reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo denerwuje mnie to że nie idzie w górę w tym cyklu i nie potrzebnie się stresuje co mówicie?????

reklama
Bzibziok Fajny weekend Wam sie zapowiada:-)A ja kurcze weekend w pracy:angry: Za co mnie tak pokarało to nie wiem:baffled: może chociaz spokój bedzie,szefostwa brak to chociaz tyle;D My dzisiaj smigamy na grila do znajomych,trzeba korzystac ,kto wie ile jeszcze tej pieknej pogody nam zostało:confused::D

Ostatnia edycja:
Noelle tak, kupiłam 3szt. o czułości 10ml/ul, były jeszcze 20ml/ul ale wiadomo że im czulsze tym lepsze :-D
Bzibziok to też moja pierwsza stłuczka po 8 latach posiadania prawo jazdy i to jeszcze ze znakiem:-D teraz to śmiać mi się już z tego chce. Mąż był, zamienił się ze mną na auta i pojechał moim rozwalonym do domu.

Agnieszka kciuki zaciśnięte za udaną wizytę &
Margotka mam nadzieję że Tobie nic się nie stało? a z taką temp to zostaje się tylko cieszyć ale narazie ciiii.. ;)
Sailor super :) a rybkę to najbardziej lubię albo ze zwykła kapuchą kiszoną albo z sałatką porową
Sihaya witamy po urlopie :)
Mynia pewnie pierogi od rana lepi ;)
Noelle a u nas już się pogoda zepsuła :/ a i tak mąż mi weekend pracuje także bez planów :(

Pianka jakby nie bylo zaraz wrzesien:/ i pewnie typowa dla Polski jesien zawita:dry:
Agnieszka116 pewnie jakies pamiątkowe zdjecia fasolkowe dostaniesz:D Oczywiscie czekamy ąz bedziemy mogły popodziwiac:D

Dziewczyny ja chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo denerwuje mnie to że nie idzie w górę w tym cyklu i nie potrzebnie się stresuje co mówicie?????

Asita
widziałam, że Twój pierwszy cykl na enpr liczył 37 dni, może teraz też taki będziesz miała i dlatego tempka jeszcze nie wzrosła, bo owulacji jeszcze poprostu nie było. Ja bym mierzyła na Twoim miejscu nadal, żeby zobaczyć kiedy będzie ten skok, a wydaje mi się że już na dniach będzie :tak:

reklama
Do góry