reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A teraz byłam nad morzem i pełno małych dzieciaczków, takich słodkich i mój m mówi do mnie: muszę zacząć chodzić na siłownię żebym dobrze wyglądał w przyszłym roku z wózkiem...

reklama
A nasze zaciążone to widzę, że już tylko w wątkach dla ciężarnych się udzielają zamiast nam tutaj fluidki przesyłać :)

u mnie jajowody drożne ale jeden przytkany był.... ciężko kontrast przenikał ale w końcu poleciało i mnie przepchało ładnie. Narazie czekamy.... potem jeszcze mąż się zbada. mam nadzieje że bedziemy mieli siłe

margotka ja sobie wypraszam:-p nigdzie nie ucieklam i się udzialam tu:p lubię Was i nie potrafię od tak sobie iśc
sailortrzymam kciuki za to badanie. mam nadzieję, że nie będziesz nic miała wspólnego z całą tą chlamydia... bądz silna:*
kinga podziwiam Cię za siłę w walce! doczekasz się rodzeństwa dla synka. trzymaj sie:*
mgiełko tulę:* wiadomo, ze ból pozostanie na całe życie, ale Ty kochana sama się nie zadręczaj szukaniem na sierpniówkach maluchów. przyjdzie czas i na Ciebie i na Twoje szczęście:*

fluidki dla Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a więc @ przylazła haha czyli nie ufajcie kochane drugiej kresce po godzinie oj głupia baba ze mnie,
w 99% to był cykl bezowulacyjny
kurcze mam w domu 4 tabletki clo, korci mnie żeby wziąć w tym cyklu, u mnie endometrium bardzo ładne , a mąż będzie 31 sierpnia to tak jakby w porę.....
aa która dziewczyna pracuje w laboratorium? odebrałam wyniki jeden mam zly, płytki białe 4,48 a norma jest od 4,5 a poza tym wszystko mieszczące się w zakresie referencyjnym, żelazo 103, 4 ;-)

Kochane, czy beta 4,20 ( według labolatorium 3 tydzień od 5,80) to jakakolwiek szansa na ciążę?

Ostatnia miesiączka: 27 lipca
Owulacja:ok 10 sierpnia

reklama
Mgiełko krwinki białe raczej bo do płytek taki wynik nie pasuje w żaden sposób :) Taki spadek to spokojnie granica błędu, morfologię liczą aparaty trzeba brać poprawkę - wynik jest ok
Lusia musisz powtórzyć betę za dwa dni, jeśli będzie około dwukrotny przyrost to wszystko na dobrej drodze :)
margotka ja tez wyrażam głośny sprzeciw ;) fluiduję do monitora non stop! ;D

Do góry