Któraś pytała o ginekologa czy NFZ czy prywatnie (teraz mi się przypomniało :-)) a więc ja chodzę na NFZ i mają nowe USG z możliwością wydruku, także powiedziałam, że o ile uda mi się zajść w ciąże to będę chodzić na NFZ, a nie prywatnie, bo lekarka do której chodzę i tak nie przyjmuje w naszym szpitalu tylko w ośrodku, a mi w sumie bez różnicy kto będzie poród odbierał (o ile oczywiście dojdzie do niego :-()
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
agnieszka116 dlatego tez ja na swoją wizyte nastawiam sie realistycznie,też NFZ Ale powiem ci ,ze jestem zadowolona z tego faktu (poki co;D )
Asita nie poddawaj sie,mierz temperature. Możesz miec dłuzszy cykl i owulka moze wystapic na dniach.
Wogole dziewczyny,dzisiaj jakos optymistycznie ponastawiałam sie do wszystkiego Wczoraj to jakas markotna snułam sie po domu i kazdemu dałam popalic;D
Dzisiaj w druga strone ehh...
Asita nie poddawaj sie,mierz temperature. Możesz miec dłuzszy cykl i owulka moze wystapic na dniach.
Wogole dziewczyny,dzisiaj jakos optymistycznie ponastawiałam sie do wszystkiego Wczoraj to jakas markotna snułam sie po domu i kazdemu dałam popalic;D
Dzisiaj w druga strone ehh...
Ostatnia edycja:
Asitko ale widzę, że w pierwszym cyklu tym na enpr to nie mierzyłaś temperaturki jeszcze więc nie wiesz kochana kiedy był skok, ale licząć np. że Twoja faza lutealna trwa max 14 dni to skok możesz mieć ok 25dc - tak mi się wydaje przynajmniej. Ciężko w sumie powiedzieć, bo tylko w jednym pełnym cuklu mierzyłaś tempkę, ale przy długicha cyklach to normalne kochana, że skok jest późno. A przeważnie ilu dniowe masz cykle kochana? Ja jednak bym się jeszcze nie załamywała tylko dalej mierzyła, nawet po to żeby poznać swoje ciało.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Ja z lekarza też jestem zadowolona sprzęt też mają dobry, no ale akurat wtedy drukarka nie działała, zobaczymy teraz
Asisto ja też sobie odpuściłam mierzenie temp i udało się :-) ,fakt ze w drugiej połowie cyklu nie wytrzymałam i zaczęłam mierzyć
Asisto ja też sobie odpuściłam mierzenie temp i udało się :-) ,fakt ze w drugiej połowie cyklu nie wytrzymałam i zaczęłam mierzyć
Noelle1986
Fanka BB :)
Asita ja to szukałam wrecz odwrotnie. Kierując sie wyborem lekarza pierwszym kryterium bylo to zeby to nie byl lekarz z ktorym pracuje Wiecie krepacja itd Poza tym malo który warty polecenia Swoja droga i tak planuje rodzic w swoim szpitalu więc pewnie na ktoregos sie i tak natkne:-) No i kochana poród cały i tak prowadzi położna,a lekarz przychodzi juz na ostatnie 5 minut;D I tylko stoi i patrzy. Czasami faktycznie jesli to Twoj lekarz to przyjdzie ze trzy razy spytac co u ciebie;-) Przynajmiej taki zwyczaj panuje w szpitalach w ktorych pracowałam i w tym obecnym tak samo
agnieszka116 a ja to wogole wybieram sie do nowej przychodni,do nowego lekarza. I przychodnie i lekarza to ze zdjecia kojarze ale opinie maja świetne i sprzet tez wiec jestem dobrej mysli
agnieszka116 a ja to wogole wybieram sie do nowej przychodni,do nowego lekarza. I przychodnie i lekarza to ze zdjecia kojarze ale opinie maja świetne i sprzet tez wiec jestem dobrej mysli
reklama