reklama
ALG moje gratulacje :-) spokojnych 9 miesięcy życzę
Witam nowe staraczki
U mnie temperatura znowu spadła :-( chyba jednak owulacji w tym cyklu nie będzie :-(
ale mój mąż umówił się na badanie plemników termin ma na 18 września na 9 rano jak okaże się ,że z nim wszystko w porządku i do końca roku nie zafasolkuje to w styczniu idę do lekarki, żeby mnie przebadała pod względem płodności
Witam nowe staraczki
U mnie temperatura znowu spadła :-( chyba jednak owulacji w tym cyklu nie będzie :-(
ale mój mąż umówił się na badanie plemników termin ma na 18 września na 9 rano jak okaże się ,że z nim wszystko w porządku i do końca roku nie zafasolkuje to w styczniu idę do lekarki, żeby mnie przebadała pod względem płodności
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Witam dziewczyny
Wyniki na chlamydię mają być do ok tygodnia sprawdzam codziennie bo mogę internetowo sprawdzić czy jest już wynik.
a badanie zołnierzyków chcemy zrobić 17 września
DZIEWCZYNY JEST WYNIK BADANIA NA CHLAMYDIĘ!!! NIE MAM TEGO DZIADOSTWA HURRA :-)
Wyniki na chlamydię mają być do ok tygodnia sprawdzam codziennie bo mogę internetowo sprawdzić czy jest już wynik.
a badanie zołnierzyków chcemy zrobić 17 września
DZIEWCZYNY JEST WYNIK BADANIA NA CHLAMYDIĘ!!! NIE MAM TEGO DZIADOSTWA HURRA :-)
Ostatnia edycja:
To super Sailor :-)
Mój mąż bada żołnierzyki 18 września
Margotko wiem, że wstrzemięźliwość od serduszkowania i dlatego kazałam mu się zapisać po 10 września bo po tym terminie skończy mi się @ to na pewno się nie będziemy kochać
Mój mąż bada żołnierzyki 18 września
Margotko wiem, że wstrzemięźliwość od serduszkowania i dlatego kazałam mu się zapisać po 10 września bo po tym terminie skończy mi się @ to na pewno się nie będziemy kochać
Noelle1986
Fanka BB :)
margotka86 to autko to na szczescie rozbilas!!! Jutro trzymam kciuki za dwie kreseczki!!! A z autem co zrobilas???
Sailor dobre wiesci to teraz tylko męża przebadac i bedzie moze cos wiadomo
Sailor dobre wiesci to teraz tylko męża przebadac i bedzie moze cos wiadomo
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Asitko my wybraliśmy ten termin bo już będzie po owu ( co by cyklu nie stracić jakaś iskierka nadziei się jeszcze tli,że może się uda) i żeby to był poniedziałek bo pisało,że przed badaniem nie powinno się ciężko pracować a mój małż ma weekendy wolne
reklama