reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko nie chciałam Cię straszyć, ale lepiej mieć takie rzeczy pod kontrolą kochana. Ja dla spokoju bym poszła się przebadać.

reklama
Asitko...

"Niegroźną, choć uciążliwą dolegliwością jest otarcie penisa. Zdarza się wtedy, kiedy w czasie stosunku pochwa twojej partnerki jest zbyt sucha i członek trze o jej ścianki bez żadnego "poślizgu". Otarcie skóry może być też wynikiem ostrego lub trwającego bardzo długo seksu. Objawy? Zaczerwienienie penisa i okolic, ból i podrażnione śluzówki. Co masz zrobić? Wypocząć. Po prostu potrzebujesz kilku dni powściągliwości. Jeśli będziesz uprawiać seks, spowodujesz większe podrażnienie, co może doprowadzić do powstania poważnego stanu zapalnego"

Czyli u Was to pewnie otarcie, bo jak piszesz że wcześniej nie uprawialiście tyle seksu co teraz to mogło się to przydażyć. Niemniej jednak jeśli przystopujecie i objawy nie ustąpią to poszłabym do lekarza, tak dla świętego spokoju

Ostatnia edycja:
na razie nie mam jak wstawić testu ale druga kreska wyszła grubo po godzinie a jak na ten dzień cyklu to by już wyszło więc żadnych ale to żadnych szans ale i tak się uśmiałam z tej kreski

bo my wszystkie taki głuptasy z tym sprawdzaniem po godzinie jesteśmy :) A piszą, że nie sprawdzać po godzinie to nie sprawdzać :) A wiecie, że ja dopiero z Wami nauczyłam się sprawdzać po czasie:) Wcześniej jak pisali tak wyrzucałam i nie patrzyłam :)

Margotko tylko, że mój gin przyjmuje tylko w godzinach mojej pracy, a ja teraz nie dostanę wolnego żeby iść do lekarza, bo mam urwanie głowy, bo mój pan kierownik oczywiście taki zapracowany, że zdanej decyzji nie wydał i teraz ja muszę wydać ich 7 i po za tym pełne ręce roboty MASAKRA :crazy::angry:

Margotko mi się właśnie wydaje, że to otarcie, bo ja nie miałam zbyt dużo śluzu podczas tego nieszczęsnego seksu, gdzie sobie podrażnił penisa..... a jak tu odpocząć jak teraz mam mieć owulację:crazy: niech to wszystko diabli...:crazy: pewnie i tak nic znowu nie wyjdzie z tego cyklu,:wściekła/y: jak to się mówi: "jak nie urok to sraczka":angry:

Asitko to szkoda, ale jeśli to otarcie to mam nadzieję mu przejdzie szybko :) Tylko go nie zajedź za bardzo :-D

A co do sprawdzania testów to ja ile razy wyrzucałam a później grzebałam w śmieciach żeby sprawdzić czy aby przypadkiem nic się nie pojawiło:tak: to dopiero głupota :) ale teraz to chowam zawsze do torebki i w pracy 50 razy wyciągam i sprawdzam :)

Dziewczyny ja jak byłam w szpitalu gdy fasolka uciekała lekarz mówił,że często dziewczyny mają takie coś jak chlamydia trachomatis lub ureoplasma i to utrudnia zajście w ciążę i póxniej donoszenie...tylko ja się nie przebadałam bo to strasznie jest drogie ponad 300 zł od osoby...biora wymaz z cewki, pochwy i u mężczyżny pomownie tylko bez pochwy...to by wyszło razem ponad 700 zł i nie zrobiłam, boję się że mogę to mieć bo to się bardzo pleni wśród ludzi i często nie ma objawów...mnie czasem szczypie cewka przy siusianiu po serduszkowaniu...:no:

reklama
Do góry