reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor po serduszkowaniu to czasem normalne że szczypie... czasem sperma faceta jakoś tak do nas nie pasuje... że nas podrażnia... A swoją drogą ja z jednym facetem w życiu miałam tak, że jak jego sperma zostawała we mnie to już po 20 minutach nie mogłam wytrzymać, taki był, za przeproszeniem, smród... no a raz jak zasnęłam z tym to w nocy aż mnie ten smrodek obudził.... Tylko z nim tak miałam. Miałyście coś takiego kiedyś?

reklama
Myniu słyszałam o takich przypadkach podobno zależy co facet je i czy pali wiesz takie rzeczy :-) ale ten smrodek co Cię obudził to musiał być porażający...
Obdzwoniłam laboratoria idę jutro upuścić krwi na tą chlamydię...
Dzwoniłam tez do mego doktorka...mówi,że nawet jak się ją mą można miec dobry wynik cytologii bo tak się łudziłam,że może jak to dobre to i reszta...a więc postanowione jutro idę się zbadać wynik do tygodnia.

Ehh trafiłam na takie fajne zdjęcie i aż mi się serce zacisnęło...czemu my nie mamy takiego słodziaka... (tapeciarnia.pl)132365_spiaca_dziewczynka_kwiatek-1366x768.jpg

Ostatnia edycja:
Myniu robi się dwa odczynniki jeden 40 zł a więc 80 zł za wszystko tylko u Ciebie może taniej bo ja z mniejszego miasta i u nas wszystkie badanka drożej :-)

Dziewczyny poszłam za Waszą rada i kupiłam mu płyn do higieny intymnej żeby mi nie mówił że babskim się myje i tą maść Clotrimazolum :tak: i dzisiaj będzie wielkie mycie i smarowanie :-D:-D:-D

Oj Sailor ja bym własnie podejrzewałą że tu drożej :) Ale jak coś to mogę zrobić albo u siebie albo w WW. Na razie nie będę robić tego badania, może mi się uda jakoś na te hormony odłożyć kasę co jest ciężkie przy meblowaniu mieszkania... Myślę że najpierw tym się zajmę.
Mówię przed chwilą S. czemu mam zły humor w związku z wizytą u koleżanki i nowego dziecka. I mówię mu że się cieszę, że ona ma dziecko ale mi smutno i na pewno będę cały wieczór płakać. A on mówi, że nie rozumie, to ja mówię, że tylko kobieta może to zrozumieć a on na to, że w takim razie spróbuje zmienić się w kobietę... milczy i po chwili mówi że dalej nie rozumie:) Co za facet... czy to tak trudno naprawdę pojąć? :)

Myniu poczucie humoru ma ten twój S. :-) aż się uśmiechnęłam...wiesz mój T. też nie rozumie tego mojego bólu jak odwiedzamy jego przyjaciela z ciężarną żoną...on się cieszy z ich szczęscia...ja też się cieszę ale w sercu smutek jest i potem płacz...:tak: dzisiaj w nocy lub jutro rano nawiedzi mnie ciotka ehhh nie mam podpasek.

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha Myniu uśmiałam się z Twojego S - jakie to słodkie :) Ale faceci nigdy nie będą potrafili tego zrozumieć, tak samo jak kobiety, którym łatwo to wszystko przyszło, tylko my staraczki wiemy jaki to ból...

Asita bardzo dobrze zrobiłaś Kochana, na pewno nie zaszkodzi :)

Do góry