reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor_Moon przygotowaliscie sie widze pieknie:D i dobrze,co by wynik byl miarodajny. szybko zleci do badania. A powiedz mi ile czeka sie na wynik???

margotka86 ja to ostatnio podpadłam na calego męzowi,zadrapałam JEGO autko:/ A to taki duzy chlopiec i jego zabawka:/ co sie nasluchałam:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
No to gratulacje Sailor!!!
Agnieszko czekamy na piękne zdjęcie maluszka:)
Witaj Sihaya pourlopowo, no jak widzisz zatęskniłam i wróciłam:) wypoczęłaś, opaliłaś się??
Margotko jak się okaże test pozytywny, to samochód można poświęcić, a bardzo się uszkodził??zderzyłaś się z kimś czy z czymś??

Bzibziok aż glupio się przyznawać, ale zderzyłam się ze znakiem na parkingu :zawstydzona/y:, zasłonił mi gość dostawczakiem i nie widziałam i jak przydzwoniłam to aż się zgiął u podstawy, u mnie poszedł zderzak, błotnik, lampa, generalnie wszystko się przestawiło i drzwi mi się kiepsko otwierają... Dlatego chcę jutro te dwie kreseczki! :D

Noelle na wynik nasienia tego samego dnia kilka godz później lub następnego tak,że szybko.
Dziewczyny a ja teraz z innej beczki jaką surówkę zrobić żeby pasowała do rybki?

Sailor_Moon to chociaz tyle dobrego:D Kto by pomyslal ze w takim ekspressowym tempie wynik bedzie:D Co do surowki to nie wiem,bo mnie na sama mysl o jedzeniu odrzuca i nic mi do niczego nie pasuje:baffled:
margotka86 eee tam...zdaza sie:D Oby jutro byly dwie II ,dla nich mozna i cały samochod poswiecic:-D

Bzibziok co slychac??:-)

Mi do rybki najbardziej pasuje z białej kapusty, ale bardzo polubiłam ostatnio takie gotowe mixy sałat, uważam że to jakiś geniusz wymyślił, nie trzeba rwać myć, tylko wrzucam do miski, wkrawam wybrane warzywka w sensie pomidory, ogórki, oliwki, feta trochę ziół i skropić oliwą, nie muszę mieć do tego ryby:):-D

A co słychać, siedzę w pracy i udaję że ciężko pracuję :-Dna szczęście dzisiaj już piątek a potem dwa dni wolnego:)
W weekend się wybieramy no koncert szantowy do Tychów w jeden dzień, a drugiego dnia jak pogoda dopiszę to chcemy na Słowację pojechać w góry więc już nie mogę się doczekać.

reklama
Bzibziok aż glupio się przyznawać, ale zderzyłam się ze znakiem na parkingu :zawstydzona/y:, zasłonił mi gość dostawczakiem i nie widziałam i jak przydzwoniłam to aż się zgiął u podstawy, u mnie poszedł zderzak, błotnik, lampa, generalnie wszystko się przestawiło i drzwi mi się kiepsko otwierają... Dlatego chcę jutro te dwie kreseczki! :D
No bywa, ja jeżdżę już prawie 10 lat samochodem, a jedyna stłuczka jaką miałam to też właśnie na parkingu. Też mi duży samochód zasłonił i chciałam wyjżeć wyjeżdzając tyłem i zderzyłam się z mężem mojej koleżanki z pracy:-D

Do góry