reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie o poranku
u mnie nadal brak @ temperatura 36,98 ale to przez chorobę bylam wczoraj u lekarza i mam zapalenie krtani czy tchawicy nie pamietam ale ciągle mnie piecze i chora jestem katar kaszel
piersi coraz mniej bolą i już nie są take nabrzmiałe i szyjka nisko dość ale bardzo twarda to chyba nie jest oznaka ciąży wrecz przeciwnie bo szyjka powinna być chyba miękka w ciąży, kupowałam wczoraj leki i mialam kupić test ale sobie daruje wiem e sięnie udało po tej szyjce chociażby
czekamy na wieści od Agacyndy

reklama
agacynda testowałas kochana? Szyjka przed okresemchyba nisko. Ja ci powiem,że juz nic nie wiem,ile wypowiedzi na ten temat tyle teorii. tez mnie dosyc to interesuje. jaka szyjka przed okresem?a jaka we wczesnej ciazy?? gdzies czytalam ze podobne...ale to bylo na jakims forum..
klaudyna31 trzymam kciuki. Testuj kochana testuj,jakims czułym najlepiej. Ja tylko czekam,az bedzie teoretycznie mozliwe u mnie i tez biore sie za testowanie

Noelle siknęłam, ale jedna krecha... Szyjkę mam właśnie wysoko więc nie wiem... Poczekam i w sobotę siknę jeszcze raz jeśli do tego czasu @ się nie pojawi. W sobotę jadę na panieński więc dobrze by było wiedzieć cokolwiek...

Znalazlam:przed miesiączką szyjka macicy znajduje się nisko, jest stosunkowo twarda i lekko otwarta, by umożliwić przepływ krwi.
a jeśli doszło do zapłodnienia szyjka szyjka macicy podnosi się i staje się miękka, ale otwór jest całkowicie zamknięty.

Jeszcze nic straconego,nie ma @ jest nadzieja!

Agacyndo kochana przecież Ty dobrze wiesz że testy często nie wykrywają ciąż najlepszym przykładem jet nasza Domi :) Trzymam kciuki :)

Noelle piękna tempka kochana, i tak od razu skoczyła , już nie mogę się doczekać Twojego testowania :) trzymam kciuki

Mgiełko temp masz wysoko 2 nie ma ton ic straconego jeszcze , mnie też piersi nie bolą , są tylko nabrzmiałe i suty non stop stoja

tak jak narzekałam ze mam mało śluzu ta teraz mam mnóstwo

A mi teściowa wczoraj wróżyła igłą i wiecie co wyszło ,że będąliźniaki chłopiec i dziewczynka , a to jest prawdo podobne bo moj tata jest z pary bliźniąt i mama tez z parki z tym że od strony mamy jest jeszcze jedna parka :)

agnieszka116 ja juz sama nie wiem czy czekam czy odwlekam od tego testowania. Narobilam sobie nadzieji i potem bede miała jakas traume pourazowa czy cos:/ Ale wiem,ze jeszcze troche i nie wytrzymam i zrobie test....
Blizniaki:D Fajnie byloby:D za te wszystkie starania kochana!!:*
mgielka2008 temperatura wysoko,kochana nie tracmy nadzieji,wiesz jak to sie mowi nie ma @ jest nadzieja:D

reklama
Do góry