reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

po skończeniu czekaj na @ po prostu, jeśli myślisz że nic z tego w tym cyklu. Ja luteiny nie brałam ale chyba też blokuje owulkę. Duphaston brałam w sumie przez 3 cykle bo miałam bez owulacji i to ponad 40 dniowe..a teraz też dostałam po stwierdzonej owulce (monitoring) i biorę dalej :)

Ja właśnie mam @ i się zastanawiam czy w tym cyklu też brać luteinę. Nigdy nie miałam monitoringu, także nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację. Cykle mam raczej regularne, tylko te przeklęte plamienia.

reklama
Ja właśnie mam @ i się zastanawiam czy w tym cyklu też brać luteinę. Nigdy nie miałam monitoringu, także nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację. Cykle mam raczej regularne, tylko te przeklęte plamienia.

to mogę tylko poradzic mierzenie temperatury albo monitoring. Ja miałam 2 razy robiony, pierwszy- brak owulacji, od nowego cyklu clostillbegyt, monitoring, owulacja i ciąża:):)

Ficaria dzieki za odpowiedz,ale czy napewno mozna zaliczyc ten sluz do objawow ciazy,@nadal nie przyszla:-) wiec nadzieja zawsze jest,chociaz powiem wam ze strasznie sie nakrecilam i nie wiem czy wytrzymam do srody z testowaniem tak jak postanowilam na poczatku.Musialam kupic sobie loda bo strasznie chcialo mi sie cos slodkiego ale pewnie znowu sie nakrecam bo poza tym sluzem i odczuwam jakis objawow

klaudyna31 :D Oby to nie było nakrecanie tylko objawy fasolki:D A w ktorym dniu cyklu jestes?? Ja to tez doszukuje sie objawow i poki co nie znalazlam w sobie nic co mogloby przemawiac za ciążą:crazy: a ile masz tego sluzu?i od ktorego dnia cyklu??

Noelle dzisiaj mamy poniedzialek wiec na dzisiaj mam termin@ a skoro mam bardzo regularne cykle wiec dlatego sie nakrecam,ale z drugiej strony obawiam sie ze opoznienie nastapilo poprzez duza zmiane temperatury bo tydzien temu przyjechalismy z UK na Cypr ale mam nadzieje ze to nie to.Mam ten bialawy sluz od jakis 2-3 dni i nigdzie nie doczytalam sie ze to moze byc objaw ciazy,wiec juz sama nie wiem.

Hahahaha taaaaa... Podziwiać mój test. Tak to właśnie jest jak się zleca mężczyźnie pójście do apteki w celu zakupienia testów 10... To kupił mi 3 testy 25... Yhss zrobiłam jeden i jedna krecha... Jutro rano zrobię.

klaudyna31 Ja wyczytałam,że taki biały gęsty sluz moze byc objawem ciązy. Ale jak to dokladnie jest to nie wiem. Nie wiem tez-co mnie dosyc interesuje-a czego znalesc nie moge igdzie-jaka jest szyjka we wczesnej ciazy?ze zamknieta to wiem. A reszta?

agacynda skąd ja to znam?? Mój tez swego czasu dostał instrukcje na testy 10, i oczywiscie przywiózł 25 ( bo Pani w aptece mowila ze czułe). Testuj rano!! Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze teraz i czytam te wszystkie objawy i chyba jeden znalazlam oprucz tego sluzu.Na piersiach a scislej na otoczce mam biale wglebienia,oznacza to ze piersi przygotowuja sie do laktacij,i teraz juz wiem ze nie bede czekac z testowaniem do srody.Rano biegne do apteki.Dobranoc dziewczyny:tak:

Do góry