żartuję za pierogi to się dopiero wezmę, w końcu farsz mam gotowy więc to godzinka roboty :)
A S... fajny jest :) Tylko Fisiek się dziwi, że faceta w domu mamy i to takiego co ze mną śpi w jednym łóżku i uniemożliwia budzenie mnie i skakanie po mnie:)

Aha miałam napisać. S nauczył się nowych słów po polsku: Zawsze jak rozmawialiśmy na skype to ja non stop te słowa mówiłam jak Figiel broił. A dziś rano Fisiek zaczyna odwalać a S. mówi "Figiel, nie wolno" :-D

Ostatnia edycja:
Do góry