reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agnieszka hehe widzę że i Ty na rybki się rzuciłaś :) dla mnie znowu mięso mogłoby teraz nie istnieć.. :/ właśnie tak patrzę że na kwietniówkach to chyba Ciebie jeszcze nie ma a teraz mamy się sypią że hoho :D

reklama
Sypią się sypią i oby jak najwięcej ze staraczek

Mgiełka ja też załapałam w tym cyklu infekcje tuż przed owu i jak widać się udało i na dodatek brałam antybiotyki w tym cyklu więc jeszcze nic straconego myście dziewczyny pozytywnie wiem że to trudne ale to najskuteczniejsza metoda na dwie kreseczki

Ja mam bardzo bolesne miesiączki, zwijam się z bólu od pierwszej mojej @. Ostatnio miałam pierwszy raz cykl bezowulacyjny i pierwszy raz @ bez jakichkolwiek objawów. Więc potwierdzam, że to może być prawda.

Ficaria, a miałaś monitoring, że wiesz, że nie było owulacji? Bo ja się bardzo zdziwiłam czytając to o bolesnych @ i owulacjach. W każdym razie ja też mam bolesne @ i może mam się cieszyć?

Aneczek ja zamierzam testowac w srode,dzisiaj mam termin wiec jak do srody nie dostane@ to bede bardzo szczesliwa a jeszcze bardziej jak wynik bedzie dodatni.Zastanawia mnie tylko ten bialawy sluz od wczoraj,dziewczyny pomozcie co to moze oznaczac bo ja juz zaczynam wariowac?A u ciebie jak?

aneczek1 nie miałam, co prawda monitoringu, ale obserwuję się już od jakiegoś czasu i na wykresie nie było ani skoku temperatury, ani fazy wyższych temperatur, nie wysypało mnie, ani cyce nie napuchły - normalnie szok, co się działo! :p No, i najważniejsze - żadnego bólu na @!

reklama
Do góry