reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Chyba się skuszę na tą z kapusty a mix sałat jest super też gp uwielbiam
Noelle1986
Fanka BB :)
Bzibziok Fajny weekend Wam sie zapowiada:-)A ja kurcze weekend w pracy Za co mnie tak pokarało to nie wiem może chociaz spokój bedzie,szefostwa brak to chociaz tyle;D My dzisiaj smigamy na grila do znajomych,trzeba korzystac ,kto wie ile jeszcze tej pieknej pogody nam zostało
Ostatnia edycja:
Noelle tak, kupiłam 3szt. o czułości 10ml/ul, były jeszcze 20ml/ul ale wiadomo że im czulsze tym lepsze
Bzibziok to też moja pierwsza stłuczka po 8 latach posiadania prawo jazdy i to jeszcze ze znakiem teraz to śmiać mi się już z tego chce. Mąż był, zamienił się ze mną na auta i pojechał moim rozwalonym do domu.
Bzibziok to też moja pierwsza stłuczka po 8 latach posiadania prawo jazdy i to jeszcze ze znakiem teraz to śmiać mi się już z tego chce. Mąż był, zamienił się ze mną na auta i pojechał moim rozwalonym do domu.
Pianka
Agnieszka kciuki zaciśnięte za udaną wizytę &
Margotka mam nadzieję że Tobie nic się nie stało? a z taką temp to zostaje się tylko cieszyć ale narazie ciiii..
Sailor super a rybkę to najbardziej lubię albo ze zwykła kapuchą kiszoną albo z sałatką porową
Sihaya witamy po urlopie
Mynia pewnie pierogi od rana lepi
Noelle a u nas już się pogoda zepsuła :/ a i tak mąż mi weekend pracuje także bez planów
Margotka mam nadzieję że Tobie nic się nie stało? a z taką temp to zostaje się tylko cieszyć ale narazie ciiii..
Sailor super a rybkę to najbardziej lubię albo ze zwykła kapuchą kiszoną albo z sałatką porową
Sihaya witamy po urlopie
Mynia pewnie pierogi od rana lepi
Noelle a u nas już się pogoda zepsuła :/ a i tak mąż mi weekend pracuje także bez planów
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
już po pobraniu krwi małej ale był płacz pani jeszcze nic jej nie zrobiła a to już wyła , a mi się tak z niej śmiać chciało
wizytę u lekarza mam ok 15
Margotko piękny wykresik
wizytę u lekarza mam ok 15
Margotko piękny wykresik
Noelle1986
Dziewczyny ja chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo denerwuje mnie to że nie idzie w górę w tym cyklu i nie potrzebnie się stresuje co mówicie?????
Asita widziałam, że Twój pierwszy cykl na enpr liczył 37 dni, może teraz też taki będziesz miała i dlatego tempka jeszcze nie wzrosła, bo owulacji jeszcze poprostu nie było. Ja bym mierzyła na Twoim miejscu nadal, żeby zobaczyć kiedy będzie ten skok, a wydaje mi się że już na dniach będzie
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Noelle jak będzie drukarka sprawna to dostane bo w ostatniej ciąży jak byłam to nie była wiecie NFZ