reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka:*
dziś trochę się lepiej czuje. glowa przestała bolec. ale to jak wczoraj bolalo to była jakaś masakra!!! myślałam, ze oszaleje.

MYNIA piękny ten kocyk!! masz talent:) jajnie, że S przyjedzie. nacieszycie się sobą.

LUISA Twoja histora podnosi na duchu. zyczę Ci tego dzidziolka! powodzenia z betką

MGIEŁKA bidulko:( zdrowiej. okropna ta historia z tymi dzieciaczkami:(

AGACYNDA nie wybierasz sie do lekarza? czy cierpliwie czekasz na naturę?

reklama
Witam się

Sailor przykro mi... trzymaj się! Ty niepotrzebnie tak testujesz co i rusz a to cie dobija i na koniec nic nie ma. Odpuść wyluzuj i zobaczysz że zaskoczysz:tak:

Ja jeszcze czekam na @

Jestem już po urlopie wypoczęta

Gratuluję zaciążonym!:happy2:

Myniu śliczny ten kocyk i te ciuszki co chcesz zrobić swojemu dzidziusiowi :-)
Frutty kochana cieszę się, że się odezwałaś do nas :-D mam nadzieje że samopoczucie lepsze ;-)

Witam nową starczkę Lusię :-) i trzymam kciukasy, żeby beta wyszła :tak:

Sailor coś czuję, że teraz się zawieszasz a za miesiąc napiszesz że w ciąży jesteś :-)

ALG trzymam kciukasy żeby to jednak fasolka była :-D

Mgiełko tam mi przykro że taka chora jesteś i nie trać nadziei masz już jedną dzidzię to na pewno będziesz mieć drugą :-)

Cześć dziewczynki :) ale mi weekend zleciał w mgnieniu oka :/
Mynia zazdroszczę talentu, tez chciałabym takie cudeńka córci robić :( a teraz zostało Ci odliczanie do czwartku, i już nie licz tych dni cyklu, idźcie na żywioł bo i tak nic nie zmienisz a może akurat będzie niespodzianka i owu się przesunie wcześniej jak u Noelle ;) a co do emocji na @ no cóż..być kobietą, być kobietą...;)
agacynda będziesz testować na dniach?
Asita jak tam? wyleczyłaś mężowego?
Mgiełko idź do lekarza, na pewno nie zaszkodzi a może coś pomoże
Sailor :* nabieraj siły i pewnie odpocznij jeśli tego potrzebujesz, ale to nie oznacza że przestajemy trzymać kciuki ;P
Witam Lusię :)

Margotko i Pianko niestety męża przyrodzenie jeszcze piecze, ale mówi, że mniej :-) ale powiedział, że i tak nie odpuści i będziemy się kochać, ja teraz mam chyba owulacje bo w ostatnim cyklu miałam w tych dniach i dlatego nie chcemy odpuścić :tak:

Asitka jak go zaatakowała jakaś bakteria to ja bym narazie odstawiła współżycie, bo jeszcze Ty się zarazisz, a jeśli już wprowadził Ci te bakterie to i tak zajście w ciążę w tym cyklu jest niemożliwe, bo bakterie to uniemożliwiają. Idź Kochana lepiej do ginka niech Ci sprawdzi co to jest i pewnie da Ci coś, a sama możesz kupić Wam maść co się zwie CLotrimazolum i smarować mężusia sprzęt :) No chyba, że poprostu się zatarł od tego Waszego częstego uprawiania seksu :-)

margotka Clotrimazolum to chyba na grzybka jest co? na zatarcia to dobra jest też zwykła maść nagietkowa Asita a u Ciebie jest ok? nic nie dokucza? bo jak coś to chyba gina nie unikniesz :/

reklama
Do góry